Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dhrbikes

0 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen. Mutatjuk, mit kell tenni. Rég elfeledett tartozások a múltból, vitatott adósságok, óriási késedelmi kamatokkal terhelt, teljesíthetetlen összegű követelések. Különféle követeléskezelők felszólító levelei kíséretében jelennek meg manapság a felzaklató tartalmú megkeresések a gyanútlan…..
Jajdejó, kiskutyaaaaaaaaaaaaaaa! - visít a gyerek. Öröm és boldogság. Legalábbis néhány hétig. A menhelyről kihozott kutyámat február elején találták az utcán. Reszketve bolyongott a forgalmas út mellett. Nagyjából hat hónapos volt. Őszi kiskutyaként kerülhetett valaki karácsonyfája alá. Majd…..
Igazán alávaló, talán minden eddiginél alávalóbb háborút folytatnak a NER propagandamédiái azon ellenzéki - különösen DK-s fővárosi - önkormányzatok ellen, akik idén úgy döntöttek: felhagynak azzal a hagyományos menetrenddel, hogy tavasztól egy-másfél havonta egyentarrá nyíratják a parkok és egyéb…..
Ha egy drága holmit vásárolunk, különösen szeretjük tudni, hogy valóban azt kapjuk e a pénzünkért, amiért fizettünk. Vásárlónkat nem hagyja nyugodni, miért hiányzik a megszokott felszerelés a felsőről, a boltban viszont hiába kérdezte és utólag sem kap választ. A napokban anyukám vásárolt egy…..
Horvátországi utazás során, még szép, hogy kötelező megállni a Plitvicei-tavaknál. Se bejelentkezés, se szállás foglalás, csak megyünk „majd valahogy bejutunk!” -gondoltuk. 1., Előzetes bejelentkezés szükséges. Igazából nem, mert helyszínen lehet venni felnőttjegyet, diákjegyet és gyerekjegyet…..
Veszünk egy olcsó és hibáktól hemzsegő használt autót, hogy aztán szépen felújítsuk belül maradva az 500.000 Forintos álomhatáron. Nem csak kipofozzuk az autót, hanem levizsgáztatjuk és ellátjuk olyan extrákkal, amik megkönnyítik a mindennapi használatot. Elkezdtünk autókat nézni és elmerültünk a…..
Az indás szolgáltatások használatával egészen jól elboldogul pár millió felhasználó a Blog.hu-ban, Fórumokban, amikor kommentel, levelezik, vagy szerzőket, és blogokat kezd el követni. Kivéve, amikor nem. Amikor kizárja magát vagy kizárják, amikor elveszít vagy nem talál valamit. Amikor nem úgy…..
A szomszédunkban élő, az Index.hu által "terrorcsaládnak" nevezett emberek viselkedése miatt a három kislányunkat éveken át állandó rémálmok gyötörték. Szinte napi rendszerességgel álmodtak saját vagy testvéreik életének kioltásáról, súlyos sérüléséről. Szülőként elviselhetetlen volt, amikor reggel…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
A mai bonyolult gazdasági és társadalmi viszonyok között egy ország számára a legfontosabb a kormányzás minősége. A kialakult demokráciákban a kormányokat az általános és titkos választásokon megválasztott képviselők bízzák meg, és ellenőrzik tevékenységét. Létfontosságú, hogy ezek a képviselők…..
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
dhrbikes 2018.12.22 21:13:55
@naivugyfel: dobd már át pls! Nickem +gmail.com köszi!
5 év és 1 hónap. Ennyibe telt nekünk megszereznünk az ausztrál állampolgárságot, miután 2013. októberében 4 óriási bőrönddel, diákvízummal, 30 óra utazás után megérkeztünk Sydney repterére. Összvissz egy airbnb szállást foglaltunk 4 napra, és tudtuk, hogy hova fogok én (Zoli) járni posztgraduális…..
  Az utóbbi időben gombamód termi a magyar szántó az áramot. Hétről hétre érkeznek a friss hírek arról, hogy ennek és annak a településnek a határában egy újabb naperőmű emelkedett, emelkedik ki a földből. Monor, Szügy, Balatonberény, Domaszék – csak hogy néhányat említsünk azon települések közül,…..
dhrbikes 2018.12.05 09:35:17
Használhatatlan liftek, elhanyagolt aluljárók, hiányzó táblák, gaz, szemét és falfirkák mindenütt - 10-es listán a Magyar Államvasutakhoz tartozó, máig megoldásra váró bejelentések. ..
