Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ph0n

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi olvasóink tudják, itt a blogon  a katonazenével, zenélő, énekelő katonákkal több cikk is foglalkozott, a nálam sokkal hozzáértőbb szerzőknek hála. Ezért én a totálisan botfülű zeneileg hátrányos helyzetű személyként nem is kezdek itt szakmai…..
ph0n 2012.11.27 23:28:48
@B-road: Napalm, élőerő ellen.
Folyékony Kenyér Két kék IPA 2010.10.28 11:46:00
A kék különböző árnyalataiban pompázó India Pale Ale-eket teszteltem jódolgomban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem egymás után ittam meg őket, csak egyszerre írom meg. De jobb is így: mindkettő olyan kaliber, hogy elhomályosította volna az utána következőt.A modern IPA…..
ph0n 2010.10.28 17:09:56
B-oldal Popcorn (1969) 2010.10.22 07:30:00
Ha most valamelyik B. Tóth László műsorban lennénk, akkor "Pattogatott kukorica" néven említenénk az egyik legismertebb szintipop klasszikust. Talán magyar körökben ennél régebbi óriási HIT a Delta zenéje (Tom Dissevelt & Kid Baltan, 1959). A Popcorn lehet, hogy…..
  Sokan élvezzük a különféle hobbik, rajongók bemutatását - gondoljunk csak a makettező vérprofin kidolgozott alakjára. Ma visszatérünk a zenésztársakhoz Májkrémnek köszönhetően.   Gyakran olvasok különböző magyar és nemzetközi zenészfórumokat, és egy olyan…..
A szerzői jogvédelem jelenlegi rendszerének védelmezői mindig azzal érvelnek, hogy végső soron a szerzők jogainak és anyagi érdekeinek védelmében lépnek fel. A rendszer egyik legfontosabb alapelve pedig az, hogy az egyes szerzők bevétele dalaik sikerével egyenesen arányos legyen -…..
ph0n 2009.12.07 09:56:36
90 C-Block – So Strung Out 2009.11.17 21:01:00
Év: 1996 Nemzetiség: német Ismét olvasói kérésnek teszünk eleget ezzel a számmal, igaz nem esik túlságosan nehezünkre, mert mindannyian nagyon bírtuk. Hiába a komor, fekete-fehér képi világ, a drogos kurvák és a keleti parti gettóhangulat, ez a szám annyira odavert, hogy a…..
ph0n 2009.11.18 08:31:33
Valami miatt most óriási hírként járta körbe a sajtót (pedig már elég régóta tudni lehet), hogy a Nine Inch Nails utolsó koncertjét adta az Egyesült Államokban a Bonnaroo fesztiválon, ráadásul Trent Reznor még el is mondta a színpadon, hogy „ez a NIN legutolsó amerikai…..
A világ éppen erre várt: a knobster.org új szoftverszintije semmi mást nem tud, mint reprodukálni a világhírű Erika írógép hangjait. Szerencsére teljesen ingyen van, bárki kipróbálhatja, vagy akár élesben is használhatja - a három demódal, amit oldalukon meg lehet hallgatni,…..
Legalábbis Brad Brooks nyilatkozatából úgy tűnik, hogy nem érti. Vagy nem akarja érteni. A Cnet készített interjút a Microsoft egyik vezérével, aki a beszüntetett Microsoft-reklámkapány után úgy támadja az Apple-t, mintha ezért fizetnék. Az interjú után a blogok egyöntetű…..
ph0n 2008.10.18 09:26:31
Ez az egész eléggé fel van és mindig is fel lesz fújva.

A posztíró például nem beszél arról, hogy mire is használja a gépét (értsd milyen szoftverek futnak rajta) ami azért döntő platformválasztáskor.

Ha műszaki felhasználást nézünk tehát nem Manyikának Wordöt meg Sanyikának Flash-t akkor bizony könnyen kiderülhet, hogy a komolyabb CAD/CAM/CAE szoftverek fejlesztése a Mac vonalon lemaradásban van a Win-hez képest vagy pedig nem is csinálnak Mac portot vagy csak ígérgetik. Még rosszabb a helyzet ha valami pluginról van szó, elég csak belenézni a fórumokba, hogyan vinnyognak a Mac userek a fejlesztőknek, hogy nekik is. Ez nem az Apple hibája de el kell fogadni, hogy létezik és pl. engem nem nagyon vigasztalna ha azzal biztatnának, hogy majd lesz.

A magánuserek esetében pedig hasonló a helyzet annyi változtatással, hogy amíg a Win user szinte mindig élhet a 'try before buy' verziókkal addig a Mac user esetében ez nem mindig sikerül.. ;-) Persze lehet azt mondani, hogy lopás meg nem illik meg minden de csak annak aki ELŐBB megvette a szoftvereket és AZON tanulta meg a használatát és nem fordítva, máskülönben hiteltelen az egész érvelés. A demoverziókat hagyjuk, mert pl. egy végeselem szoftver kezelését senki nem fogja demo verzióban elsajátítani de még addig sem jutsz el benne, hogy megállapítsd, hogy képes lesz-e a szoftver a te problémád megoldására vagy pedig kidobott pénz lesz az egész beruházásod.

Az tény az hogy stabilabbak, szebbek, egyszerűbb kezelésűek stb. de ezért elég nagy árat fizetsz szerintem és nem csak anyagiakban mérve...

jm2c
preset51 Poll 2008.03.28 15:31:00
preset51 Space Fart 2008.02.23 23:25:00
Otthon is lehet, bele a mikrofonba de most előállítjuk egy Predatoron ezt a nagyszerű és elcsépelt hangeffektet. Hívják még psysquelch-nek, rubberish sound-nak meg még minden másnak, előfordul a legtöbb elektronikus zenében. Shulman bácsi is odapukkantott néhányat az új albumán…..
preset51 my_ambient_producer.exe 2007.12.03 15:52:00
ez itt most nem egyfajta tipp miszerint hogyan is öljük meg (még jobban) a zenét, hanem egy TOOL, mégpedig a legelvetemültebb fajtából. A Sourceforge legmélyebb bugyraiban lelhető fel Nasca Octavian PAUL spártai kezelőfelületű de annál döbbenetesebb dologra képes programja, a Paul's…..