Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsé77

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyeim (és uraim)! Talán még emlékeztek arra, hogy néhány szökőévvel ezelőtt volt egy tízes lista a legszexisebb férfiszínészekkel: valljuk be, az ilyesmivel Dunát lehetne rekeszteni, szóval most itt az ideje, hogy szóljunk a legrondábbakról is, akiket mindezzel együtt…..
Rrrrrr, ó, helló! *wink, wink*, avagy az a tíz színjátszó férfiú, kiknek puszta látványa és kisugárzása, karizma és karizmája, szóval úgy az egész lénye fura hangutánzó szavakat és egyéb heves reakciókat vált ki egy magamfajta konzervatív és megfontolt nőből. Amikor…..
aeon flux sziget 2009 - 4. nap 2009.08.18 18:56:26
EDITORS! EDITORS! EDITORS!!! Miért is szeretem őket annyira? Tom Smith hangja miatt. Az egyszerre erőteljes és légies gitárriffek miatt. Interpol és Joy Division öröksége miatt. Azt, hogy Tom mit csinál a színpadon és ez mennyire hiteles, nem tudom. Egy biztos: ez a zene NEM VALÓ…..
aeon flux sziget 2009 - 3. nap 2009.08.18 18:41:46
Miért kell a Mangodot délután 5-kor bevetni? Még tavaly fedeztem fel őket magamnak, erőteljes, zajos és dühös metáljuk azonnal megfogott, s ehhez az érzéshez Perso karzmatikus éneke illetve színpadi mozgása rendesen hozzá is tett. Nem tehetek róla, nő vagyok, ezek a dolgok…..
aeon flux sziget 2009 - 2. nap 2009.08.18 18:16:27
Nyilván a fél 5-ös The Ting Tingset jó lett volna meghallgatni, de korai pozicionálása miatt esélyem sem volt. Nem sírtam, mert jött a Bloc Party, amit a Silent Alarm névre hallgató albumuk megjelenésekor még istenítettem, majd a következő két lemez olyan gyengus lett, hogy végig…..
aeon flux sziget 2009 - 1. nap 2009.08.16 17:05:02
In medias res...  A -1. & 0. nap nem tartogatott számomra semmit, így ezeket kihagytam. A Tankcsapda kétségtelenül sokat tett le az asztalra, így nem lepett meg, hogy a beszámolók szerint a Nagyszínpad előtti tér megtelt lelkes rajongókkal. Nyílván a csökkentett…..
mivel az én koromban már minden nap ajándék, úgy döntöttem, hogy elég lesz nekem két nap a balaton soundból. sem az underworld (minden szám ugyanaz, ráadásul 10 percen keresztül) sem a kraftwerk nem szívem csücske, így a hétvégére esett a választásom. na jó, igazából…..
AE megtiltotta, hogy kommentelve írjam le véleményemet (idézem: „tessék saját bejegyzést írni róla, vagy már megint elfelejtetted a jelszavad..?”), így a tegnap esti delíriumot kihasználva és sebeimet nyalogatva, 3 Simpson rész után úgy éreztem, én is billentyűzetet ragadok,…..
aeon flux wellness, oh yes! 2008.11.17 20:39:37
Alternatív beszámoló a Hotel Azúr szolgáltatásairól.  Az ember normális esetben nyáron jön Siófokra. Aranypart, Ezüstpart, Palace, sült hekk és papírvékony palacsinta a strandon. Nagyjából mindenkinek ezek a klisék jutnak eszébe. Előre szeretném bocsátani, hogy én…..
"Girls just wanna have fun." az elején ellenálltam és szándékosan nem néztem a sorozatot, mert frusztrált az a média hype, amit azonnal magával hozott. aztán megtört a jég, és egy pillanat alatt kialakult a függőség. sosem gondoltam volna magamról, hogy…..
az egész ott kezdődik, hogy február 14-én délelőtt már ne is reméld, hogy a kedvenc éttermedbe legyen estére hely. mielőtt még bárki megbotránkozna, nem Valentin napot szerettünk volna ünnepelni, hanem a "mélyebb" megismerkedésünk évfordulóját. az már csak hab a tortán (vagy inkább hihetetlenül…..