Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inuitdog

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok legforróbb fővárosi történése szinte biztosan újfent a Városligettel kapcsolatos, most a Közlekedési Múzeumot, illetve annak környékét szállták meg az átépítés ellenzői, természetesen a tiltakozás egyik oka most is a fák majdani sorsa, ami egyelőre teljesen bizonytalan. Úgy…..
inuitdog 2016.06.30 20:44:17
@Veridicus76: Az ugye megvan te szerencsétlen, hogy a raszta srácot bevitték és a drogtesztje negatív lett?
Szemetek ezek a britek. Ilyen csúnyán leszarni a fő uniós vétószövetséges kampányát azért genyóság. Még akkor is, ha épp a britek Orbánja kapaszkodott bele egy akkor éppen belpolitikai - újraválasztási hasznot hozó blöffbe, és faragott rá a megvalósításra elég csúnyán. Mer'hogy őkelme belebukott a…..
inuitdog 2016.06.26 13:54:05
@nincs_itt: "hogy ennyi az ostoba fax körülötte! akik a kilépésre szavaztak, mert a helyi dzsobbik/munkáspárt(thürmer) megvadította őket..."

Képben van nagyon, a helyi munkáspárt a bent maradást támogatta. Az a munkáspárt csak nevében hasonlít a hazaira, amúgy más hasonlóság nincs köztük. A UKIP. a helyi Jobbik támogatta leginkább az exit-et.
Ha van minden elemében káros, elfuserált, de legalább aljas módon keresztülvitt és drága projekt, akkor azt Liget Budapestnek hívják. A Liget beépítését a szakma minden képviselője ellenzi, a Ligetet használók döntő többsége elutasítja. Az erről való népszavazást elkaszálták, a megvalósulást külön…..
inuitdog 2016.03.20 11:36:21
@nagybalfasz: De most direktben próbálsz sértegetni? Olvad el előbb amiket írtam. Már leírtam , ez a tapasztalatom, hogy feljön valaki vidékről és egyből kritizálni kezdi a pesti embereket, épületeket és az életformát. Tényleg ennyire szar lenne? Vagy ez valamiféle kisebbségi komplexus levezetése. Kezdted a kutyaszarral ugyebár. Nem vettem magamra, nincs okom rá, de itt előfordul, én is belelépek időnként. De, hogy rögtön meg karod mondani, hogy jó lesz az itt lakóknak ez a projekt vagy sem, kicsit korai. Szerintem menj ki a Városligetbe minimum 100 alkalommal, részletesen minden sarkát fedezd fel, jegyezd fel ami nem tetszik és utána megbeszélhetjük. Baán is csak felületesen ismeri a ligetet, nyugodt lehetsz, nem fog a ING-Deloitte irodaházban havonta milliókért bérelt liget panorámás irodájából kimászni, hogy ilyen apróságokkal vesződjön. Hogy jönnék én ahhoz, hogy egy soproni, szombathelyi vagy debreceni lakosnak meg akarjam mondani mi épüljön a városában? Itt vagy örülünk neki, talán 10-20 év múlva másképp fogod látni. Biztos, hogy maradi lennék? Ha nem akarsz megérteni kár vesződni egymással.
inuitdog 2016.03.20 16:47:36
@nagybalfasz: Fel is fogtad amit írtam? Amúgy látom nem is akartad megérteni. Persze jogod lehet, hogy van. Szavazni úgysem lehet róla. De miért van az, hogy minden válaszban a földműves kormány által szádba adott maszlagot hallom vissza. Baromira nem konstruktív a véleményed, mivel nem ismerd részleteiben a témát és nem akarod megismerni. Látom már a liget témához is ért mindenki mint a focihoz.
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
inuitdog 2015.09.24 10:24:43
Nagy divat lett az utóbbi években, hogy sokan vadállatból próbálnak meg társállatot nevelni, illetve vadállatot szeretnének otthon társállatként tartani. Jó példa erre a mosómedve. Kezdetben aranyos, kedves, cuki, aztán ahogy növekszik, a tulajdonos félni kezd tőle, a végén…..
