Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audrey hepburn

402 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2021-es évjárat kiemelkedő adottságokkal bírt az Egri borvidéken. Ezekre a borokra építve rendezik meg első alkalommal október 22-én Egerben azt a kóstolót, amely még piacra lépés előtt, sok esetben hordóminta formájában mutatja meg a borokat azon borkedvelőknek és szakértőknek, akik kíváncsiak…..
A mediterrán életérzésre kevesen mondják azt, hogy „fújj, ne!”. Én egyenesen imádom: napfény, nyugalom vagy épp összevisszaság, tenger, jó zene és finom ételek. Szeretünk ezért elutazni Görögországba, Olaszországba vagy épp a spanyolokhoz, de milyen jó, amikor egy darabkája Magyarországon is…..
Sokszor a legegyszerűbb dolgokból születik az igazi csoda: a jó koktél olyan, mint egy könnyed ecsetvonás a festővásznon. Pompázhat az orchidea lágy illatában, vagy fűszeressége idézheti az ünnepeket, csak a képzelet szabhat határt. A Mrs Millicent első gin alapú koktélversenyén bizony elszabadult…..
Az Orlai Produkciós Iroda a Városmajori Szabadtéri Színház színpadán mutatta be a Válaszfalak című előadását, Kern András és Hernádi Judit főszereplésével. A bemutatót eredetileg december 6-ra tervezték, azonban az évad leállása miatt nyárig kellett várni Bess Wohl darabjára. Az írónő, Bess Wohl…..
Mario Biondi, Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience, Candy Dulfer és Kraak&Smaak, csak néhány név az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépő közül. A nemzetközi előadók mellett a magyar jazz élvonala is képviselteti magát július 29. és 31. között a 9. Paloznaki Jazzpikniken. Július 29-én a…..
Imádom Budapestet. Ezt így nyugodtan kijelenthetem. Kicsivel több, mint 10 éve lakok ebben a csodálatos városban. Jöttem már úgy haza sok más európai városból, hogy szép-szép, na de Budapest... A hangulata, az épületek, a hidak, a Duna... Igen, mondhatnák róla sok rosszat is, de sosem ezt…..
Nincs karácsony a Coca-Cola Mikulás-reklámja nélkül. Mi már csak így emlékszünk rá, és bizony a 90-es években sokan vártuk a decembert, hogy megérkezzen az a kedves, vidám, csillogó-villogó, na meg jó zenéjű reklámfilm. De ez a Télapó jóval öregebb ettől. Száz éve indította első karácsonyi…..
A szekszárdi Vida Borbirtok bemutatta azt a vörösborát, amellyel a borvidék meghatározó talajtípusára, a löszre hívja fel a figyelmet. A Vida család azért erről a talajról nevezte el legújabb házasítását, mert az döntő hatással van a szekszárdi borok stílusára. A nemzetközi borvilágban…..
Arató Györgyi 30 éves volt, amikor rosszindulatú emlődaganatot diagnosztizáltak nála. Ez 9 éve történt... Bár dietetikusként dolgozott, addig nem foglalkozott daganatos betegekkel. A betegsége miatt azonban elkezdte felkutatni könyveket, cikkeket a témában, és meglepődve tapasztalta, hogy magyar…..
Idén szerettem volna elmenni Nápolyban, aminek egyik oka éppen az volt, hogy megkóstoljam az eredeti nápolyi pizzát. Sajnos a világjárvány ezt a tervemet meghiúsította, de pár napja kaptam egy kis kárpótlást a Donna Mamma Pizza Napoletana-tól. A budapesti pizzéria megkapta az AVPN (Associazione…..
A Rózsaszín Október mozgalom idén sem tétlenkedik. Hogy mi ez? A mellrák elleni szűrővizsgálatok fontosságára hívják fel a figyelmet A mellrák élete során minden nyolcadik-kilencedik nőt érinti, a gyógyulás kulcsa pedig a korai felismerés és az időben elkezdett kezelés, amellyel a rosszindulatú…..
Tavaly ősszel néhány napot Visegrádon töltöttem, így ma, amikor megkaptam azt a sajtóanyagot, hogy: „Visegrád ősszel is tökéletes turistacélpont” - csak egyetértően bólogattam. Tökéletes, valóban. Az erdő, a Fellegvár, a Királyi Palota, a Duna. De mi van még Visegrádon, amiről nem is…..
