Regisztráció Blogot indítok
Adatok
04-70

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először három alacsonypadlós szóló kocsit készítenének kísérleti jelleggel. Ha ez beválik, akkor újabb tizenötöt építene a BKV. A minap jelent meg a közbeszerzési értesítőben (TED) a BKV legfrissebb tendere, amely szerint PKD (Partly knocked down azaz részben összeszerelt)…..
HamPLÓ 1 villamos, 2 kép, 36 év 2012.07.16 01:30:00
Bár már több száz "régen-most" képpárt készítettem életemben, gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy az ember ugyanazt a járművet le tudja fotózni ugyanott évtizedekkel később. Tegnap mégis ez történt! A BKV vasárnapi, egész napos UV túráján ugyanis…..
A múltkor sokan nehezményezték, hogy a régi képekhez rögtön a helyszínt is közöltem, ezért most időt hagyok a találgatásra, melyik hol készült. A puszta megfejtésen túl ezúttal is örülnék a személyes emlékeknek, sztoriknak, melyek az itt ábrázolt helyekkel, villamosokkal,…..
04-70 2012.05.16 18:46:49
@joszip: az illúzió témájához annyit, hogy ha ezek a képek nem lennének, vagy nem ilyenek lennének, én magam sosem tudtam volna elképzelni hogy ilyen volt, vagy egyáltalán ilyen lehetett az élet akkoriban mint amit a fényképek tükröznek. Illúziószerűek/álomszerűek.