Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parvenue

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Vajon szükség van a fiatalok szexuális felvilágosításra? Hoffmann Rózsa szerint: „A politikai erő most nem a felvilágosítás, hanem az etika felé indult el.” Kérdés, a köznevelési főilletékes szerint akkor a felvilágosítás és az etika egymást helyettesítheti a…..
Semjén plágiumügyét is komoly vizsgálódás után borította a hvg, akárcsak az „emberek elnöke” ügyét. A 122 oldalas dolgozat-szöveg több mint hatodát találták meg Glasenapp ’Az öt világvallás’ c. közismert művében, amely „minden könyvtár szabadpolcán elérhető”.…..
parvenue 2012.11.19 20:36:47
@873ujr3rk: Ugyanarról beszélünk. Nagyon helyesnek tartom, hogy vannak oknyomozó újságírók, és lelepleznek. DE tegyék minden politikai oldalon, ne csak az egyiken! És mily meglepő, ezt nem Fidesz-KDNP szimpatizánsként mondom! Nem hiszem, hogy egyik oldalon csak bűnözők, a másik oldalon pedig csak szentek ülnek.

Nem tudom elfogadni, hogy a saját politikus bűnöző lehet... a "cél érdekében". Az más dolog, hogy jó ideje csak ilyet látunk. De meggyőződésem, hogy nem csak ilyenek élnek a világon.

A "miért is?" meg nem derült ki mire vonatkozott. :)
parvenue 2012.11.19 20:40:15
@873ujr3rk: Ja igen, már látom. Az előző hozzászólásomban leírtam a véleményemett. Oknyomozzon, az nagyon helyes. Vizsgáljon át mindenkit akár. De nem hiszem, hogy csak egyik oldalon vannak simlis emberek. Következésképp szeretném látni AZ ÖSSZES dominó elborulását. A fideszes hírharsonák meg ugyanezt teszik, de-láss csodát!-mindig csak a baloldalon lepleznek le disznóságokat! :)
GFG Blog Minden kiderült 2012.10.29 05:28:13
„váratlanul kiderült mi a feladata” (L. Simon László: Váratlanul kiderült)   Van az úgy, hogy egy hét alatt minden kiderül. A múlt héten kiderült, hogy milyen is az erős ember karikatúrája, vagyis milyen, mikor egy gyenge erős embert próbál meg játszani. Kiderült,…..
parvenue 2012.10.29 16:49:34
@Trompf: Ezért volt általános az alany. Mindenkitől okádék ez a stílus... de jelen esetben erről beszélünk.
parvenue 2012.10.29 16:54:54
@Malachi: Sok pénzért sokan, sok mindent elhisznek! :)
parvenue 2012.10.29 17:01:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Bajnai sem MSZP-s (sohasem volt a párt tagja), sem adócsaló (ezt meg honnan veszed? soha nem ítélték el ilyesmiért, sőt meg sem vádolták vele, és ilyen alapon bármelyik kisvállalkozó ugyanolyan adócsaló lehet, mint ő). De tudod mit? Ha valaki van aki utálja Gyurcsány okán az MSZP-t, hát az én vagyok! De ha itt az idő, még mindig hitelesebbnek érzem őket, és szívesebben szavazok rájuk, mint egy, hogy téged utánozzalak: "a demokrácia intézményeit leépítő, a haverokat állami földekkel megajándékozó, a magánnyugdíjpénztári vagyont ellopó és azóta eltőzsdéző, stb. stb. hadd ne folytassam" politikai erőre.
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
parvenue 2012.09.04 14:22:21
@Mj: Én 2 embert ismertem, aki ilyen tünetegyütessel küszködött, gyakorlatilag mindkettő belehalt! Egyikükkel a fenti dolog történt, a másik télen, térdig érő hóban megszökött a zárt intézetből egy pizsamában és megfagyott. Akkoriban ez nagyon érdekelt, rengeteget olvastam róla. Sajnos nem igaz, hogy minden esetben "tünetmentesíthető". A barátomról azonnal kiderült a tünetei alapján, mégsem gyógyult meg, sőt mindvégig nagyon panaszkodott a gyógyszerek mellékhatásai miatt, amelyek agyatlan zombivá silánytották az életét. Az édesanyja mondta ki, hogy szerinte az alkalmazott gyógyszerek nem a skizofréneknak jók elsősorban, hanem a környezetüknek, mert könnyebben elviselik ezeket a betegeket, ha be vannak gyógyszerezve. Ez így persze erős, de van benne némi igazság. Sajnos nagyon sokan súlyos tünetekkel, alig javulással vagy stagnálással élik a hátralévő életüket. Persze vannak javulások és hosszú tünetmentes periódusok, de tényleges gyógyult kevés. Ez még mindig egy bonyolult, nehezen kezelhető és súlyos betegség.
parvenue 2012.09.04 14:35:10
@Mj: Igen, nem mai, az egyik 1999-ben kezdődött és 2006-ban halt meg. A másik még korábban. Biztosan változik minden (szerencsére).
parvenue 2012.09.04 14:40:59
@Mj: Köszönöm! A baj az, hogy ez ellen senki nincs beoltva. Bármikor, bárhol, bárkin jelentkezhetnek a tünetek. Persze sok tényező működik katalizátorként (traumák, stressz, családi halmozódás, stb.), de azért riasztó, hogy senki nem védett ellene.
Tartottam egy kis nyári szbadságot, a blogot is csak félgőzzel csináltam. Ennek következtében számos olyan történettel kapcsolatban nem tudtam írni amelyekről egyébként szerettem volna, de akad azért olyan amely mellet így utólag sem tudok szó nélkül elsétálni. A…..
„A jövő héten még találkozunk” – köszönt be Jáksó a vasárnap esti Heti Hetesben sokat sejtetőn. Néhány szopós-nyalós („nekem nem vasárnap a vasárnap Heti Hetes nélkül”) levél után még továbbra is lebegtetik, meddig tart az addig. Feltehetőleg a műsor elkészítése…..