Hát eljött ez a pillanat is, vezetőszár, bilincs, kihallgatószoba – na jó, nem, csak idézés. Még az is meglehet, hogy bűnös vagyok. Ismeretlen tettes. Gyanús a rendszámom vagy mi. Az ember itt falun általában csendes napokra számít, reggel felkel, biotyúkok illatát szagolja a…..
Horkaiék talicskán hordják haza a filmes megbízásokat, mert megint egy filmhez kell pár jelenetet forgatni. A nehezítő körülményt most a határon túli terep adja, na meg az, hogy 5 nap van felkészülni a jelenetekre, onnan élesben fog menni a felvétel, a világítókkal, a…..
Hetedik évtizedemben már nem hoz lázba az akár nálunk is megrendezhető 2024-es olimpia. De elhatolt a tudatomig, hogy összecsapnak körülötte az érvek és az ellenérvek. Két példa nyomán az a benyomásom, hogy még nem értünk meg a világ legnagyobb sportversenyére. Legjobb…..
A történetírók szerint nem a francia királyné tette fel a hírhedt „Ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot?” kérdést a lázongó tömeg láttán – de a vélemény biztosan nem állt távol tőle. L. Simon átvitt értelemben szintén megközelítette ezeket a magasságokat…..
Alig van olyan nap, amikor nem derül fény a nemzeti együttnyúlás rendszerében egy jókora mutyira, haveroknak osztásra, rokonoknak juttatott zsíros állásokra. Lohasztó, hogy közvélemény ingerküszöbe közben egyre magasabb, egyre kevésbé érdekli a népet az, hogy milyen…..
Nagyon dicséretes, hogy Áder János köztársasági elnök a szívén viseli a Föld sorsát, izgul a globális felmelegedés miatt, tenni akar valamit bolygónk állapotáért. Igazán helyesen ismerte fel, hogy a környezetvédelem igazán fontos, ráadásul sok embert joggal izgat, milyen lesz…..
Ismeretlen tettes ellen tettem feljelentést Schmitt Pál parkolási ügyében. Tegnap szembejött velem egy hír, miszerint Schmitt Pál - akiről szerintem sokan azt gondolják,hogy a rendszerváltás óta nem volt még egy ilyen szar ál(l)amfő, mint ő - simán ráparkolt a zebrára, amíg…..
Ezt tényleg nem vettem volna észre, ha nincs rajta az a bazi nagy EV-matricázás. Á, valaki csak hülyéskedett, ez egy legkorábbi fajta Toyota RAV-4, ilyenből sose volt elektromos. Aztán leszálltam a bicikliről és alaposabban körbejártam. Oppá, hol is van a kipufogó? Mi ez a…..
Két legyet üt egyszerre az Orbán-társaság. A legfontosabb persze az, hogy pénzt szerezzenek a kis vezető régi álmára. A királyi vár einstandjára. Mert ne legyenek illúzióink. Orbán nem az, aki szereti feladni a terveit. Ő a várban akar lakni, dolgozni. A dinasztia alapításról…..
A nemzetközi fajmegőrzési tenyészprogram keretében érkezett múlt hónapban Hollandiából egy Lara névre hallgató, kétéves szumátrai tigris nőstény a Nyíregyházi Állatparkba, ahol már várta egy ötéves hím, Gió. Az első találkozásukra most került sor. A tenyészpárra…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Tényleg a történelmi belvárosban kell Forma 1-es futamot rendezni? A tavalyi elhúzódó össznépi "szívjuk a port és ugrálunk a pocsolyák közt vegyes páratlan" verseny után újabb élmény-hétvégével kedveskednek a Lánchíd utca és a Döbrentei utca lakóinak. Még el sem…..
Zárt körben bontotta ki Baán László az Új Nemzeti Galéria-Ludwig Múzeum pályázatára beérkezett munkák díjazottjait tartalmazó borítékot. A nemzetközi zsűri nem adott ki harmadik díjat, ellenben 2-2 második és első díjat oda ítélt. A pályázatra 8 kiemelkedő munkásságú…..