Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spike428

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014-ben én voltam a világ legrosszabb versenydatsun-bloggere. Viszont versenyautóztam, amennyit bírtam. Csak írni nem győztem. Illetve győzni sem győztem. De majdnem! És sokszor. Mert a Hangyász elég menő. Bár nincs kész. Íme 2014 összefoglalva. És még alig van május! A…..
Spike428 2015.05.11 12:57:49
1944. november 4. A Margit híd véletlen felrobbantása. A gyors front előrenyomulása miatt aláaknázott hidak közül a Margit-híd a német utászok mulasztása miatt a szombat déli csúcsforgalomban felrobban. 40 német utász és 10 magyar közlekedő vesztette életét. A vizsgálat szerint a legvalószínűbb,…..
A premier előtti vetítést két F1-es kommentátorunk, Szujó Zoltán és Wéber Gábor rögtönzött bevezetője nyitotta. Azt mondták, a Rush jó film, és az ilyesmi mindig gyanús – elvégre nyilván a forgalmazó szervezte oda őket, hogy szépeket mondjanak. Ehhez képest a film végén…..
Nem, még nincs kész a motor, de ezen már nem lepődöm meg, sőt semmin. A blokk viszontagságai után, naivan azt gondoltam a hengerfejek már hipp-hopp elkészülnek és rakható össze a motor. Ott hagytam abba, hogy várom az árajánlatot az egyszer már csalódást okozó gépműhelytől. Három hét alatt (nem…..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Tehát túl voltam két gépműhelyen, de feltűnt egy öreg szaki, aki jónak ígérkezett. Az ő telefonszámát az egyik nagy Bogáralkatrész kereskedőtől (kettő van) kaptuk az Univerzum Legjobb Szerelőjével. Telefonban azt mondta, hogy vállalja a fémszórt blokk fúrását, de had nézze meg szórás…..
Egy Bogár élete 013. Infó 2012.11.11 14:38:39
Feltételezve, hogy olvassa valaki a blogot, csak egy gyors bejelentkezés. Nem, nem felejtettem el a blogot, csak annyi a helyzet, hogy lassan megy a felújítás és egyben szeretném megírni a történéseket. Arra akarok kilyukadni, hogy kis (lehet hogy kicsit nagyobb) türelmet kérek és jelentkezem a…..
Spike428 2012.11.15 16:56:57
Ismét egy jó nagy magyar autóáradat következik. Ebben a posztban csak és kizárólag itthoni autók szerepelnek, amelyeket Tőletek kaptam. Sokan vannak, ne is húzzuk az időt, itt vannak mind. Kezdésként egy autó onnan, ahonnan a szörny A4 is származik. Chrysler…..
Egy Bogár élete 009. Megállt! 2012.09.27 15:39:27
Eltelt három hónap az utolsó bejegyzés óta. Elsősorban időhiány okozta a dolgot, viszont épp betegszabadságomat töltöm itthon, úgyhogy most mindenre jut idő. Esemény történt bőven az elmúlt hónapokban, sőt ma is, de ne szaladjunk a dolgok elébe. A gödöllői kirándulás márciusban volt, szóval ott…..
Eltelt egy újabb hét és ismét szereléssel töltöttük a kedd (02.27) estét a munkahelyemen. Az esemény apropóját az a bizonyos két lemezdarab szolgáltatta, amit még annak idején az indító motor leszerelésekor találtam...