Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dorothyteller

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
dorothyteller 2012.05.16 00:38:38
@ftomi_01:

Szia. Én ma regisztráltam ide...
Magamról pár sort:
a családom nagyon gazdag, így, unalomból- kíváncsiságból invesztálok különböző rendszerekbe... úúútálom az mlm eseket... itthon... külföldön intelligensebben csinálják, nem azok a tuul nyomulósak.
De azt le kell szögeznünk, ezek a cégek a válság ideje alatt is cak pénzt termeltek...

Nos... botanoo... engem nem érdekelt, mi az, ki csinálja... lássuk, igaz e... befektettem. 2000-eurot... s most 15.000-n áll, DE! Nem tudom eladni... mivel nincs vevő...de van sok eladó... most 10.000€-t adna valaki érte...s így - szerencsémre- ki tudok belőle szállni, kb 1 éve raktam be pénzt.

Itt a "szájönet" ... raktam be lét... anno... nyereséges volt, 1 millával beszálltam, mert annyira megfűztek, h joo lesz...s mi volt a bibi?? Nem adóztak le a vezetők...a cég, s az emberek, pedig a koncepció naggyon ütős volt... még mindig menne, ha adózott volna mindenki... így, mivel a vezetőségi körben volt a barátom, szolt, gáz van, pár millát kivettem, de 10millió bennmaradt kerekítve, azt bebüktam- de amit betettem- ahhoz képest csak nyertem...
Volt még egy román piramisjáték...a nevét nem írom... azt bebuktam.
S van itt egy közösségi oldalas unaico- nos...ez érdekesebb sztori- ha vki kíváncsi, írjon, s kifejtem.