Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hetigenya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
MTVA szülői levél 3.jpg      MTVA szülői levél 2.jpg      MTVA szülői levél 1.jpg Az MTI-közlemény azt álította, hogy nyugdíjba vonult a karnagy, azonban a szerkesztőségem birtokába került dokumentumok szerint szanzsén kirúgták. Nem mintha az MSZP-kormány…..
hetigenya 2012.07.25 06:44:01
@Guss Grissom: komoly tanulmány vagy, jó alany, hirdeted itt a megértést, a magyarságodat fitogtatod - nézz bele a tükörbe. Abnormális dolog ez a sok hányadék szöveg, a másik oldalon is, de ne tanítsunk úgy, hogy amit mi nem szeretnénk tőlük, azt vetjük be ellenük. Ez nem tolerancia, ez egy frusztrált elme. Valamit nem kaptál meg? Űrhajós álnév, ami nem magyar - ülj be és MOST mi integetünk neked!
Orbán Viktor tegnap délután sokkos állapotba került, miután számos hivatalos forrásból is megerősítették, hogy ő valójában nem a Magyarország című teleregény egyik sztárja, hanem ténylegesen kinevezett miniszterelnök.  ÁLHÍR   Orbán munkatársai elmondták, hogy a…..
hetigenya 2012.06.07 21:43:27
@TrueY: fóbiás vagy az a baj, még köszönhetsz neki, csakszólok
Kigondoltam Pünkösd HOWTO 2012.05.26 05:26:00
 A pünkösd szerintem a világ legviccesebb ünnepe, s mivel már a karácsony és a húsvét ünnepéről sem tudja az emberek zöme, hogy mit is ünnepel, a pünkösdről gondolom, a 99,99 százaléknak halvány fogalma sincs. A pünkösd egy kvázi keresztény ünnep, "a Szentlélek…..
Tóta W. Árpád tudjuk, nem kegyelmez. Aláz, beszól, sért, mindegy. Dühből, önérdekből, meggyőződésből? Nem tudjuk. De ez talán kicsit sok. Vagy nem? A hír szent, a vélemény szabad. Ok? De hol a határ? Mindent el kell viselnie egy politikusnak? Köztársasági elnöknek? A hvg.hu-…..
hetigenya 2012.05.15 21:42:57
@(C) Neel Armstrong (A):

A doktori dolgozatomat a kommentelők stílusáról írom. Egyik sztárja te vagy. Mi orvosilag az abszolút zsidózó polgárt, aki az alapján ítéli meg, hogy annak péniszének vége le van- e csapva - azt mi orvosi nyelven pénisz irigynek hívjuk.Ugye, ugye.
Ez a diagnózis. Egyszerű, nem kell sokat tanulni hozzá.
„A jövő héten még találkozunk” – köszönt be Jáksó a vasárnap esti Heti Hetesben sokat sejtetőn. Néhány szopós-nyalós („nekem nem vasárnap a vasárnap Heti Hetes nélkül”) levél után még továbbra is lebegtetik, meddig tart az addig. Feltehetőleg a műsor elkészítése…..
hetigenya 2012.05.15 13:58:09
@(C) Neel Armstrong (A):
Te arctalan, hitvány, semmirekellő droid.
A jobboldal lejáratója, a kereszténység megalázója, olyan hülye vagy, hogy magad se veszed észre miket fröcsögsz. Ne akarjál itt libsizni és zsidózni, ki vagy te? Jusson eszedbe, amikor a mikropöcsöd prosztatabaját, pont egy zsidó orvos menti meg a kínhaláltól. Te eszetlen állat, mit zsidózól, még a kezükbe kerülsz és térden állva rimánkodhatsz gyógyulásodért vagy a családodért.
undorító aljadék a szöveged és ne valld magad a nemzeti, kesztény oldalra, egyelőre különbek vannak a libsi oldalon tőled, te frusztrált köcsög.