Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stussz

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gőzmozdonyhoz képest most erősen témát váltunk: bár valamikor régen már csináltam egy bejegyzést gyerekkorunk Sky és Super Channeles rajzfilmjeiről, most megint valami hasonló jön. Történt ugyanis, hogy a youtube az ajánlott videók közt feldobta a M.A.S.K. című ökörség főcímének zenéjét - de nem…..
Stussz 2020.09.07 22:08:21
@Hamster: Akkor legyen a Lupin the third
www.youtube.com/watch?v=AiTymo5O7B4
Carantén Egy díjnyertes trófea 2019.05.17 15:00:00
Egy klasszikus kultautó módosítása alapvetően elég kötött feladat, hiszen nem sok bevethető fogás létezik egy olyan autó megalkotására, ami úgy válik egyedivé, hogy közben nem veszít a kult-sármjából, de mégis tükrözi a tulajdonos személyiségét. Szerencsére ez…..
Van ez a magyar gémersajtót feldolgozó sorozatunk, amiben volt már szó a Zedről, a Gamestarról és a PC-X-ről, és persze fájó hiány még egy (vagy akár kettő) adás a Gururól, az 576 Kbyte-ról és persze a Commodore Világról. Most ugyan nem ezekről lesz szó, de a CoV-ot kicsit azért érintjük, ugyanis…..
Stussz 2019.03.04 18:08:16
@sykth.com: Nem csak simán kirúgták őket, hanem a dolog részleteit is közölték a nagyérdeművel nem kicsit megalázva a kirúgott újságírókat.
Enyhén szólva agyament.
Stussz 2019.03.04 18:17:54
@sykth.com: Civilizáltabb módon is végig lehetett volna vinni a dolgot. Kiteregetni a szennyest aztán odavetni egy cinikus megjegyzést minden csak nem civilizált. Más módon is meg lehetett volna csinálni, de ahhoz egy kis gógyi is kellett volna a főnök részéről.
A PC Ultrára értve, természetesen :)
Ahogy tippeltem, Villám úr egy talkshow-ba tér vissza a tévébe, amit a Last Week Tonight with Jon Oliver és a veterán Daily Show mintjára készít a Comedy Central. A Heti dörgés Villám Gézával című műsor a magyar Comedy Central első evening show-ja, és azért fontos hangsúlyozni, hogy a magyar…..
Stussz 2019.02.26 01:43:36
@GNDL: Egyetértek, überszar volt, kínlódás volt az első öt perc, a többi meg elkapcsolás. Inkább nézek Agymenőket Mike és Molly-val felváltva fogpiszkálókkal a körmöm alatt minthogy még öt percet lássak ebből a cringefest-ből
A most következő négyes lista slágerei bizonyára túl sok újdonságot nem rejtenek abból a szempontból, hogy szinte mindenki ismeri őket. De vajon hányan tudják, hogy az ikonikus I Will Always Love You nem is Whitney Houston száma? És ha nem, akkor mégis kié?  1. I Love Rock N Roll Ezt a dalt…..
Stussz 2019.01.17 22:21:04
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
USA-ban járva a nagylyányom arra kért, süssek estére Stefánia Vagdaltot, de amerikai ízekkel, mert a gyerekek úgy szeretik. Ezen ne múljék, majd amerikaira fűszerezem. Tányérkép nem készült, ezért álljon itt az, amikor kivettem a sütőből, és tálaltam. Csodás Angus marhát…..
Stussz 2018.12.12 16:44:57
@hamagamondja: Magyar konyha, amerikai konyha egykutya, ugyanazt a húskrumplit falja mindegyik. Ha nem tudsz mértéket tartani akkor persze hogy akkora leszel mint egy ház, nem attól hogy "amcsi" meg gyorsétterem. A különféle betegségektől eltekintve persze.
Ajánlom figyelmedbe a francia konyhát, az aztán nem amcsi, mégis felszedsz 10+ kilót ha bőséges reggelit, cafeteriát és vacsorát tolsz két hétig.
A Future Man a Hulu nagy találmánya, amit kábé úgy készíttethettek Seth Rogannel, hogy ami drog volt a székházban, azt elé borították, rámosolyogtak, valamelyik még egy "semmi baj nem lesz, szívd el mindet nyugodtan"-t is elereszthetett, majd két két hét múlva visszanéztek, és megkapták a…..
Mindig meg tudok azon lepődni, amikor tévésorozatokban teljesen véletlenszerűen feltűnnek magyar utalások (a Brooklyn 99 például elég jó ebben), de még furább ez a The Good Place-ben, a Netflix sorozatában, aminek a sztorija egy mennyország és egy pokol között pingpongozik. Nem, Magyarország ebben…..
Stussz 2018.11.03 14:06:44
Milyen fényképezőgépet vásároljak? Talán a legsűrűbben ismételt kérdés a hobbi- és az amatőr fotósok körében. Készítettem egy videót, amiben ahhoz adok segítséget, milyen szempontok alapján, hogyan válassz gépet. Számolj le a tévhitekkel! Hozz okos döntést fényképezőgép vásárláskor! Amikor azon…..
Stussz 2018.06.03 21:39:03
@Fotósképző: Ilyen hozzáállással még ingyen sem kellene a képzésed. Ekkora ömlengéssel te nem képzést kínálsz hanem Sony-val házalsz.
Már a legelején el kell dönteni, fotós akar lenni az illető (hobby-t is ideértve) vagy csak egy drága játékszert akar a polcra. Mert onnantól hogy fotózni akar, a márka már csak a sokadik helyen szerepel.
Mert igazából abszolút nem fontos a márka, még az sem hogy tükör van-e benne vagy sem.
Folytatjuk gémersajtós lappiaci körképünket a Checkpointban: ugye korábban volt szó már a PC ZED-ről és a Gamestarról is, most kikerekítjük ezt a sztorit a PC-X-szel, hiszen ugye a Gamestar itthon a PC ZED és a PC-X fúziójából jött létre sajátosan magyaros módon. Nekem a három adásból ez volt a…..
Blogkocsma Frédi szelet ismét 2018.04.03 07:00:00
Úgy tűnik, a Hajnal Hús nagyon megszerette a szalagfűrészt. Egyre több boltban látom a sertéscombot keresztbe felvágva 2 cm vastag szeletre bőrrel, zsírral mindenestül. Még ott sasolt a múltkori párja a fagyasztóban vákumcsomagolva. Éhes voltam, kedvet kaptam egy kis sült disznóra hagymás…..
Stussz 2018.04.03 15:05:33
Látványos tűzpárbajok, feszült űrhajós üldözések, sci-fi és western különleges keveréke: sokunkat leginkább ezek ragadták meg, amikor fiatalkorunkban láttuk a Cowboy Bebopot. Azonban felnőtt fejjel újranézve teljesen más megvilágításba kerül a sorozat, és csak akkor érti meg az ember, hogy jelen…..
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..