Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Figyelmesférfi

201 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző, galambos bejegyzésem írása közben azon tűnődtem, hogy milyen véget kívánnék magamnak. Természetesen az ember nem akarja a véget, de mindannyian tudjuk, hogy az elkerülhetetlen, és jönni fog. Szeretném tudni, hogy mikor? Azt hiszem, hogy nem. Nyomasztana a közelgő időpont. Hirtelen…..
A minap láttam, ahogy egy galambcsapat leszállt egy forgalmas útra. Nem tudom mi vonzhatta őket oda, mert két pillanat múlva, már tovább is repültek. Az utolsónak induló galambnak nem volt szerencséje. Éppen elkapta egy autó. A galamb az ütődéstől felpattant, majd pörögve lehullott a földre. Már…..
Az életem során több ismerkedési korszakom volt. Sok nővel ismerkedtem, és találkoztam. De kevesekkel jutottam el odáig, hogy kapcsolat, vagy kaland legyen köztünk. Voltak, akiknél nem léptem időben. Voltak akik később kezdtek érdekelni. Voltak, akiknél a barátságot nem akartam elrontani, azzal,…..
Mára sok sok szexuális együttléten vagyok túl. Partnertől, és helyzettől függően volt amikor használtam gumióvszert, és volt amikor nem. Általános tapasztalat, hogy a gumi számomra, még a legvékonyabb is, jelentősen tompítja az ingert, és enyhíti az együttlét élvezetét. Aminek van olyan előnye, hogy…..
Van valami erotikus, és izgalmas a maszkot viselő nőkben. Az arcuk eltakarása kiemeli a szemüket. Szerintem a szem az emberi test legszebb része. Látszik benne az ember lénye. Látszik az akár magának sem bevallott kacérság, és erotikus vágy. És még sok más. Az eddigiek során azt tapasztaltam, hogy…..
Fiatalabb koromban bevállalósabb voltam. Könnyen belementem, sőt kezdeményeztem szexet nyilvános helyeken. A teljesség igénye nélkül néhány, ami hirtelen eszembe jut. Lépcsőházak, parkok, forgalmasabb helyen lévő vízparti bokor, erdő, erdei sétaút, vár eldugott szeglete, telefonfülke, vonat,…..
Jó pár évvel ezelőtt megismerkedtem egy fiatal hölggyel, akivel többször randiztam. Volt amikor csak szexeltünk, de mentünk sétálni, és moziba is. Ő mesélte, hogy annyiféle rasszbeli férfival akar szexelni,amennyivel csak tud. Kivéve talán a japán, vagy valamely más ázsiai típus volt és az arab…..
A városban utazgatva eltűnődtem azon, amit eddig is tudtam, hogy milyen régi járművekkel közlekedünk. Sok már a születésem előtt is megvolt, vagy már akkor, 1977-ben  létező típus kicsit fiatalabb példánya. Tehát amióta az eszemet tudom, utazom ezekkel. 35 éve, vagy még több…..
Társkereső oldalon, közös egyezés után írt rám egy hölgy. A  fotója alapján szimpatikus volt. Az adatlapja eléggé hiányos volt. Néhány napig leveleztünk, majd megbeszéltük a találkozást. A helyszín a Kálvin tér. Ott is voltam a megbeszélt időpontban. A hölgyet nem láttam. Néhány fiatal bandázott…..
Egy átlagos bevásárló táska, melyben annyi különlegesség volt talán, hogy nem egy bolthálózat mintáját viselte az oldalán, hanem egy gyümölcsleveket gyártó cégnek a dekorációját. Évekkel ezelőtt a Rauch egyik promóciójaként került az akkori élettársamhoz. Rögtön be lett fogva vásárlásokhoz, és egyéb…..
