Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardics

0 bejegyzést írt és 331 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"D. David - Facebook oldalunk szerkesztője - ahogy tavaly, úgy idén is készített egy kis összeállítást évvégére az általa  a közösségi oldalunkra évközben beszerkesztett fotókból. Tartsatok velünk holnap is, amikor a magyar témájú képek jönnek!" - Jtom Ismét eltelt egy év, és újra eljött a…..
Blue Lemon Csabai kolbász 2016.12.27 15:51:37
A különféle helyi élelmiszerek eredetét és elkészítési módját sokszor legendák veszik körül. A békési kolbászok és szalámik is ilyenek, általában titkosak. Ez már nem az. Viszont nem kellenek disznót tartó rokonok ahhoz, hogy saját házikolbászunk legyen, mert egy 65 négyzetméteres lakásban is…..
A port.hu megújulás kapcsán a kedvenceket átmentettük az új rendszerbe, mint ahogy a korábbi regisztrációitokat is. Ahhoz, hogy ismét elérjétek őket, csak be kell lépneket egy emailcím és jelszó párossal. Az újdonság az, hogy míg korábban felhasználó névvel léptetek be, mostantól az egyébként…..
Kardics 2016.11.08 20:00:13
Ricsi a postaláda előtt 150 centiméterre találta meg az esőben nagymamája tévéújságját, és rögtön le is filmezte: Egy Budapest-közeli kisvárosból írok, lényegében teljesen mindegy, hogy honnan, mivel úgy gondolom, hogy nem csak nálunk van probléma a Magyar Postával. Az…..
Kardics 2014.02.27 06:28:17
@sugargiraffusplumps.: A helység: falu, város stb.
A helyiség: szoba, konyha stb.
Kardics 2014.03.08 06:29:50
@agresszív kismalac: De mégis.
Krisztián karácsonyra pizzát rendelt a korábban San Marzano néven ismert egészen jó egységből, ami azóta szóviccre változtatta a nevét. Mellettük szól, hogy december 25.-én is vállaltak rendelést, de hiba csúszott a számításukba: A Pizza EATaliano nevű "vendéglátó…..
Mert végre megállapodott a Sony és a szolgáltató. Szeptember végén tűnt el az AXN a Digi kínálatából, és november végén került vissza az alapcsomagba (aminél azért olcsóbb csomagjaik is vannak, csak ravaszul ezt hívják alapnak.)  Nemcsak az AXN került vissza, hanem…..
Kardics 2013.12.11 16:39:03
A hétfőn bejelentett egyik új szabályváltozás, konkrétan a dupla-pontos szezonzáró ötletének elfogadása finoman szólva sem nyerte el a rajongók és a szakma tetszését. A kritikák zöme mesterkélt manipulálásnak tartja ezt a bajnoki küzdelembe való beavatkozást, sokan pedig…..
Bence kénytelen lesz beperelni a CIG Biztosítót, mivel nem akarják kifizetni az összetört autóját. Bár a rendőrségi jegyzőkönyv egyértelműen megállapította, hogy más hibájából csúszott az árokba, a biztosító szerint nem: Németországban élek, évente jópárszor…..
Tényleg jobban mutat a 999 forint, mint az 1299: Most akkor mennyi a cukor? üfsz: "az azé' van, me' egyik nap ennyi, amikó' akciós..." no comment.. kép mellékelve ..
Kardics 2013.10.14 15:22:16
Blogunkon majd bővebben is bemutatjuk Witkin munkásságát, mai bejegyzésünk PORTFÓLIÓ rovatában pedig egy kis bepillantást nyerhettek nem mindennapi életművébe. "Joel-Peter Witkinről egyszer azt írták, hogy művészete egy rész Hieronymus Bosch, egy rész A texasi láncfűrészes mészárlás. Életének…..
