Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niurka (törölt)

0 bejegyzést írt és 656 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
Niurka (törölt) 2014.01.08 14:32:56
„Egy vizsla nem fázhat” – ezt a kiváló mondást egy futtatós ismerőstől hallottam, miután megemlítettem, hogy az éppen hozzám bújó és érezhetően remegő kutya szerintem fázik. A rövidszőrű fajták és főleg a kisebb kutyák teljesen érthető módon nehezebben viselik a…..
Preparált bogarak Jurrasic Park karaktereinek öltöztetve: Mélységesen egyetértek...
Niurka (törölt) 2014.01.04 10:05:40
@én kérek elnézést: Dubaiba a vékony lányok járnak. Dublinban a mosogatófiúknak is kell a szex, oda én is elég vagyok.
Niurka (törölt) 2014.01.04 17:08:46
@vitéz Beverneky: Nyugi, kezdheted verni.
Niurka (törölt) 2014.01.04 17:14:33
@Black Hole: Tudom, fos indavideo, de ha nem vagy Dublinban menni fog: indavideo.hu/video/Family_Guy_-_Prosztata_vizsgalat0
Vicces és bosszantó is tud lenne a guggolásos forgás, de végre kiderült, hogy miért csinálja ezt minden kutya. A prágai Természettudományi Egyetem munkatársainak friss tanulmánya szerint a kutyák az észak-déli tengelyre irányozzák be magukat kakilás előtt. Hynek Burda és…..
Niurka (törölt) 2014.01.03 12:18:01
Ha az országos beharangozó kampánya ellenére valaki még nem tudná: Kasza Tibi Thaiföldön pihengél pár hete a csajával. Önimádata miatt viszont még ott távol a napsütéses menő helyen messzi faszba' sem bír leszakadni a netról. Képes még onnan is állandóan…..
Niurka (törölt) 2013.12.30 00:10:48
@Black Hole: Reméltem, hogy te vagy, mert akkor tudhatsz egy-két trükköt. :)))
Niurka (törölt) 2013.12.30 10:30:59
@Black Hole: Valami szexuális bűnöző.
TudósBlog Megtérülés 2013.12.25 19:31:59
Vizsgafölügyelet közben fejben kiszámoltam az egyetemi informatika oktatás megtérülési idejét. Olyan meglepő számot kaptam, hogy most rekapitulálom. Valahol azt olvastam, hogy a diplomás informatikusok kezdőfizetése a legmagasabb a végzettek között: 246 eFt/hó. Tegyük…..
Niurka (törölt) 2013.12.27 20:18:29
@Kuruttya: 1. Nem, nem utaltam rá.
2. Nem, pl. egy hálózati mérnöknek nem kell tudnia programozni.
3. Ha nem tudsz mit mondani, akkor jön a "fasság" (helyesen: faszság) kártya?
4. Nyugodtan nyomhatod a provinciális poénjaidat. Én könnyedén lemegyek a te szintedre.
Elmondtam.
6. Nem tudom milyen munkahelyed van és mennyit fizetnk, de elképesztően elégedetlen és boldogtalan vagy. Sajnállak.
Niurka (törölt) 2013.12.28 10:30:26
@Kuruttya: Informatikus munkákról volt szó, mint programozóról. Attól, hogy megír egy-két scriptet valaki, még nem programozó. A programozó az programozó, az is egy IT-n belüli szak. Te állítottad, hogy csak a programozó és a rendszergazda létezik, mint IT-s.
Niurka (törölt) 2013.12.29 09:26:17
@Kuruttya: Sokra fogod vinni. Az ilyen törpehitlerek, akik őrjöngenek, ha ellentmondanak nekik, plusz járnak körbe a kockafejükben, mindig előre jutnak a szakmában. Mondjuk a magánéleted az olyan is lesz, de hát minden nem jöhet össze. Talán ki kellene balanszolnod a kettőt és akkor nem egy hajtós, agresszív fasz lennél, aki csak sóvárog mások nője után, hanem egy boldog, kiegyensúlyozott ember. Hidd el, nem kell mindig a munkán lógni és nem a sörözés, meg a WOW-ozás, COD-ozás a kikapcsolódás.
A Nyugati és a Kelenföldi után a Déli pályaudvaron is elkezdtek komolyan vehető kerékpárparkolót építeni. A Délinél az új támaszokat a Krisztina körút felőli oldalon alakítják ki, míg a Nyugatinál a Podmaniczky utca felől lehet majd megközelíteni őket (ez azért jó, mert…..
