Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szinusztangens

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy éve mutattam be a csehországi stadionépítések, felújítások pillanatnyi helyzetét, akkor sokan hiányoltátok a szlovákiai körképet. Robert Fico miniszterelnök bejelentése, miszerint a Szlovák Labdarúgó Szövetség (SFZ) a szlovák kormánnyal kötött szerződése…..
Szinusztangens 2013.03.04 16:35:28
Az elefánt szerfelett okos állat, még akkor is ha jósnak használják. A Citta nevű 33 éves elefánttehén citromválasztásából lengyel győzelmet olvastak ki. Hogy kik? Hát a lengyelek! Pedig aki megnézi a citromos választás videóját, láthatja, görög győzelmet jósolt.  Paul,…..
Kincstári optimizmus és semmitmondás. Nagyjából ezzel él minden csapat a kötelező sajtótájékoztatókon. A görögök is dodonai módon próbáltak beszélni, de egy lengyel újságíró belecsapott a giroszba. Santos mestert bujkálással vádolta meg, a csapatot pedig…..
Mondhatunk, mi bármit a görög válogatottról, az biztos nem vagyunk autentikusak, éppen ezért megkérdeztük görög barátainkat, mit gondolnak a csapatukról. Kíváncsi mit mondott a Párizsban élő hentes vagy az athéni taxifsofőr? Kattintson!  Görögország 2004-ben már csodát…..
Június 8-án az ethnikivel indul az Európa-bajnokság, sokan figyelnek majd rájuk, persze sokkal inkább a házigazda lengyelek miatt, de ez nem zavarja a görögöket, bár óvatos 25 százalékos továbbjutási esélyről beszél a kapitány. Igaz, a másik három csapatnak is csak ennyit…..