Kardics 2013.10.11 14:52:56
András oldalán megakadt a kommunikáció, miután a cserecipője is rossz méretű lett, másodszorra viszont nem ő hibázott: Eddig szerencsésnek mondhattam magam, az online vásárlások alkalmával nem értek csalódások, azt kaptam, amit vártam; most viszont belefutottam egy pofonba a…..
Kardics 2013.08.26 14:06:48
Gemby egy szörnyű összeesküvésre gyanakszik, miután az összes zöldséget újra lemérették velük a budaörsi Tescóban, mert az összes benti mérleg hibás volt. Érdekes módon a kinti mérés után sokkal nehezebb lett minden: a gács utcai tescoban álltunk be pár cuccal az egyik…..
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
A hatóság hirtelen azt kéri, hogy mutasd be az öt éve befizetett illetékről a csekkszelvényt. Ha nem, fizesd be újra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kardics 2013.08.06 07:40:05
Dupla "Fuck You!"-val köszönt el a Seacret Dead Sea kozmetikumok ügynöke, miután a Váci utcán sétálgató levélírónkat leszólította valamivel, amire visszaszólt, hogy "kösz, nem". Egy gyors kereséssel kiderült, hogy a Seacret Dead Sea egy relatíve új izraeli MLM-hálózat, akik…..
Worlon sztorija ugyan nem túl friss, de jó látni, hogy a magyarországi helyzetet a Tesco angol anyacégénél sem akarták elhinni: Annó kb. még 1 éve Székesfehérváron laktam és elmentem a MediaMarkttal egy helyen lévő Tescoba bevásárolni, ami nem is kis üzlet (igen csak…..
Minden szálat elvágott Kulka János a Nemzetivel azután, hogy Kerényi Imre kemény szavakkal bírálta az Alföldi-érát és az új igazgató, Vidnyánszky Attila asszisztált ehhez. Kulka a Katona József Színházban folyatja. Meglepte a szerződésajánlat, de nagyon boldog, mert a lelke…..
Minek írják ki az oldalukra, hogy másnapra szállítanak, ha valójában több hétig tart ez a művelet? Párom már régóta áhítozott egy Kindle e-könyvolvasóra azonban csak 3-4 hónapja jötte el az, hogy össze is spórolta az árát. Már csak azon tanakodott hol is vegye meg.…..
Kardics 2013.05.23 14:04:57
@helianthus: E-polc
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
Kardics 2013.04.29 15:27:54
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
Kardics 2013.04.23 18:27:49
#99 A filmtörténelem két legnépszerűbb, tévesen idézett mondata: "Play it again, Sam" - Casablanca, ami ebben a formában soha nem hangzott el a filmben, illetve a "Luke, I'm your father." - Star Wars, ami helyesen "No, I'm your father.", itt a vonatkozó…..
Kardics 2013.04.21 09:27:57
Azon túl, hogy szörnyen csúnya a hosszított lengővilla és a traktorgumi, nem nagyon tudtunk mit felhozni a bugyuta amerikai divat ellen. Az országban, ahol a kanyarokat csak bizonyos régiókban, kísérleti jelleggel tartják, kialakult egy divatirányzat, ami az egyenes sprinteléseknek…..
Aki szereti az angol humort, annak alighanem minden idők egyik legjobb vígjáték-sorozata a Fawlty Towers (magyarul Waczak szálló néven fut, de a szinkronizált változat bűncselekmény az eredeti ellen, úgyhogy csakis felirattal érdemes megnézni). Egy ingatlanszakértő rajongó vette a…..
Kardics 2013.04.12 19:42:43
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
Kardics 2013.03.22 10:47:47
autózz! Piros vagy zöld? 2013.03.13 07:00:00
Telezöldes lámpáknál megszokhattuk, hogy egy adott út minden sávja egyszerre kap zöldet. Legfeljebb egy-egy irányt külön kiegészítő nyilas lámpákkal engedélyeznek, ha egyébként piros a jelzés. Ezeket is sokszor benézik egyesek, bár ennek az eredménye inkább a nagy piros lámpa…..