Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMS

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Margit híd felújításával nem számíthatnak sok jóra a budapesti biciklisek, az eddig véglegesnek hitt tervek mégse voltak véglegesek. A főváros és a civilek között hosszas egyeztetés folyt a híd felújításának tervezésekor, hogy hogyan is oldják meg a korlátozott…..
A segesvári csatavesztés még nem bizonyult végzetesnek a honvédsereg számára, igaz ugyan, hogy öt részre szabdalva, de még erős seregtestek álltak fegyverben. Négy alakulat erdélyi hadszíntéren mozog, az ötödik sereg pedig a bevehetetlen Komáromban várja az események…..
Rájöttem! Horthy Miklós 2009.08.06 11:27:00
Magyarország kormányzója, tengerész, katona, szerető férj és melegszívű apa egy olyan korból, amikor az államot még valóban ÁLLAMFÉRFIAK vezették és nem úgynevezett politikusok, mint napjainkban. Persze, más idők jártak, és más volt az ország: rend volt, a csendőrnek volt…..
„Hazadobom az autót, biciklire ülök, aztán ihatunk valamit” – hangzik a biciklisek körében jól ismert mondat. A KRESZ kerékpározás esetében is tiltja az alkoholfogyasztást, veszélyes is, a rendőrség próbál fellépni ellene, a betartatás viszont lehetetlennek…..
Több, mint egy éve indult az Inda fotómegosztó oldala, az Indafotó. Ide bárki feltölthet képeket, aki rendelkezik felhasználó névvel. A feltöltött képeket nem csak nézegetni lehet, hanem a saját weboldaladba, blogodba akár be is ágyazhatod. Itt a blogon is látsz két ilyen…..
Biztos a személyes érintettség okán, de arra jutottam, hogy egy társadalom köcsögségének legjobb indikátora a hely át nem adása. Emlékszem, kisiskolásként, olyan 25 éve, rendszeresen találkoztam olyan buszsofőrrel, aki bemondta a mikrofonba, ha terhes vagy kisgyermekes anyuka…..
Erre, kérem szépen, szó nincs. Japán, még jó. ..
LMS 2009.04.30 12:40:29
@rózsaszínlazac: A lényeg pont az, hogy max ilyen extrém esetben jöhet jól a magas vérnyomás. Egyébként nem. Ezért kell vérnyomáscsökkentő teát inni, lévén, az ilyen esetek igen ritkák, valljuk be :-)
A történetet egy általános iskolai barátnőm mesélte. Régen nem láttam azóta, Kanadában él, orvos lett....Huszonegy éves voltam, amikor egy kávézóban ülve, a könyvembe mélyülve az a lélegzetelállító dolog történt velem. Felnéztem a jegyzeteimből, és épp akkor nyílt a…..
Végül is népszavazott az ország, valami háromszáz forintos bagatell tételről, három iksz, igen-nem, lila lapok, sok unalmas vágókép. Kit érdekel ez?Ha még a jégtáblán sodródó orosz horgászokat sem kapcsolta egyik országos kereskedelmi televízió sem, miért pont egy…..
Továbbra is nagy számban kapjuk a gyalogos anyáz autóst témájú leveleket. Ezúttal Abdul sztoriját ragadtuk ki a sok közül. Szegény lement kenyérért meg tejért, aztán mi lett belőle.  A külföldi rendszámú autó sofőrje tökéletes magyarsággal adta tudtára, hogy…..
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
Úgy látszik, az egész nyugati világ ugyanabból a település-adatbázisból dolgozik. Tavaly nyáron megjárta a hazai online sajtót a hír, hogy a cnn.com időjárási rovatában a választható magyar települések között van Cigánysor. Hónapokkal később most Oroszországból kaptunk…..
Valko ki van borulva, mert megvette az István a király 25 éves, jubileumi DVD-verzióját, amiről lemaradt/kivágták a zsidófideszeskomcsiufók az Unom a politikát című számot. Komolyan, megfordult a szánkban a Kádár János által faragtatott, kopjafa alakú fogpiszkáló! A dolgon…..
autózz! Rendőrautó tilosban 2008.01.17 17:52:00
Ha már reggel rendőrös sztori volt és mostanában nagyon el vagytok kényeztetve posztokkal, akkor kaptok még egy rendőrös történet, ezúttal mm-től, ami szövegben igen tömör, a képek viszont annál többet mondanak... És ezek a rendőrök, úgy tűnik, hogy nem fáztak és ki mertek…..
Boldogan ropogtatva a hiánygazdaság vékony, kopogós Tibijeit, sose gondoltuk volna, hogy egyszer elhúznak a vén, ferdeszájú, béna zakós kommerek, hogy egy akkor elképzelhetetlen következő életben jöjjenek a fiatal, pengeszájú jobb zakósok, meg az öntudatos fogyasztók, akik olyan…..