Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RH_GR_TR

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Faramuci végeredmény született az Ausztrál Open tippjátékban. Ebből látszik, hogy van még fejlesztenivaló a pontozás terén. Az első helyet RH_GR_TR szerezte meg, aki egyetlen pontot szerzett a játékosokkal, viszont telibe találta a százas break-ek számát, így 11 ponttal zárt.…..
EUROSPORT SNOOKER BLOG Női snooker 2012.07.10 15:14:00
Kurucz Laci időnként előveszi a női teniszezőket, szerinte érthetetlen, hogy az egyikük 6-1-re nyeri az első szettet, aztán a má sikuk 6-2-re a másodikat. Hihetetlen ez a hullámzás, szokta mondani Laci. Ebben csak az a furcsa, hogy éppen egy snookerrajongó mond ilyet. Ugyanis a…..
Július 9-én (azaz hétfőn) kezdődik az Australian Goldfields Open, melyre tippjátékot hirdetek. Nem akarok versenyezni HegGerrel, aki az Eurosport fórumán szervez tippelést a pontszerző tornákra. Így nálam nem az egyes mérkőzésekre lehet tippelni, hanem az egész tornán…..
Május 16-20 között rendezték az Austrian Opent, melyen részt vett a négyszeres magyar bajnok, valamint Közép- és Kelet-Európa bajnok Dunai Ede, aki remek szereplést nyújtva bejutott a legjobb 16 közé. Interjú Edével: ESB: Gratulálok az Austrian Openen elért 9. helyezésedhez.…..
Nem szeretem a világranglistát. Borzasztóan konzervatívnak tartom. Miért kell közel két éves eredményeket is alapul venni hozzá? Mi köze van egy játékos jelenlegi állapotához annak, hogy másfél évvel korábban elődöntős volt egy versenyen?A világranglista nagyon erősen védi a…..
RH_GR_TR 2012.05.22 11:40:05