Műholdkép Rejtélyes körök 2018.10.08 13:59:43
Azt hiszem, egy hónapig kutattam. Sokszor egy hét is eltelt, mire egy kérdésre választ kaptam, közel 40 év távlatából nem olyan egyszerű hiteles információkat találni.Főleg úgy, hogy igazából azt sem tudtam, mit keresek...
dhrbikes 2018.10.09 15:56:59
Nap, tenger és ritmus,mély szurdokok, csobogó folyók,türkizzöld víz, látványos szigetek,sziklás tengerpartok, építészeti remekek ésgasztronómiai ínyencségek...
dhrbikes 2018.09.11 23:46:33
olajszag Dízelek ideje 2018.09.06 22:04:42
Nagyon beijedt az újautópiac. A sorozatos dízelbotrányok, a dízelek egyes városrészekből való kitiltásának felemlegetése, az ehhez szükséges jogszabályi háttér megalapozásának híre mind a dízelvásárlások ellen szólnak. Még ott is, ahol nem terveztek konkrét intézkedést. Ez rögtön kihatott az…..
dhrbikes 2018.09.09 13:46:27
@Scapozs: Simán tekerhetik. A lízingszerződés is meghatározott km futásra van, megkötik a legkevesebbre, és minden szerviz előtt visszatekernek.
Görögország nem csak történelmi látnivalóiról és páratlan természeti értékeiről híres, hanem arról a gazdag szigetvilágról is, amely megtalálható partvidékén, vagy éppen a tengerben, bentebb. Thassos a legészakibb szigetként ismert, amely akár több hétre elegendő felfedeznivalóval is szolgál a…..
A jövőben nem indulhat a társadalmi nemeken és azoknak a tanulmányozásain alapuló képzés az ELTE-n - áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztésében. A magyar közvélemény egyöntetűen nem tud megbirkózni a gender kifejezéssel és annak valódi…..
Kanada igencsak népszerű célország az Európán kívülre vágyóknak, ám hiába kifejezetten barátságos ország a határátkelőkkel, hivatalosan munkát vállalni és letelepedni mégsem olyan könnyű. Ráadásul elég sok össze-vissza információ kering a neten, úgyhogy remélem, hasznos lesz Lívia posztja, aki…..
Van kávénk! Bögre is, meg munka is bőven a legismertebb magyar portálokkal a Totalcartól az Indexen át a Femináig. Ja, meg ott a Dívány, a Port.hu-ról nem is beszélve! Kellene még egy jó backend fejlesztő aki vágja a js-t, PHP5-öt, HTML-t, CSS-t, MySQL-t, simán dolgozik Gitben, tudja mi a…..
dhrbikes 2018.07.10 01:14:30
A Samsung Galaxy 8-ast egy drága, de vízálló, porálló csodának ígérték. A 24.hu jól el is vitte nyaralni, hogy letesztelje, mit tud a kis drága a tengerparton. Érdekes tapasztalatokhoz és infókhoz jutottak ennek kapcsán. Például, hogy a telefon IP68-as folyadékállósága…..
Kidobónak lenni sehol sem hálás munka, a helyzetet ráadásul alighanem tovább bonyolítja, ha az ember ezt a nem hálás munkát külföldiként végzi – például Svájcban. Ilyenkor egy-egy ittas vendéggel akadhatnak kellemetlen pillanatok – derül ki Ütvefúró történetéből...
dhrbikes 2018.04.27 19:59:39
@Lehetetlen Alak: Ausztriában egy bankot sem érdekel, hogy az országhatáron kívül mid van/nincs. Magyarországon sem kérdezik le, hogy mondjuk Üzbegisztánban van-e tartozásod.
A használtautóvásárlás igen nagy figyelmet igénylő, összetett folyamat. A tökéletes vásárlónak ismernie kellene az autótípusokat, hogy tudja mely modell az, ami az igényeit kielégítheti. Ugyanígy ismernie kellene az értékvesztés dinamikáját, hogy meg tudja ítélni, hogy pénzügyi szempontból egy autó…..
dhrbikes 2018.04.01 16:47:32
@Brix: ja, kézenfekvő igazság, hogy gariidőn belül is tudnak rozsdásodni, simán megvenném magamnak :) Maradjunk annyiban, hogy ezek a te szempontjaid, én nem rozsdásodó kasznis, szíjas vezérlésűt veszek, amiben százezrenként vezérműszettet cseréltetek, minden más meg szükség esetén javítható.