Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drang

0 bejegyzést írt és 289 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A törvényjavaslat szerint 2013. október elsejétől a pénzügyi intézményrendszer felügyeletét felügyelő PSZÁF beolvad az MNB-be. A könnyebben érthető összefoglaló itt olvasható. A lépés logikus és várható következménye volt annak a pont egy évvel ezelőtti történésnek,…..
A két emlékezetes pofont Orbán ígérte a gárdistáknak még 2008-ban. Ismereteink szerint nekik nem „esett le saller”, azt csak az Európai Parlament tagjainak osztotta ki állítólag Magyarország miniszterelnöke.Az összesen huszonhét év börtönt a sajóbábonyi cigányok kapták,…..
Miként független értelmiségünk több tagja, nemrég Ara-Kovács Attila is megírta saját dicshimnuszát a nagypolitikával még csak most ismerkedő egyetemistákhoz: Kitől fél Orbán Viktor? című publicisztikájában egyértelművé tette, hogy a miniszterelnök nem egykori önmagától…..
Szokatlanul korán, már egy évvel előbb elkezdődött a 2014-es választási kampány, de sajnos a hangvételben semmi előrelépés nem történt. Bajnaiék egy héttel ezelőtt előálltak egy faék-egyszerűségű képpel, ami azt ábrázolja, hogy Gordon idejében 265 forint volt egy euró,…..
Hirdetmény közzététele nélkül indított tárgyalásos közbeszerzési eljárásban nyerte el az átlátható állam imázs-kommunikációját a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumtól a Bell and Partners ügynökség. - írja a Kreatív. Ez már önmagában is zseniális: az…..
Áll a köztelevízió reggeli Rekontra műsorában már sokadszor, rezzenéstelen arccal vagy leginkább tudálékos képpel, akár egy falusi kocsmáros, aki szerencsésen túl van már a második agyvérzésén, és aznapi harmadik felesén. Áll, és megfontoltan osztja az észt. Volner János…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Nem szoktam gyakran egyházi vezetőket dicsérni, de ez úttal mindenképpen kivételt teszek: szeretnék gratulálni Köves Slomónak. A döntése, hogy fogadja Szegedi Csanádot már önmagában figyelemre méltó, ezen felül pedig a közleménye, amit a találkozó után kiadott, egyszerűen…..
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
Drang 2012.08.03 00:35:37
@Csehszlovák Kém: Te ugye zsidó vagy? Nem szégyen az, ismerd be nyugodtan...
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
A háborús bűnösök már csak ilyenek: nem adják fel önként magukat, bujkálnak. Ezt a sorsot választotta a Randolph L. Braham történész által csak kassai szadistaként emlegetett Csatáry László, akit vasárnap a brit The Sun bulvárlap talált meg budapesti rejtekhelyén. A több mint…..
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
Vannak, akik szerint különbséget kell tenni a meggyőződéses nácik és a populista alapon, alakalomszerűen rasszista politikusok között. Mások szerint a motíváció igazából mindegy, és ugyanúgy kell elzavarni a közéletből a megélhetési rasszistákat, mint a teljesen őszintén…..
Tomboló Szomszédi (v)iszony 2012.05.27 16:19:00
 A szomszédos országokban lezajlott, utóbbi hónapok változásai sajnos olyan helyzetet fognak eredményezni, amely külpolitikailag is próbára teheti az Orbán-rendszert.2012 márciusában időközi választásra került sor a Felvidéken. 2 év után ismét visszatérhetett a hatalomba…..
Drang 2012.05.28 13:18:12
@hungarisztan: Talán ha a románok és a szlovákok - a saját, nagyobb arányú magyar kisebbségükre tekintettel - kötelezővé, sőt hivatalos államnyelvvé tennék a magyart, valószínűleg mi is sokkal pozitívabban tudnánk hozzájuk viszonyulni.
Drang 2012.05.28 14:00:14
@hungarisztan: Te jöttél itt a remek finn nemzetiségi politikával, meg hogy lehet összefüggéseket keresni. Hát én rámutattam egyre. És igen: ha Romániában államnyelv lenne a magyar, nem kerülne sor ilyen gesztusokra. Sírás vagy röhögés közben elgondolkodhatsz akár azon is, hogy nem feltétlenül csak a magyarokban lehet a hiba.
