Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicholas Brix

6 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét itt vannak az átlátszó ruhák. A legtöbb lenti példánál elgondolkodtató, hogy vajon mitől tűnt jó ötletnek ezekben "villantani". Többnyire szexinek szánt, de inkább közönséges, valahol a hálóing és a függöny között elhelyezkedő darabok lettek. Gyakorlatilag azok…..
Nicholas Brix 2012.05.22 19:48:01
Marton PéterLényegében ezt kérdezte jövő időben a Daily Mail egyik cikkének a címe szombaton, az aznap esedékes Obama-Hollande-találkozó elébe tekintve. Utóbbi napirendjén az egyik legfontosabb kérdés az volt, hogy Francois Hollande francia elnök a választási győzelmét…..
Nicholas Brix 2012.05.22 17:48:44
Gyorsvonatként száguld át az interneten a fenti kép, melyet állítólagosan az ISS-ről készített egy asztronauta - a probléma csak az vele, hogy nem így történt. Először is, a fogyatkozás gyűrűs volt, vagyis a Hold nem takarta ki a Nap teljes korongját, ellentétben a fenti…..
Nicholas Brix 2012.05.22 17:48:12
     Milla Jovovich is megmutatta "marilynmonroes" oldalát a nagyérdeműnek.. A Madame Figaro májusi címlapját Ellen von Unwerth fotózta a 36 éves színésznőről egy csodás villanegyedben. Millának kimondottan érdekesen áll a szőke haj a…..
Folyékony Kenyér Rosita-koktél 2012.05.21 16:28:59
Múlt hétvégén rátaláltam életem első igazán jó sörkoktéljára, bár a koktél talán egy kicsit túlzás, mert a sörön kívül szinte csak szóda megy bele, viszont a végeredmény parádés.Senkit ne ijesszen el, hogy ez a koktél egy házisörrel lett kitalálva. Az értelmi szerző…..
Nicholas Brix 2012.05.22 17:40:27
Subba Facebook: SocialCam 2012.05.22 13:48:00
Nicholas Brix 2012.05.22 17:38:42
Ma Poroszlón jártunk és megnéztük, hogyan élnek majd a vidrák és vizák Európa legnagyobb édesvízi akváriumában. A Tisza-tavi Ökocentrumot április végén nyitják meg hivatalosan, de a mai nyílt napon Bornemisza János polgármester vezetett körbe minket, mesélte el az épület…..
Indul az utazási szezon (vagy talán már el is kezdődött?) - aki utazik, az ma már fényképez is. Van aki csak telefonnal, van aki kis kompakt géppel, és van aki hatalmas táskányi felszerelést hordoz magával. Az utazás dokumentálása azonban nem feltétlenül a felszerelés…..
ANNENN Feelinkita bikini mustra 2012.05.21 20:25:00
Mindig beszámolunk nektek, ha újdonságokkal rukkol elő Laposa Kitty a Feelinkita tervezője, hisz mindig gyönyörű, különleges darabok kerülnek ki keze alól. Újra csodás bikinikkel lep meg minket, ahol minden egyes darabon más és más különleges megoldást figyelhetünk meg. Legyen…..
Nicholas Brix 2012.05.22 17:35:27
pénzt most Gyanús dolgok 2012.05.21 14:48:50
Mint már említettem, az Empireviews-szal próbálom felpörgetni az adf.ly-os forgalmamat, és így a pénzkereset egyik módját. Úgy tűnik átverés, hiába adom meg neki hogy hány megtekintést szeretnék, annak általában a töredékét látom az adf.ly-os kezelőfelületen mint forgalom.…..
Pár dolgot meg akartam csinálni, ki akartam próbálni ma, lássuk mennyire jártam sikerrel.Hirdetések. Google hirdetéseket akartam a blogra, nem lehet egyelőre a kevés tartalom miatt. Az Exoclick hirdetésekkel nem lenne gond, viszont nem tölti be őket a blog, szóval itt vannak de nem…..
Sokan nem is gondolnák, mennyi olyan angol nyelvű oldal van, ahova cikkeket lehet írni és még fizetnek is érte. Ezek többnyire a cikkek melletti reklámokból élnek, tehát minél többen olvassák őket és kattintanak a hirdetésekre, annál nagyobb lesz a bevételük.Az ilyen típusú…..
Szerintem roppant vicces ez a banner :) Egyébként csatlakozni is érdemes az oldalhoz, mert crediteket is ad a centek mellé, ezen forgalmat tudunk venni a saját oldalunk részére. 1000 megtekintett oldal után fizet 0.30 centet, és megtekintett oldalanként 0.5-2 creditet ráadásnak. Ha van…..
Nicholas Brix 2012.05.15 21:07:02
A MegaTypers oldal lényege a gépelés. Ún. Captcha-kódokat kell begépelni, amiért 1000 begépelt kód után kapunk 0,85 és 1,35 dollár közötti összeget, időszaktól függően. De kezdjük az elején. Először is regisztrálni kell, a MegaTypers kezdőlapján található "Free…..
A képfeltöltés volt az első módszer, amivel megpróbálkoztam. Több oldal is van, az egyik ilyen az Imagetwist.Eddig 1 dollárt kerestem vele, de vannak benne lehetőségek, csak oda kell figyelni, hogy ne pazaroljuk az időnket felesleges dolgokra. Az oldal lényege, hogy képeket töltünk…..
A netes pénzkereséshez szükséges egy számla, ahová a megkeresett összegek megérkeznek. Természetesen csekkes fizetésre is vannak példák, főleg az USA-ban de nem hiszem hogy ez Magyarország felé rugalmasan működne. A sok módszer közül csak a PayPal-t tudom ajánlani, egyéb…..
pénzt most A kezdetek 2012.05.15 14:01:00
Ezt a blogot azért indítom, hogy megosszam veletek tapasztalataimat az internetes pénzkeresés világából. Eddig is próbálkoztam pár módszerrel, nem igazán jöttek be (eddig 4 dollár), ennek oka egyrészt az, hogy nem szántam rá túl sok időt, a másik hogy nem biztos hogy a legjobb…..