Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rácz Péter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magas energiaár átalakítja a világot. Vannak közösségek, amelyek szerint itt az idő egy mélyebb átalakulásra. Itt a ZöldPók filmsorozatának első része a jövő közösségeiről. Benne:Sölétormos Jenő (Krisna-völgy), Ámon Ada (Energiaklub), Hetesi Zsolt (ELTE, FFEK), Ferenczi…..
Rácz Péter 2012.10.10 20:49:00
@int10ha: Ez a videó, a kiutat mutatja, és a lehetőségeinket, amik megvannak, és szükségszerűen élni kell majd vele.A mai kor emberének, nehéz elhinni, hogy az élet nem a jelenlegi világnézetről szól. Éppen ezért te, és pandava is e-képpen reagáltok erre a kérdésre, hiszen a fejetekben az van, hogy élni csak és kizárólag ebben a rendszerben lehet, amit a XXI. század mára kialakított.
Teljes egészében át kell írni az értékrendünket, és újragondolni sok-sok fontos fogalmat.Mint például: Jólét, Fenntarthatóság,Szükség,Elég....stb.stb.
Ajánlom figyelmetekbe Gowdy, Jonh M. – McDaniel, Carl N. Az édenkert kiárusítása című könyvét, amiben az emberiség közel28 ezer éves létezése során milyen társadalmi struktúrák léteztek sok száz, és ezer évig is.
Értsétek meg, hogy az emberiség történetében a jelen kor egy tévút, és más felfogásra lesz szükség, a fennmaradásra. Ez a videósorozat többek között ezt óhajtja megértetni a mai kor beteg gondolkozásával.
300 millió madár tűnt el az európai agrárélőhelyekről az elmúlt 30 évben, ez 52 százalékos csökkenést jelent – derült ki a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) ernyőszervezete, a BirdLife International és az Európai Madárszámlálási Tanács adataiból. A…..