Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Boby

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közszolgálati televízió már egy ideje 1984-ből sugároz: életlenül ácsorognak a háttérben a nemzeti együttműködést eláruló köztisztviselők, a nép ujjongva fogadja az autópályadíjat, a norvég gyíkemberekre lecsap a TEK, Angela Merkel pedig a kamerák előtt vall szerelmet…..
Kereszt vagy kínoszlop? Nagyon sokan különböző oldalakról körbejárták már a kérdést, hogy Krisztus vajon kereszten vagy kínoszlopon halt meg. Vajon fontos kérdés-e ez? Tulajdonképpen nem. Miért? Lényegében nem vezet sehová a kérdés. Ezen a szócsatározáson nem múlik…..
Jó ideje már az új bankkártyákért nem kell befáradni a fiókba, hanem a bankok  szépen kipostázzák nekünk. Juhú, mondhatnánk, de. Az utóbbi időben a boríték, amiben jön a cucc jellemzően nem céges, hanem egy sima, a feladóra vagy a tartalomra még véletlenüól sem…..
Nagyon szeretem ezt a műfajt, igaz csak hébe-hóba bukkan fel az ingatlanpiacon ilyen gangos bérházak udvarán álló pici házikók. Ez a mesebeli házikó volt a kedvencem (a házban most is árulnak egy lakást, a 12. képen látszik a mézeskalács kulipintyó). Aztán volt ugyanez…..
pic: Instagram 2014 Augusztus Egy világméretű kampány! Miért legyél részese? Öt teljes hétvége! Légy a történelem része! Örvendeztesd meg Jehova szívét! A mahwahi gyülekezet minden résztvevőjét a lehető legnagyobb részvételre buzdítjuk, a világméretű…..
Fotó:Flickr/RasheedFr Bruce Campell akkora repülőbuzi, hogy biztos vagyok benne, legszívesebben szárnyakat növesztene. (Ezt most szó szerint értettem és nem arra a régi, kissé fárasztó, mégis mókás képviccre gondoltam, amikor is a "Redbull, szárnyakat ad!"- kampányt…..
A politikusok időről időre megpróbálják jelét adni annak, hogy ők is csak olyan emberek, mint a választóik. Jellemzően ezek az alkalmak a választások előtt megsokasodnak. Összeszedtünk pár vicces, érdekes fotót étkező politikusokról. Bár a blog nevéhez méltón ez…..
Nem egyedülálló eset, hogy egy növény kilép a politikai színtérre, elég csak a parlagfű körüli vitákra gondolni, most éppen az akác jutott erre a sorsa. Az utóbbi pár hónapban gyakran lehetett olvasni az akácról, mivel az Európai Unió döntéshozói azt tervezik, hogy felveszik…..
Tamás nem mutatta meg a táskáját kifele menet, úgyhogy perpatvar lett belőle: A mai napon a kispesti, üllői úti aldiba mentem vásárolni. Az egész boltban voltunk vagy 3-an vásárlók. Kifelé menet a pénztár után odajött az őr, hogy legyek szíves megmutatni a táskámat. Mivel…..
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
Nem örült volna ennyire a levéíró, ha az egy nappal később kapott smsen múlt volna a csomagja kézbesítése: Kedves Iszapos Szemű Barátom! A Magyar Posta gyorsabb, mint a saját informatikája! 2014.01.09-én délelőtt az alábbi sms-t kaptam: T.Ügyfelünk! Önnek X.Y.…..
Úgy látszik teljesen hagyományos eljárás a cégcsoportban, hogy 320 forint tartozásra behajtót küldenek: A vatera a tartozásom 10-szeresét követeli rajtam egyetlen hónap után, a pénzbehajtójuk valahogy kiderítette a rokonaim telefonszámát és őket zaklatja lejáratva…..
Extrém fordulat a Postán! Már másodszor fordul elő Vilmossal, hogy nem próbálnak eladni neki semmi butaságot. Legutóbb azért, mert a csomagokat kiadó alkalmazott munka helyett zoknikat válogatott magának: Nem tudom, meglepődjek-e még a postán, vagy sem. Mindenesetre ma majdnem…..
