Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A rokkant is ember

98 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nézegetem a legismertebb közösségi oldalt, és mosolyogva olvasom, hogy egyes egészséges, vagy pontosítok: járni tudó emberek rácsodálkoznak a mostani helyzetre, és arról értekeznek, hogy milyen jó otthon lenni. Otthon, édes otthon..... kivéve, ha panellakásban élsz, a negyediken, rossz a…..
Nőnek születtél, és ha szerencséd van, még szerettek is. Ha még nagyobb, akkor elfogadtad magadat, sőt te is szeretted. Aztán mégiscsak utolér a fogyasztói társadalom, mégiscsak kikerülsz a védelmező burkodból, és ha akarod, ha nem, meg kell alkotnod saját magadat. Ez a mai totális torzulásban…..
A rokkant is ember 2019.11.10 11:11:31
@Csillagbérc: hát, én értem, hogy fáj neked, hogy csak a "cicit" veszik észre belőled...de mondok valamit...becsüld meg, hogy észrevesznek...és nem azért, hogy lesajnáljanak, vagy szánakozzanak rajtad.... mert az rosszabb, mint amit te éltél át, hidd el...

engem észrevesznek, de nem azért, mert szép vagyok...még csak nem is azért, mert nő.... engem csak megnéznek, de ennyi, és nem több...férfiként, ha mozgássérült vagy, a tested nem tárgy, csak egy életre szóló börtön...ahonnan a lakója ki tud nézni, de azt csak nézheti, hogy oda egy egészséges nő, önként, szerelemből be akarjon lépni.... csak álmodozhat....
A rokkant is ember 2019.11.10 12:41:40
@Torokhang: nem tudom, ki vagy, de jókat írsz nagyon.....nincs blogod, amit olvashatnék?
A rokkant is ember 2019.11.10 12:42:33
@KUHULIN: #tenylegmindaz #hogymilyenigazadvan
Pedig milyen szépen indult ez az egész. Öt éve egy súlyos mozgássérült ember, Kiss Csaba kitalálta, hogy a Critical Mass, a biciklis felvonulás mintájára életre kell hívni egy hasonló megmozdulást a fogyatékkal élők érdekében. Ez lett a Rehab Critical Mass. Idézzük fel, mit gondolt a célokról az…..
Veres András volt az államalapítási ünnepi mise szónoka, a Szent István bazilikánál elmondott beszédében pedig szokatlanul éles kritikával illette a kormányt...
Esik reggel fél nyolckor, mégis mit csinál mindenki? Természetesen bepréseli magát az amúgy sem összkomfortos kék rozsdahalmazba és imádkozik,hogy a gyalogtempóban haladó szarelvány eljuttassa oda, ahova menni szándékozik. Péntek reggel fél nyolckor mégis hova a legesélyesebb eljutni mint…..
Az elmúlt egy év során – leginkább a menekült kérdés miatt – a hírekben ismét előtérbe kerültek a muszlimok, a muszlim világ és ezzel összefüggésben a terrorizmus, az elnyomott muszlim nők kérdése. A nyugati emberek (értsd: Európa, Észak-Amerika) fejében a muszlim vallásról, a muszlim világról igen…..
Annak ellenére, hogy Vona Gábor a Jobbikot a Fidesz egyetlen alternatívájaként próbálja beállítani, és emiatt az elmúlt 2 évben a centrum irányába próbálta terelni a pártot, konkrét programot vagy tervet, hogy miben változtatnának a Fideszhez képest, ha hatalomra…..
Az elmúlt napokban bénult düh vett rajtam erőt. Hallgattam, tehát cinkos vagyok. Most írok. Nem gondolom, hogy súlya lesz, de úgy érzem, hogy mindenkit cinkossá kell tennem. Azért, hogy a többség ne tudjon többé hallgatni. Akárki akármit mond, Magyarországon nincs megoldva a fogyatékos emberek…..
A rokkant is ember 2016.12.27 16:08:51
index.hu/gazdasag/2016/12/27/kis_hijan_europa_legcsorobbja_az_atlagmagyar/

Erre mit lépsz, IFLNorbi?