Az impotenssé vált magyar politikának már egyetlen egy szereplője sincs, amelyik kiállna, és azt mondaná, elég volt? Miközben Biszku Béla, az 56-os megtorlásokat levezénylő belügyminiszter virágot helyez el Kádár János sírján, és ehhez nem a börtönből kell kimenőt kérnie,…..
Eddig azt gondoltam a Médiatanácsban nem ülnek teljesen idióták, értenek ahhoz, amit csinálnak, csak az én lelkemnek túlságosan fideszesek, szervilisek. De a Freedoom House-nak küldött válaszuk után ‎csalódnom kellett. Ezek idióták. "Ismereteink szerint az említett…..
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
juharizsuzsanna Hitler kokainozott 2012.05.06 15:13:00
Adolf Hitlernek túlzott bélgáz-termelődése volt, ami miatt gyakorta szellentett, kokainozott, és libidója növelésére bikahere-kivonatot kapott injekcióban. Hitler orvosi feljegyzéseit, amelyek a Führer fejéről készült 10 röntgenfelvételt és több EEG-mérési eredményt is…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
  Szombaton került megrendezésre a Magyar Szolidaritás Mozgalom Együtt egy új köztársaságért! – Tüntetés a szociális és szabadságjogokért című rendezvénye, méghozzá az ország legnagyobb és legreprezentatívabb Baumax-parkolójában, a budapesti Kossuth…..
Jó nagy adag nácizás kísérte és szakította meg a Török Gábor által moderált legutóbbi két Tárcatükör vitát, a Pintér-Vona és a Navracsics-Gaudi párosok alkalmait. Egy korábbi posztomban foglalkoztam már az „árpádsávos primadonna” jelenségével; azt állítottam, hogy a…..
Drang 2012.03.08 00:16:44
@Tékás Lacika: A Táncsics-akadémiás Filippov gyerek attól még nem lesz hiteles forrás, hogy a Politikatudományi Szemle is leközli.
A poszt rajta kívül a Wikipédiára meg a bulvársajtóra hivatkozik, a Jobbikról és a nemzetiszocializmusról is - nagy jóindulattal - igen felületes ismeretekről tanúságot téve.
no emisszió Vona, a paksi kópé 2011.12.18 20:08:35
Vannak olyan magyarországi állami nagyvállalatok amelyek, valamilyen - egyelőre megmagyarázhatatlan - parajelenséggel egyszerűen elbűvölik, mi több, szabályosan elvarázsolják az oda ellátogató politikusokat. Az egyik ilyen a Paksi Atomerőmű, ahonnan az elmúlt húsz évben még…..
Drang 2011.12.18 23:22:53
@nagyfeszültség:
"A saját energiaforrásinknak a megújuló energiaforrásokat, a biomasszát, a víz-, szél-, nap- és geotermikus energiát tekintjük. Szorgalmazzuk ezek növekvő mértékű előállítását és felhasználását, de egyúttal ügyelünk a megfelelő arányok betartására is, ugyanis felhasználásuk sokszor irracionálisnak tűnő erőltetése árnövelő hatású. Ennek oka a szél és a nap energiájának átalakítása villamos energiává bonyolult, költséges műszaki megoldásokat igényel. Az alaperőműveknek szánt gázerőműveket – amelyekre szabályozási célból szükség van – atomenergia kapacitásunk bővítésével kívánjuk kiváltani.
A Paksi Atomerőmű üzemidő-hosszabbítása mellett támogatjuk annak új blokkal való bővítését, részben a hazai uránérckészletre alapozva.
Az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentését az atomenergia felhasználásával oldjuk meg úgy, hogy ezzel a lakossági villamos energia ára is jelentősen mérsékelhető. A korszerű atomerőművek baleseti kockázata ma már jelentősen alacsonyabb a fosszilis tüzelőanyagokat használó erőművekénél."
(2010-es választási program:
www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf)
Nem kizárólagos és öncélú, de egyértelmű az atompártiság. Azt meg nem látom, hogy különösebben kinyalták volna a seggét a Paksi Atomerőműnek.
Drang 2011.12.19 00:39:56
@nagyfeszültség: Dehogynem kellene (mint sok más helyen is), de a kérdéses sajtótájékoztató témája az atomenergia, ill. annak biztonsága volt. Az elszámoltatás általános politikai, nem pedig konkrét energetikai téma.