Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asaxyyxxí

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá! A tegnapi napon iszonyatos roham volt: Két éves látogatottsági rekord dőlt meg az oldalon: a két évvel ezelőtti vasárnap valamivel több, mint 35.000 oldalletöltés volt, tegnap viszont 42.290 - a blog.hu saját statisztikája szerint. Köszönök mindent Nektek, és…..
Ma olyan dolgokról lesz szó, amelyekről számomra teljesen ismeretlen emberek írtak nekem emileket. Arról hogy egyes iskolákban hogyan zajlott az informatika érettségi. Persze konkrétumokat nem fogok írni, nem akarom, hogy hitelrontásért főbe lőjenek. A következőekben tárgyalt…..
asaxyyxxí 2012.05.20 15:49:37
@zway: A mi informatika tanárunk azt mondta, hogy csak azokat a fájlokat kell feltüntetni amelyeken dolgoztál.Vagyis a weblapodhoz tartozó képeket amiket csak odamásoltál nem kell feltüntetni, viszont ha mondjuk módosítottál rajta, például paint-be mert a feladat úgy kérte, akkor már igen.
Közép- és emelt szintű informatika érettségi feladatok megoldását tartalmazó oktatóvideók tartalomjegyzéke A régebbi informatika érettségik feladatai, forrásai, javítási útmutatói és megoldott példafájljai többek között innen kiindulva is letölthetők. középszintű szövegszerkesztési feladatok…..
Íme a Vízállás című feladat megoldása Microsoft Access 2010 alkalmazással. Ha hibát találsz a megoldásban - ami simán megeshet -, akkor kérlek, hogy a hozzászólások között jelezd. Eddig fellelt hibák: (még nincsenek) Ha más alkalmazással is készítettem megoldásvideót…..