Itt nem az egyes ember van szarban, hanem egy komplett ország.....
Mióta eszem tudom, intézetben, intézményben, otthonban éltem. Csak a név változott. És a hely. És az, hogy hazavittek-e, vagy nem, látogattak-e, vagy sem...
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
1000 leütés Befejeztem 2016.02.07 06:34:36
Búcsút mondok a nyilvánosságnak, ideértve a blogolást és a PKP vezetését. Az utóbbi bő három évben sok időt és minden mást áldoztam a polgári, liberális konzervatív gondolat, kultúra, és politika erősítésének, a megelőző húsz évvel együtt ennyire telt, elértem a korlátaimhoz. A pártnak a saját…..
A rokkant is ember 2016.02.08 14:09:07
Kedves Péter,

amit te most eldöntöttél/ amire rájöttél - és láthatóan belefáradtál - arra én már a legutóbbi választások után (az eredményt látva) rájöttem:

arokkantisember.blog.hu/2014/05/14/valami_veget_ert_valami_faj_675

nevezetesen, hogy ennek a népnek "Mohács kell" (meg terrorveszély....meg pálinka.... meg Orbán)

Bátortalanul kérdezem: miben reménykedtél 2014 májusától mostanáig? S annak, hogy most már nem remélsz (épp most, amikor a pedagógusok nyomán "megindulni látszik a talaj") mi az oka tulajdonképp?
         A teljesen leépült Schmidt Mária, aki valamelyik Nobu vacsoraszámlájáért kapta meg a Széchenyi-díjat, végre imádott Szálasija modorában őrjönghet, a hitlerista operatőrnő gyerekeket rugdos, a mandineres Rajcsányi sunyin falovazik, a vérvád sajnos már foglalt, az…..
A rokkant is ember 2015.09.10 20:56:57
@jotunder: ebben az a vicc, hogy a tótawéről rengeteg minden elmondható, de az, hogy műveletlen lenne...nos az nem :)
Bár, ha te az a típus vagy, miszerint "mindenki hülye, csak én vagyok a helikopter", akkor ez esetben igazad lehet
Napok óta nem alszom eleget. Nem áll le az agyam. Aggódom. Kétszáz százalékon pörgök, megoldást keresek, a pro- és kontra érveken morfondírozom. Elemzek, fontolgatok, továbbgondolok. Sokszor elszörnyülködöm mások primitívségén és elszigeteltségén, másszor pedig a szívem…..
1. Áldott, aki türelmesen meghallgatja nehézkes szavunkat, mert így rájövünk, hogy ha kitartóak vagyunk, meg tudjuk értetni magunkat. Áldott, aki nem szégyell nyilvánosan mutatkozni velünk, és nem törődik a ránk bámuló idegenekkel, mert társaságában mennyi megkönnyebbülés…..
Lelkiismeret-furdalásom van kicsit, ahogy elsétálok előttük, mellettük, nézegetem, fotózgatom őket. Azt hihetik – főleg, mióta úgymond körbe vannak kerítve –, hogy valami egzotikus állatkerti látványosságnak veszem őket, vagy azt, hogy szörnyülködve és épp ellenük…..
A jövő évi elnökválasztás egyik nagy kérdése, hogy a több mint ötvenmilliós spanyolajkú közösséget melyik végső jelöltnek sikerül maga mögé állítani, s ezáltal elnyerni az Amerikai Egyesült Államok második számú kisebbségének támogatását. Republikánus oldalon eddig…..
...avagy egy nap, két "csodálatos" hír (via 444.hu)   El lehetne az egész helyzetet viccelni azzal, hogy "hülyedajcstompika" meg "szemétmeosz", de úgy érzem, hogy külön-külön (együtt meg még inkább) mindkét hír túlmutat önmagán, és kicsiben megmutatja, hogy ebben az…..
Azt mondják, a szeretet a legerősebb dolog a világon. Ezen belül is az egyik legerősebb a testvéri szeretet....     ..