Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seohungary

16 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönöm az eddigi visszajelzéseiteket! Nagyon élvezem az indulás körüli izgalmakat, és örülök a kérdéseiteknek is. A bejegyzés címében szereplő kérdést is tőletek kaptam, ami abszolút valid és fontos. Akkor járjuk körül egy kicsit a beszerzés témakörét. :) A legfontosabb kérdés, amibe az…..
Nyereséges sportfogadási rendszer, amely megtanít eredményesen alkalmazni a működő online fogadási stratégiákat!   Sportfogadási stratégia szimulációval, statisztikai analízissel, már hazánkban is. A sportfogadási rendszer használatának előnyei: számítógéppel elemzett sportfogadási…..
  Egy webáruháznak érdemes az inbound marketingre támaszkodnia, hogy jobban láthatóvá váljék az interneten és ' bevonzza ' a konvertáló látogatókat. Egyik ilyen eszköz lehet a SEO keresőoptimalizálás, amely valóban javítja az online fellelhetőségét webáruházának valamint a keresőmotor forgalmát…..
Lapostető szigetelés árak   Kicsi országunkban a szakképzett tetőszigetelők olyan lapostető szigetelés módszereket alkalmaznak, amelyek az ingatlan tulajdonosok pénztárcájához igazodnak. PVC szigetelés Az egyik leggyakrabban használt technika a pvc szigetelés ára négyzetméterenként van…..
Egy Android készülék rootolása során nem mást teszel, mint rendszergazdai jogosultsággal ruházod fel magad így az operációs rendszer felszabadításával telepíthetsz alkalmazásokat, frissítheted az operációs rendszert, kicserélheted a firmware-t, módosíthatod a processzor órajelét és így tovább. Azt…..
Klíma árak szereléssel   Érdemes Önnek is olyan klíma készüléket beszereznie, ha még nem rendelkezik ilyen készülékkel, amit hosszútávon is megfelelőnek fog tartani, és nem kerül egy vagyonba. Tekintse meg a klíma kínálatot ! Annak érdekében, hogy egy ilyen klíma berendezés hosszúéletű legyen…..
Ásvány ékszer, anya lánya ékszer, egyedi ékszer, kézműves ékszer   Nem tudja, hogy milyen ajándékot vegyen gyermekének, vagy kedvesének ? Remek ajándék lehet például egy ásvány ékszer, melyet lehet viselni a hétköznapokban, vagy máskor is. Ha medál, karkötő, gyűrű, vagy fülbevaló egyedi…..
  Top 10 horvát szigetek listája, mely magába foglalja képekkel bemutatva a legszebb szigeteket a déli szomszédunknál. További képek láthatók itt: Twitter Facebook Pinterest Blogspot..
Szeretnél eljutni szinte INGYEN a görögországi Sartiba 2019-ben?! Csak kövesd ezt a 4 egyszerű lépést! #1. 2019. január 31-ig jelentkezz a Blokchain Solutions Zrt. mentorprogramjába! Ez nem jár költséggel, nem jár elkötelezettséggel, mindössze egy regisztrációt jelent. Regisztrálj itt! #2. Oszd…..
Egy apró horvát falu - Puntadura Puntadura egy nagyon kis falu mintegy 3000 lakossal, a Vir sziget délnyugati régiójában, amely Zadar északi részén található és el lehet érni könnyedén autóval a Privlaka hídon átkelve. A Puntadura voltaképpen az olasz neve a Vir szigetnek és ez egy olyan…..
Egy gyorsan fejlődő magyar cég otthon végezhető munkalehetőséget kínál !   Szeretnél távmunkában dolgozni kötöttségek nélkül? A munka lényege: a cég termékeinek és szolgáltatásainak ajánlása a mai modern online és közösségi média marketing eszközök felhasználásával. A munka menete végtelenül…..
A weben található bútor webáruházakban különböző matrac ár tapasztalható, és vásárlás előtt mindig érdemes odafigyelnie a termék anyagára, minőségére, az árkülönbségre, valamint arra is, hogy az adott bútor, mennyire bírja el a súlyát. Nem mindegy, hogy az ágy matraccal mennyire kényelmes nekünk,…..
