Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cstrph

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás…..
Már az is jó lenne, ha a szervezett alvilág csak összefonódna a felvilággal, arról nem volt szó, hogy el is foglalja. Kell-e örülnünk annak, hogy a maffiaállam egyszerű közkatonái is konchoz jutnak? Mong Attila heti lapszemléje. Ritkaság, hogy az elsősorban rendszerszintű…..
cstrph 2013.04.30 10:25:38
Tisztelt Mong Úr! Ezt olvasva én fenyegetést egyáltalán nem érzek: www.fidesz.hu/index.php?Cikk=191366 . Továbbá alvilágot kiáltani, és a trafik ügyet a Portik üggyel egy lapon emlegetni inkább ordas hazugság, mint tényfeltáró újságírás. Viszont örömmel tölt el hogy egy újabb "tényfeltáró" "újságíróról" derült ki hogy igazából kiknek a szekerét tolja. Köszönjük szépen!
Roger Waters Pink Floyd-basszusgitáros-énekes decemberben, az ENSZ-ben beszélt a palesztin emberek ellen Izrael állam által elkövetett bűntényekről, most pedig egy interjúban nyilatkozta azt, hogy nyílt levélben szólítja fel zenésztársait a közel-keleti ország teljes…..
  Vajon milyenek a magyarországi romák integrációjának esélyei és mi az az ár, amelyet egy sikeres felzárkózásért a többségi társadalomnak vállalnia kell? Van-e békés, konfliktusmentes útja az integrációnak és miért rossz a nyelv, amit használunk a romákkal kapcsolatban.…..