Niurka (törölt) 2013.12.26 16:08:44
@ntn: Ha a kettő neked sok, akkor ezt dugáskor is tartsd észben.
Niurka (törölt) 2013.12.27 16:38:07
@Fhmen: Vagy elütök egy ilyen hipszter buzeránst, és akkor sem kell előzgetni őket.
Niurka (törölt) 2013.12.27 19:34:07
@Fhmen: Látod, értesz te engem. :))
Új kihívásokat keres a séf, Sergio Herman, aki nem tudom, hogy mennyire ismert Magyarországon, de az biztos, hogy nagyon megérdemelné. A legendás Oud Sluis a fő étterme, ebben a belga határhoz közeli kis étteremben ért el olyan hihetetlen eredményt, amire minden szakács megnyalná az…..
Subba Oroszkrém: Céges buli 2013.12.22 14:34:31
..
Niurka (törölt) 2013.12.22 15:04:05
Férfi, női bőrkesztyű! Kétezerér’ a kesztyű! Kisnaccsád, magának odadom ezeröté’. Mert most éppen a kesztyűnek van szezonja a belvárosban az utcai árusoknál. Szokásos sétám során, egy órán belül a Jászain, a Kossuth téren, a Váci utcában, sőt, a Deák Ferenc utcában…..
Hogy milyen a Móricz Zsigmond körtér az átadás után? Olyan mintha még nem adták volna át. Vagy mondjuk azt, hogy nyomokban átadást tartalmaz. Viszont a nyomok nagyon ígéretesek. Villámbeszámoló Budapest teréről, mely valójában soha sem volt rendes tér. [A teljes cikk az Indexen…..
A közelmúltban egy tizennégy éves kislány vesztette életét Nagy-Britanniában, miután négy kutya támadta meg egyszerre. A tragédia nyomán újrakezdődött a veszélyes kutyák tartását korlátozó szabályozás szükségességéről szóló vita és napvilágra került néhány…..
Niurka (törölt) 2013.12.18 10:30:18
@H_67: Tökéletesen igazad van a "harapási hajlandóságot" illetően. A kisméretű kutyák kapdosnak, harapnak. DE, ismétlem, egy yorki (bármilyen idegesítő is) 20 éven át odakaphat, míg egy roti csak egyszer kell, hogy odakapjon. Nekem már kapta el a kölyökwestimet huski. Felkapta, rázta, szerencsére nem lett komoly baja. De tudok egy bernáthegyihez hasonlatos kutyáról, aki elkapott egy kis yorkit, annak leszakadt a fél tüdeje, veséje, meg is döglött. Vagy dobermannt, amelyik rendszeresen fojtott meg kiskutyákat. Azért tacskót, amelyik széttép másik kutyát, vagy embert még nem. Emberből is elég kemény egy 90 kg-os, kutyákból simán van ilyen. Se elfutni, se harcolni nincs esélyem.
Niurka (törölt) 2013.12.19 00:53:09
@H_67: Sajnos ahogy a kistestűt nem nevelik, úgy a nagyot sem (ahogy a gyereket sem). És sajnos az emberek nagy többsége sötét, mint az éjszaka, elhiszi, hogy képes egy cane corsót "kézben tartani", vagy egy akitát megnevelni. Aztán, ha történik valami, akkor persze megy a sopánkodás, hogy "soha még ilyet nem csinált", meg "szerettük". Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy tök mindegy mekkora egy kutya, ha barom a gazdája. És nagyon sokszor az. Illetve (ahol én lakom) pl. láttam egy írfarkas magasságú kutyát, bernáthegyi méretű izmokkal és egy 200 éves nyanyival sétált (ohen póráz). De ha azon lenne se segítene, mert a járókeret nem állít meg egy ekkora dögöt. Én most vettem kiskutyát (volt már korábban kutyám), még nem mehet közösségbe (azért már találkozott néhány kutyával), de már előre gittelek, hogy mi lesz, ha összefutunk egy ilyen behemóttal. És hiába reménykedem titkoban, hogy a kutyák ezt remekül lerendezik egymás között, ha széttépi valamelyik, akkor annyi. Arról nem is beszélve, hogy a nyugger mire kifizeti a káromat, eltart vagy 50 évig neki.