Nem hozza a várt eredményeket weboldala, vagy webáruháza ?  Ne aggódjon van megoldás, hiszen a weboldal készítés trendjeit követve ( reszponzív design ), valamint a honlap SEO irányelveit alkalmazva az Ön online vállalkozása is robbanásszerű növekedésnek indulhat az interneten. Ennek érdekében nem…..
Megvegyem? Merre tart a vásárló? 2017.03.27 07:23:00
Néhány évtizede a bevásárlás többnyire úgy kezdődött, hogy Anyuka felírta a gyereknek (vagy az Apukának) a cetlire a listát. A csemete elballagott a listával a vegyesboltba és odaadta azt a boltos néninek (bácsinak). A boltos a háta mögül összeszedte a kívánt termékeket, a gyerek pedig fizetett és…..
  Mi is az a dropshipping és hogyan működik az Aliexpress üzleti vállalkozás ?   Mi a dropshipping üzleti modell? A Dropshipping egy egyszerű és modern e-kereskedelemi üzleti modell, amely lehetővé teszi, hogy online értékesítsen tételeket anélkül, hogy nagy raktárkészletet tartana fent. Az…..
Az e-kereskedelmen belül is számos olyan lehetőség kínálkozik, mint pl. a dropshipping nagykereskedés,melyhez nem is szükséges olyan nagy kezdőtőke, csak némi digitális marketing tudás és elszántság.   De, hogyan is zajlik egy webáruház business úgy általánosságban ?   Vevői bizonylatok…..
Indítottam egy online felmérést azzal kapcsolatban,hogy tervezed-e a HTTPS-re való átállást 2017-ben.  Szavazni itt lehet: learningapps.org..
Ha érdekelnek a legújjabb laptopok, notebookok, digitális eszközök és szeretnéd ezeket a kütyüket összehasonlítani vásárlás előtt, akkor iratkozz fel Youtube híradónkra vagy látogass el laptop teszt oldalunkra. Amennyiben cikkeket szeretnél olvasni könnyedebb stílusban, figyelmedbe ajánljuk…..
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
A legsikeresebb online vállalkozások két dolgot tartanak szem előtt: először is erőfeszítéseiket a keresőmotor eredményeik (SERPs) javítására összpontosítják, másodsorban a SEO keresőoptimalizálás lépéseit folyamatosan megújítva naprakészen tartják annak érdekében, hogy…..
Legalább 500 olyan rangsorolási faktor ( ranking factors ) létezik, amelyeket vizsgál egy weblap esetében a Google kereső motor óriás. Ha nincs ideje tanulmányozni ezeket, akkor fogadja meg SEO tippjeinket, melyek alkalmazásával 80%-al növelheti SEO keresőoptimalizálás…..
Az Android tablet nem csak munka és tanulás szempontjából hasznos eszköz A szülők és a gyerekek egyaránt kihasználják a mobil eszközök által nyújtott előnyöket lehet szó akár a kommunikációról, a média lejátszásról, szórakozásról, játékékokról végül, de nem utolsósorban az oktatásról. Az…..
Napelemes kandeláberek kiválóan alkalmazhatóak többek között parkok, játszóterek, sétányok, horgásztavak energiatakarékos megvilágítására. Főként olyan területek megvilágításra alkalmazzák, ahol nincs kiépített közvilágítás, vagy a hálózati oszlopok kiváltása a…..
seohungary 2016.06.07 06:56:16
Régóta vitáznak szakértők világszerte, hogy venni vagy bérelni érdemes lakást, házat. Érveket fel lehetne sorakoztatni pro és kontra egyaránt, lehet hogy épp ezért olyan nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb. Nagy részben befolyásolja a döntésünket az élethelyzetünk (kor, jövedelem, célok) valamint az…..
A Magyarországon népszerű Oakleykről szóló poszt a vártnál sokkal jobban érdekelte olvasóinkat, ezért aztán megkértem a Ray-Ban forgalmazóját, nézzen utána, náluk miket szeretnek. Lássuk tehát a magyar Luxottica által a független szaküzleteknek történő kiszállítások…..