Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciccmicc

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Császármorzsa Valentin napra Kedves Látogatók! Megosztom veletek az egyik kedvenc desszertemet. Egyszerű, nagyon finom és villám gyorsan elfogy.  Boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek. A recept 2 adagra Hozzávalók: 15 dkg finomliszt 1 dl tej 1 db tojás 1 evőkanál vaníliás cukor 1…..
ciccmicc 2022.02.14 20:15:26
@AlexAston: Ketfele verzio van, a lisztes es a grizes
Tél van, rühellem! Ezekben a hónapokban nem vagyok túl interaktív, így szinte biztos, hogy bárhol vagyok, bármilyen céllal, a következő pozitúrában találsz rám: Gubbasztok egy fotelban jó pár vastag pulóverbe burkolózva, bánatos fejjel, egy elképzelhetetlenül meleg pokróc…..
Időnként hajlamos vagyok azt hinni, hogy már semmilyen divatcikk nem tud meghökkenteni, annyi hülyeséget láttam már. De még mielőtt ezzel a roppant megnyugtató gondolattal kényelmesen hátradőlnék belefutok valami elképzelhetetlenül ronda, soha nem látott dologba - mint amilyen…..
Tisztelt Praxis blog!   2012.06.17.-én vasárnap reggel viszketni kezdett a szemem. Allergiás vagyok a parlagfűre és még 1-2 dologra, tehát ez a jelenség igencsak megszokott  nálam. Ilyenkor általában egy kis szemcsepp mindent megold, de most nem így lett. Délutánra annyira…..
Mivel nem akarok sztorizgatni, de borzadály, ami itt megy leírom. Röviden. tényleg.Át is alakíthatjátok, de ne változzon a lényeg.Karácsony előtt történt ez a rémálom, a doktornő azóta is praktizál a XX. kerületben. Na de a lényeg.   Édesapám 86 !!! évesen úgy…..
ciccmicc 2012.03.14 10:41:27
@Barnamaci: De most komolyan, mibe került volna egy telefon? (Akár privát orvos ismerősnek)
ciccmicc 2012.03.14 10:58:31
@Barnamaci: Lehet, hogy rosszul tudom, de nincs éjszakai ügyelet a kórházakban? Egy ügyeletes kollégát. Emlékeim szerint a rokon szólt, hogy cukros. Vagy hogy a kérdés, hogy miért nem mondta a telefonba amikor az ügyeletet hívta?
ciccmicc 2012.03.26 10:55:16
@zsázsika: Köszi a megerősítést :)
Praxis Meghalt a szerelmem 2011.12.30 11:29:00
Nem egyedi a történetem, tudom. De attól még mélységesen szomorú, mi több, tragikus.Az év elején történt meg velem, s a Szerelmemmel a saját otthonunkban. A Szerelmem meghalt. Akkor, év elején. Nem kellett volna így történnie.   Most úgy nagyjából elképzelem a sok -…..
ciccmicc 2012.01.02 22:00:45
@csak néha benézek ha marhaságot látok:
Szóval: arra céloztam, hogy rég rossz, hogy az orvosnak fogalma se volt, hogy milyen kocsit kell hívni, nyilvánvalóan csak a sofőr hozzáértésének és lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem halmozott még több hibát hibára.
Inkább ne is minősítsd, nyilvánvalóan másképp gondolkodunk erről. Feltételezem, te sem írsz ki ilyeneket az adatlapodra, mert ellentétben az említett orvossal, te komolyan veszed a munkád.
MN-nek szerencsére annak ellenére sikerült az angol középfokú írásbeli vizsgája, hogy a helyszínen derült ki, papír alapú szótárt ugyan lehet használni, de az Oxford-féle akkor sem jó, mert az "tematikus".Kérlek, tegyétek közzé a Rigó utcai (ELTE ITK) nyelvvizsgával…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült ráhangolódnia a csomagja értesítőjét ki nem kézbesítő postás agyhullámaira, így továbbra sem tudunk pozitív esetről beszámolni, hogy működne a Magyar Posta az utóbbi években széles körben tesztelt, környezettudatos telepatikus kommunikációja.…..
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
T., egy kiváló írói vénával megáldott, irodalomkedvelő posztolónk lepett meg minket az alábbi történettel:“Egy barátom javasolta, hogy megírhatnám hányattatásaimat, mert tökéletesen illene a blog profiljába. Átolvastam a bejegyzéseket, és igazat adtam neki. Úgyhogy…..
Még csak évek óta gyűjti a Homár a történeteket, amelyekben naiv ügyfelek első okostelefonos internetszámlájukon megdöbbenve veszik észre a kilobájtonként fizetett súlyos ezreket. Az NMHH elsőként a T-Mobile-ra csapott le, de várható, hogy a Telenor és a Vodafone hasonló…..
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Más Tészta Vapiano 2011.04.29 10:53:00
A német eredetű Vapiano (Csak lassan!) lánc első magyar tagja 2007-ben nyitott meg a belvárosban, a második 2009 végén a Kolosi térnél – épp ideje volt meglátogatni. A szép régi épületbe ágyazott minimalista modern design korrekt nemzetközi hangulatot áraszt, kicsit…..
A models.com idén is elkészítette 2010 legfoglalkoztatottabb modelljeinek a listáját, amit természetesen a legrangosabb fehérnemű és fürdőruha áruházláncok modelljei vezetik. A modellügynökségekből összeálló zsűri, a megjelenések mellett a modellek piacbefolyásolási…..
Mandiner blog Az ingatlanos 2011.04.01 12:01:00
  Különös szakma. Akinek már van néhány lakásfelkutatásra fordított kilométer a lábában, be tudja tájolni a szakma követelményeit és sarokpontjait.   Saját tapasztalatom szerint az tekinthető ingatlanosnak, aki hivatásszerűen fikázza az eladásra váró lakásodat,…..
ciccmicc 2011.04.01 16:58:30
@dark future: kevés dologban vagyok ilyen biztos. Mindenesetre kivételes mázli/rengeteg ismerős kell ahhoz, hogy egy lakást ingatlanos bevonása nélkül el tudj adni.
Béla szerint naponta akár többször is előfordulhat a Lufthansa járatain, hogy az összes utan többtonna poggyászát tartósan elkavarják:Nemrégen érkeztem haza Chicagoból egy egyetemi képzésről, és hazafelé elkövettem azt a hibát, hogy a Lufthansaval repültem. Mint rendszerető…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..