Ha már a prostitúció ellen nem lehet sikerrel felvenni a harcot, akkor próbáljunk meg kulturált körülményeket teremteni – gondolták Zürich elöljárói és döntöttek: jöhetnek a szexbeállók. A prostitúcióval szinte lehetetlen sikerrel felvenni a harcot, márpedig akkor…..
P.Boby 2013.08.23 07:16:51
A Homár fennállásának 8 éve alatt nem tapasztalt még olyat, hogy egy gyártó felelősséget érezzen partnerszervizének működéséért. Úgyhogy nagy örömmel vettük, hogy az Indesitnél nyomozást indítottak a lehúzós márkaszerviz ügyében, ahol 7000 forintért mondták meg, hogy…..
P.Boby 2013.07.24 09:30:10
Elképesztő, hogy miket tapasztaltunk! Betegek meztelenül az ágyuk mellett állnak, és szerencsétlen öregek várják, hogy kész legyen pl. az ágyhúzásuk. Mindez nyitott kórterem ajtónál - talán ez az a dolog, ami könnyen megoldható lenne egy kis odafigyeléssel. Mi van az emberi…..
P.Boby 2013.07.16 21:30:55
@zünüke: Nyilván a felszerelések hiánya, az épületek omladozása összefügghet a politikával. De a nővérek, orvosok hozzáállása nem. És nem is pénzkérdés.
Ha már így szóba jött, röviden az én tapasztalatom:
Szintén János kórház, ott szültem mindkét gyerekemet. Az orvosról nincs mit írni, választott doki volt, hozzá jártam mindkét alkalommal végig magánrendelésre. Kb. az elvárhatót hozta.
Az első gyereket 2002. márciusban, a másodikat 2003. márciusban szültem. Hogy ez miért érdekes? Közben volt a 100 napos program, 50% fizetésemelést kaptak. Ugyanabban a kórteremben voltam, ugyanazon az ágyon szültem, nagyjából a nővér garnitúra is ugyanaz volt. És pontosan ugyanolyan utálatosak is voltak. Minden nehezükre esett, ha kérdeztem valamit kioktattak, pofákat vágtak stb. Nem akarom ragozni, a lényeg ebből is látható, az emberi hozzáállás nem pénz kérdés. Arról nem is beszélve, hogy nem az elfekvő osztályról beszélünk, ahol öregek ágytálazásáról szól a nap, hanem a világ legszebb helyén, egy szülészeten dolgozhatnak, ahol - úgy gondolom - öröm minden csecsemő megszületése.
Gábor laptopját 3 hónap alatt sem sikerült megjavítani az EC-CO Kft-nél. Makacs alaplap-hiba jelentkezett, amit ugyan 38 ezer forintért "megjavítottak", de azonnal újra jelentkezett. A második javítás után elismerték, hogy az alvállalkozójuk lehet, hogy nem is csinált vele semmit. A…..
Naiv ügyfél kénytelen ezentúl sárga csekken fizetni a UPC-nek, mert az egyszer már kitörölt bankszámlaszámát újra már nem lehet felvinni: Meg kell irnom mi történt velem, a kb 20 éve UPC  előfizetővel. Ez év áprilisában ugy döntettem hogy az OTP-től a Raifeisenhez…..
P.Boby 2013.06.26 13:02:55
@Blue23:
Költözz a 29-es körzetbe, és megtudod milyen itt júpíszísnek lenni!
Naiv ügyfél megrészegült, hogy szó nélkül cserélték gyermeke egy hónap alatt kilyukadt sportcipőjét a Hervis Árkádban. További termékeket vásároltak volna, ha nem lép közbe a biztonsági őr, hogy felgyorsítsa a folyamatot: Egy a fiamnak 12.000.- Ft-ért vásárolt…..
Zsuzsannáék felmérték, mi változott egy év alatt a felújított Club Thermal Hotelben. A neve hotelről kastélyra változott, de ezt leszámítva nem sok: Türkménbasi "Elmenekültek a hónap szállodájából" írására szeretnék reagálni. Igaz eltelt egy év. 2013. junius első…..
Balázs még a pénztárnál ránézésre megállapította, hogy bőségesen túlszámlázták a CBA-ban. A kosarában nem található fantom csirkekockát a kasszás sem tudta volna beazonosítani: A minap esett meg, hogy néhány apróságot vásároltam a Corvin bevásárlóközpontban levő…..
P.Boby 2013.06.17 12:03:11