Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tavanic

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
Mandiner blog Mi a neved, zsidó? 2012.06.27 11:01:00
  Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a magyar közélet, bár a származás taglalása tényleg egy új…..
tavanic 2012.06.27 17:47:16
@bbjnick: Nem mindegy, hogy mivel vádolták Smitpalit?
Egy tuti, nem volt tiszta a dologban, de hatalomvágyból és pénzsóvárságból államfő akart lenni, pedig tisztában volt vele, hogy pártok agyközpontjaiban semmi mással nincsenek elfoglalva, csak a másik múltjának feltárásával.

Lebukott, aztán még hazudott is.

Teljesen mindegy, hogy 30 vagy 230 oldalt másolt-e le.

Mennie kellett..... ezen pörögni még mindíg....karaktergyilkosságot, akkor követett el mikor lemásolta a bolgár cimbi írományát, saját karrierjét sxxx le.
Lustaságból vagy ostobaságból az más kérdés.

Aztán meg a másik ez a Szegedi ügy, baszki, ha lenne esze a jobbiknak vagy (zs)obbik?!?!, most kiállhana, hogy a zsidóság nőágon öröklődik és igaz, hogy nem vagyunk antiszemiták, mert egy zsidó Holokauszt és jujajj fia az egyik vezetőnk.
De sajnos őket is a pénz motiválja.
Majd csinálnak egy belső közvélemény kutatást és ami a több szavazatot hozza az lesz a hivatalos álláspont kb. jövő hét közepe után.

Jobbik, Zsobbik nevű Izraelita műhelyének alapítója Szegedi Cs. várja a lelkes büdösmocskoszsidókat, hogy együtt erősíthessék a párt szervezetét.:DD

Apám ha Petőfi látná mi lett ebből a kishazából, nem Segesvárra hanem Nagyszalontára ment volna '49-ben aztán megtvárta volna, hogy vége legyen nélküle!

Az ország tragédiája az, hogy OV a legtehetségesebb politikus napjainkban.
Belegondolok, hogy egy Kossuth, régi új példakép Horty vagy Hunyadi hány perc alatt ette volna meg reggelire OV.-t, akkor sajnos látom, hogy innen egyenlőre kiút nincs.
tavanic 2012.06.27 17:59:05
@moophlander: " Ez az egész egyszerű műbalhé, aminek a központjában a pénz áll!"

Ott a pont!
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..