 Az egyik ismerősöm táblázatot készített. Felsorolta benne egymás alatt a volt partnereit. Kb húsz nevet írt bele. A nevek mellett több rubrika volt. Csók. Orál. Szex. Gumival. Gumi nélkül. Beleélvezés. Ezekbe, ha megtörténtek azzal a partnerrel X-et rakott. A végén összesítve volt, hogy miből…..
A minap betértem az Árpád hídnál lévő Volánbusz végállomásra. Körbenézve lettem figyelmes egy nagy térképre. Már első pillantásra furcsának tűnt. Közelebbről szemlélve rögtön szemet szúrt, hogy régi darab lehet. Olyan elnevezések szerepelnek rajta, mint például:…..
A Válótársak egy magyar tévé sorozat. Az RTL-Klubnak készült. Amikor adásban volt nem néztem meg. Eleve nem szoktam sorozatokat nézni. Tévét is ritkán. És valamiért előítéletes vagyok a magyar sorozatokkal. Talán, mert eddig elég gyatrákkal találkoztam. Pár éve volt egy, ami tetszett. Az HBO-n ment.…..
Nem szeretek pornófilmet nézni. Az utóbbi hetekben mégis jó párba belekukkantottam. Egy ismerősnek keresgéltem a megadott kritériumok alapján. Ezek most nem is lényegesek. Az érdekes, hogy szinte mindben az volt az aktusok vége, hogy a férfi kiszállt a nőből, és hol gyorsan, hol ráérősen, még maga,…..
Minap egy különleges helyen jártam a lányommal. Zoo Cafe a neve. Amikor beléptünk, rajtunk kívűl éppen nem volt más vendég. Két dolog tűnt fel rögtön. Az egyik a párás levegő, a…..
Elgondolkodtam, hogy hogyan lehetne megszüntetni a terrorizmust. Miért vannak a terrorakciók? Figyelemfelkeltésre, félelemkeltésre. Ha lenne olyan ENSZ, EU, vagy más nemzetközi egyezmény, ami egységesen hírzárlatot írna elő a terrorakciók esetében. Még a terror támadás tényének…..
Nézegetem az embereket. Leginkább nőneműeket. Sokan közülük teljesen elfedik önmagukat. Ruhák, hajfestékek, műkörmök, szemüvegek, ékszerek, felvett stílusok rejteke mögé bújnak. Csak a tekintetük az ami látszik önmagukból. Gyakran érzem úgy, hogy ez nincs összhangban azzal,…..
Eddigi életem során volt néhány pillanat, amikor azt hittem meg fogok halni, és éreztem a halálfélelemnek nevezett érzést. Az egyik első amire emlékszem, talán ok nélküli volt. Még elsős koromban, egy éjjel álmatlanul feküdtem. Valamiért úgy éreztem, hogy még az éjjel meg…..
A troliról láttam egy óriásplakátot, ezzel a szöveggel: „Miért nem csinálom ugyanezt 4X ennyiért külföldön?!” Ez a kérdés, konkrét szorzószám nélkül, gyakran felmerül bennem. Sok ismerősöm kiment már dolgozni. A legtöbben vissza sem jönnek. Még a családosok is inkább…..
Az ősz beköszöntével hűvösebb lett az időjárás. A fák kiszínesedtek, és elkezdtek levetkőzni. A nők pedig felöltöztek. Egyre több ruhadarab rejti el bájaikat. Sok hölgy hord már harisnyát. Néhányan színes harisnyákat. Ezek kitűnnek a tömegből, és vonzzák a tekintetet.…..
A Vígszínház mellet, egy padon ülve lettem figyelmes alacsonyan röpködő madarakra. Két dolmányos varjúk volt. A csőrükben egy, egy dióval, amit a járdára ejtettek. Ettől a diók héja széttört, és a varjúk kiették a belsejét. Rögtön tova is szálltak, de pár másodperc…..
