Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pаскольников

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrejgrád Örökké 2004 2012.06.17 14:08:00
Természetesen megérdemelte a Szbornaja a kiesést, ezen nincs mit vitázni. A játékoskeretekre ránézve ebből a csoportból veretlenül illett volna tovább menni, ehhez képest megelőzött minket az a falábú Csehország, amit ugye a nyitómeccsen vertünk hülyére, hogy aztán pár napig…..
Amikor már egy szövetségi kapitány is azt mondja a saját csapatáról, hogy bárkit képes megverni és bárkitől képes kikapni, ott gondok vannak. Mi reménykedtünk benne, hogy Dick Advocaat jellemzése az orosz válogatottról csak a szokásos szerénykedés, de a Csehország utáni…..
Az Andrejgrád blog szakértőkből álló szerkesztősége egyáltalán nem titkolta egy percig sem, hogy a Csehország elleni mérkőzést erődemonstrációnak fogja fel, ezért most ki is jelenthetjük, hogy minden a várakozásaink szerint ment, bár arra kevesen számítottak, hogy ennyire nem…..
Ameddig a többi csapat mindenféle nyilvános eseményeken szépelgett, a Szbornaja egy nyilvánosságtól jól elzárt hotelben készült fel a csoportelsőségre, korábban pedig az elején akadozó, de a végére nagyszerűvé vált játékkal. Persze mindannyian tudjuk, mennyit ér egy…..
Töredelmesen bevalljuk, nem tudtuk rávenni magunkat, hogy az Eb előtti héten is meccsnézéssel töltsük a péntek esténket, pláne kedvenceink litvánok ellen mutatott produkciója után nem tűnt indokoltnak megtudni, mit ér a csapat az olaszok ellen. Ahogy az lenni szokott, kurvára…..
Andrejgrád Itt a végleges keret! 2012.05.26 08:00:00
Dick Advocaat bejelentett Oroszország végleges keretét, úgyhogy mostantól ezen a 23 néven van a sor, hogy minimum megismételjék a négy évvel ezelőtti csodát.Kapusok: Igor Akinfejev (CSZKA Moszkva), Vjacseszlav Malafejev (Zenit Szentpétervár), Anton Shunin (Dinamo…..
Andrejgrád Ez nem lesz elég 2012.05.25 22:44:00
Uruguay nagyon erős csapat persze, de azért az mégsem bíztató, hogy mindössze egy ordas lesgóllal sikerült ikszelni Moszkvában. Egyedül az adhat okot örömre, hogy azt a lesgólt a csereként beálló Alekszandr Kerzsakov lőtte, aki így talán végleg elfeledtetheti Dick Advocaattal,…..