Niurka (törölt) 2013.12.19 11:45:03
@H_67: Én mindig ledöbbenek milyen sötétek és igénytelenek az emberek. Gyalog, vezetés közben, járműveken, bringán, gyerekkel, stb. miért a kutyatartó lenne más. Kész felüdülés, amikor értelmes embert lehet látni. Röhej az is, hogy egy kiskutyát nem lehet időben szocializálni, mert (külföldről hozott) a kint kapott 2 kombinált oltás nem elég, hanem "karanténban" kell tartani 16 hetes koráig, amíg még egy ismétlő oltást nem kap. A külföldi tenyésztő nem érti, a magyar állatorvos szerint itthon sok a kóbor kutya, illetve a gazdák nem oltatják be a kutyájukat. Vajon a gyereküket beoltatják?
Egyszerű ügynek tűnik, de nem az, a behívás megtanulása ugyanis azt jelenti, hogy a kutya mindig visszajön, amikor hívod. Ha ez nem teljesül, a kutyád nem tanulta meg a leckét, csak nem szeretne egyedül maradni a futtatón, mezőn, stb.  Ha jól akarod érezni magad a kutyáddal és…..
Az előző posztban felsoroltam a szerintem legfontosabb általános tudnivalókat a puli bundájával kapcsolatban, most jöhetnek a konkrét ápolási tippek, amelyek közül többet bevethetnek a nem-puli tulajdonosok is. Két fürdetés között érdemes gyakran rendberakni a puli bundáját,…..
2013 vége úgy alakult, hogy életem nagy szerelme ismét előkerült, hogy újra berobbanjon az életembe. Már Spanyolországban a Tibidabo csúcsán kaptam egy égi jelet, hogy hamarosan minden megváltozik (a cikkben ez a Youtube videó felett olvasható), de nem gondoltam volna, hogy ennyire…..
A Blikk és a Bors is az X-Faktor győztesének, Danics Dórának szenteli a címlapját, bár Danics valószínűleg egyiket sem nézegeti sokáig szívesen. A Bors azzal foglalkozik, hogy a lánynak másfél éve nincs pasija, és most már tényleg "nem bánná, ha bekopogtatna hozzá az…..
Niurka (törölt) 2013.12.17 11:21:48
Niurka (törölt) 2013.12.18 10:24:11
Szerintem ennél egyszerűbb, ötletesebb és látványosabb ünnepi recept nem létezik. Innen van a "recept", a szerző ad hozzá részletes leírást is, de azért szerintem nagyjából rekonstruálható, hogy az eprek kettévágása és (valódi!) tejszínhab kanalazgatásán túl nem sok…..
Budapest Millenárishoz hasonló parkot terveznek a Nyugati Pályaudvarhoz (hv cím/kép) Mi van ma az egykori pesti mozikban? (velvet) Rométtermet vagy butikhotelt csinálna a Rádió a Károlyi-palotából (444) Megszűnő piacok (hvg) Jó-e nekünk a Ferenciek tere átalakítása? (heti…..
Niurka (törölt) 2013.12.17 15:51:50
Subba Szavak nélkül 2013.12.12 12:34:25
Ez a szemeivel is beszél, Te! ..
Niurka (törölt) 2013.12.12 18:19:16
@trixilw: Biztos, hogy a protekció besegít sokakat a megfelelő helyre, de ott produkálni is kéne. Cage is produkál, csak szart.
Niurka (törölt) 2013.12.13 20:18:29
@papugaja: Gondolom a mani miatt vállal el mindent. A filmek sokszor nem is rosszak csak ő atomripacs. (spiláz, spielen igéből). :)))
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Minden idők egyik legérdekesebb fényképfelvétele készül a pesti Duna-korzón. Amatőr csillagászok fél éven át egy lukkamerával fotópapírra rögzítik a nap mozgását. A lukkamera házilag készült és egy Duna-parti fa törzséhez rögzítették. Hogy pontosan melyikre, nem…..
Niurka (törölt) 2013.12.10 15:26:10
Subba Fekete Mikulás 2013.12.06 15:00:00
jó, ez kam ..
Niurka (törölt) 2013.12.06 16:10:55
Subba Pénteki cukiság: Dánsz! 2013.12.06 15:27:00
Niurka (törölt) 2013.12.06 16:08:41
Az RTL Klub székháza előtt húzódó néhány száz méteres szakasz a Barátok köz nevet viseli öt éve, de nem hivatalosan - írja a Bors. A lap munkatársa véletlenül vette észre, hogy a GPS-e ezt a nevet írja ki a Campona mögötti parkolóban, ahol egy oszlopra rakott tábla is jelzi…..