Hirtelen benyúltam az egyik emlékekkel teli dobozomba és 20-25 Operettszínházas jegy akadt a kezembe, több mint tíz évvel korábbról. Ez csak egy doboz, és a jegy kupac is csak töredéke annak, ami a valódi mennyiség. Mondjuk úgy, hogy nem keveset jártam színházba, és nem csak az Operettbe, de most…..
Kiállták a próbát az OMV higiéniai szabályozásai és elkészítettek egy olyan prémium szendvicset, amire a családom a bizonyíték, hogy még másnap is isteni finom. A forgalmi adatokon májusban már érezni lehetett, hogy az egészségügyi vészhelyzetet követően az autósok kezdenek visszatérni az utakra.…..
A Karaván nevű hely egy igazi street food paradicsom a Kazinczy utcába. Ők magukról azt mondják, hogy „Magyarország első és legsikeresebb street food udvara a budapesti bulinegyed központjában”. És ez így is van. Igaz, koronavírus-járvány enyhítések után, egy szimpla csütörtök délután alig volt…..
Szokatlan akciót indított egy belvárosi étterem. A Tapassio nevű tapasozó 3000 forintot von le mindenkinek a számlájából, aki felvállalja, hogy egy hétig nem lájkolja a Facebook-bejegyzéseiket. Ezzel a húzással szeretnék ösztönözni a lakosságot arra, hogy a koronavírus miatti bezártság után ismét…..
Negyvenhét éve annak, hogy Adamis Anna és Presser Gábor megalkották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című halhatatlan musicalt, melynek dalait a mai napig ismeri szinte mindenki országhatáron belül és kívül egyaránt. A Ringasd el magad, a Menni kéne vagy a Valaki mondja meg zászlóshajói…..
Egyedülálló játékot hirdet nézőinek Návai Anikó. A Hello Hollywood játéka a szerencsés nyertest Los Angelesbe repíti, ahol részt vehet az egyik legnagyobb Oscar partin és személyesen is találkozhat a filmvilág csillagaival. Februárban Návai Anikó és a Hello Hollywood valóra váltja egy filmrajongó…..
Egy sort vásárlással indult majd közös kampányfotózás lett Kurta Niké és Szabó Gabi - zagabo - első találkozásából.  Niké és Gabi hasonló elvek mentén építik szakmai útjukat, és ez a képek megalkotásában is szerepet kapott. Színészet és design találkozik az AZITIZ kollekció fotóin. Niké és Gabi…..
Hiába tágas és zöld a ház körüli terület, csak akkor lesz valódi kert, ha otthonossá teszed. Az udvarba életet kell lehelni, hogy igazán kellemes legyen a fák alatti időtöltés. Hogy az adottságokból kihozd a legjobbat kreativitásra és magas fokú szakértelemre van szükség. Szerencsére mindkettőt…..
Karrier, elismerés, gyermekvállalás, sikerek, szerepek. Nem könnyű az összeegyeztethetőség, pláne, ha nők esetében merülnek fel ezek a témák. A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeiről nyugodtan példát lehet venni, a díjat szinte minden jelölt nyugodtan megkaphatná, persze nem is véletlenül vannak…..
Tehetség, elkötelezettség, nyitottság, rugalmasság, szerencse, kapcsolatok, kitartás és támogatás – azt mondják, mindez egyformán fontos ahhoz, hogy valaki nemzetközi sikereket érhessen el. Van, aki szerint könnyebb, mások szerint nehezebb a dolga azoknak, akik magyarként próbálják elérni, hogy…..
Mire érdemes figyelni bor-étel párosításnál, hogy tökéletes legyen a romantikus vacsora? Hogyan válhatunk pillanatok alatt „borszakértővé”, akár Valentin-napon? A Dubicz Borászat összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, melyekkel egy pillanat alatt leveheted a párodat a…..
A férfiak büszkén állítják, hogy a nemek közti egyenlőség egy létező és megvalósult jelenség, a nők mégis újra és újra az ellenkezőjét tapasztalják. A GLAMOUR Women of the Year idén az egyenjogúságot helyezi fókuszba, amelynek kapcsán három sikeres nő mondja el, szerintük hol tart most ez a folyamat…..
Ne hagyd az utolsó pillanatra a Valentin-napi vacsora megszervezését. Ha fáradt vagy a főzéshez, vagy különlegesebb élményt szeretnél átadni a párodnak, akkor irány Buda egyik leghangulatosabb télikertje. Bent fiatal zenészek játszanak, kint a kertben ropog a tűz, a Jardinette-élmény így is a tied…..