Minap erdőben jártam. Egyedül bóklásztam a sejtelmes napfénnyel átjárt, árnyas lombkoronák alatt. Talán a friss levegő, vagy a természet belém áramló erői miatt, hamar feltöltődve, és kicsattanóan jól éreztem magam. Elöntött a nemi vágy is. Hatalmas potenciát éreztem…..
Figyelmesférfi 2014.10.06 20:15:17
@toppanto: Be mernél jönni velem az erdőbe? Ki tudja mi történhetne ott a sűrűben. .-)
Már hűvösödik az idő, de még vannak takaró lombok.
Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy filmeket csináljak. Dokumentum, játék, és rövidfilmeket is. Mindig is izgatott a filmezés világa. Nem a sztárok, fesztiválok, hanem a film alkotás folyamata. A gondolattól, a kivitelezésen át, egészen a film forgalmazásáig. Tehát szinte minden…..
Figyelmesférfi 2014.10.06 20:12:21
@toppanto: Pornófilmet is lehet művészien, igényesen csinálni. Gondolatban már leforgattam párat. .-)
Anyagilag padlón vagyok. Ez sajnos tény. kölcsön kérni nem tudok, és nem is akarok. Nem szeretek tartozni. És általában a másik oldalon álltam. Én adtam. Gyakran úgy, hogy tudtam, hogy sosem látom vissza. Keresgélek munkát. Már nagyon időszerű lenne. Sajnos olyanról nem hallottam…..
Figyelmesférfi 2014.10.06 20:08:36
@halor: Ha női oldalról lenne rá igény, akár még játsztatna is. .-)
Úgy alakult, hogy rövid időre belekóstoltam az egyik fővárosi kerület parkolás ellenőrző cégének munkájába. Az ott szerzett tapasztalataimból kiindulva adnék tanácsot a parkoló autósoknak.   Sokan játszanak szerencsejátékok azzal, hogy pár percre hagyják magára a…..
Figyelmesférfi 2014.10.06 19:58:15
Nem gondoltam, hogy ez a bejegyzés ilyen sok hozzászólást, és indulatot generál.
Lehet, hogy kifelejthettem belőle néhány gondolatot. Nem PR cikknek szántam. Az egész azért született, mert láttam milyen "hibák" miatt kapnak pótdíjakat az emberek. Sokat nem éreztem jogosnak. Sőt. Belűről látva is, csak lehúzásnak találtam az egész parkolási rendszert. Ezért is lett elegem belőle nagyon hamar. Úgy vélem a befolyt pénz visszaforgatása a parkolásba, a rendszer hatékonyságának, és területének növekedését szolgálja. Semmi pluszt nem kapnak érte az autósok. Csak egy sarc. Alapjában van benne forgalomszervezési szempont, de szerintem a gyakorlatban nem az a lényeg. Bár az önkormányzatoknak fontos bevételi forrása lehet.
Az ott dolgozókról vegyes kép alakult ki bennem. Vannak rendes ellenőrök is, akik valóban akkor pótdíjaznak, ha az indokolt. De olyanok is akadnak, akiknek ez valamiféle vadász játék, és a prédát lesik. Rögtön lecsapnak, még mielőtt az autós jegyet tudott volna váltani.
Nem jó a rendszer. De, ha mindenhol ingyenes lenne a parkolás, akkor vajon mennyivel több autó körözne üres helyre várva? Amikor a belvárosi házak épültek, még nem számoltak ennyi autóval, ezért helyet sem csináltak nekik. A befolyt bevételből parkolóházak, vagy helyek létesítését kellene megvalósítani. Tudom, ez sokba kerülne, és sokára térülne meg. Abban van igazság, hogy az autók okozta problémák megoldásáért az autósok fizessenek. A baj az, hogy ők fizetnek, nem is keveset, de a helyzet nem igazán javul. Bár, az is igaz, hogy például a tömegközlekedésért, is fizet mindenki. Az is aki nem használja. Talán nem is lehet tökéletes megoldást találni, és örök vitatéma marad a parkolás.