Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ranger75

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy egész generációnyi fiatal ült kedvenc matchboxát a kezében szorongatva a „parabolás” tévé elé RTL-t nézni amikor meghallottuk az ütemet és a német pornószínész hangot, hogy: „Ein Mann , ein Auto”! Ez volt a Knight Rider, és mi úgy gondoltuk ez…..
Gondoltam egyben leközlök 4 Snajperes képet, amelyeket ti küldtetek. Igen, még mindig találni új érdekességeket. Hihetetlen,nem?  Bekeretezett kép a prostiról? Mi van itt? Küldte: Laci         Mi undorítóbb a Bingó-gengszterek ruhájánál? Két egymáson…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Ranger75 2008.09.01 22:07:08
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
Ha minden igaz, pont ebben a percben nyitják meg a XXIX. Nyári Olimpiai Játékokat a messzi Peking Nemzeti Stadionjában. Mivel jómagam is bolondja vagyok a számmisztikának és a természetes szimmetriáknak, a 2008.08.08., 20.08 óra a rendezők első telitalálata, riszpekt nekik tőlem! Az…..
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Sokáig kellett várnotok, de most itt van. Voltak okok, amiért állandóan csúszott, de erről majd a nyertes többet fog tudni ;) Tölts le Alternatív link: wmv formátumban klikk Segítségül: A videó divx formátumba lett konvertálva (VLC Playerrel biztos nézhető) valamint ha…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.27 20:17:00
Egyesek talán már észrevették, linkeknél történt pár változás. Legfontosabb, hogy a videóimat katalogizáltam és így gyorsan ki lehet keresni a kívánt videót!Főleg azért jó ez, mert keletkezésük szerint vannak rendszerezve a videók, így a kezdőknek azt javaslom, hogy…..
Ranger75 2008.03.27 21:44:38
Ez a BKV-s blog elég tr@gya. Komolyan van oldal ahol bólogatnak meg elismerik a BKV-t ??? Még szép, hogy nem veszek jegyet a folytonos emelések után és ott verem át ahol tudom őket.
Várjuk a következő videót :P
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.02.25 07:17:00
Új videó most pénteken, 23:30-kor lesz a blogon. Benne megint egy alternatív ötlet, amely remélem tetszeni fog nektek. Hogy ne legyen kép nélkül a bejegyzés, büszkén kirakom "extraevil" képét, amit nekem küldött. ..
Ranger75 2008.02.25 18:39:53
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Shirin küldött is egy videót, ahol megnyerte az utolsó Streets Racer pályát! Azonban elég fura, mert szemmel láthatóan jobban tapad a kocsija, az ellenfelek más autókkal versenyeznek! Valamint több dologban is különbözöt még az ő játéka (pl intró sem volt). Köszönöm…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Ranger75 2007.12.01 22:57:14
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..