Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.)

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert nem árt, ugye. Az elejére egy kép, a lényegi tartalom az ugrás után. Mert spoileres, tehát aki nem naprakész, az ne klikkoljon. Szóltam előre. Hihetetlen és egyben elképesztő az, hogy a tévénézők, leginkább az amerikaiak persze, a mai napig nem képesek felfogni, hogy a…..
A várhatóan ősszel elinduló Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL-es celebtúlélőműsor harmadik évados szereposztását találgatja a Bors, és menten egy olyan névvel nyitott, akire várhatóan a nézők is szívesen odakapcsolnak majd a tévére, legalábbis a lap okfejtése szerint.…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2014.05.15 23:59:38
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
Június 22-én folytatódik a Falling Skies, amit minden hibája ás ordító ostobasága ellenére is szívesen nézek, mert Noah Wyle, az egyik legalulértékeltebb tévészínész EVÖR, kurvajó benne, és tökre elhiszem neki, hogy egy partizán szabadcsapatot vezet mindenféle idegen lények…..
Nem tudok mit mondani, Lászlóné, Kápolnásnyék, latexes Pussy Riot tánccsoport.Képek, videók: A videó: (video: kormany.hu)  ..
A Cinemax nyáron mutatja be Steven Soderbergh rendező első tévésorozatát, a The Knick címűt, amiben Clive Owen lesz a főszereplő, és 1900-ban, játszódik majd, a Knickerbocker kórházban, New Yorkban. A kórház a kor leghaladóbb intézménye volt, sebészei olyan operációkat…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2014.02.24 12:11:27
Egy csodálatosan szürreális videót forgatott a Hír24 Németh Szilárd sajtótájékoztatójáról, ami egy újpalotai panelház egyik lakásának nappalijában tartott. A Rezsitábornok úrnak már a bejutással is meggyűlt a baja. Kis magyar valóság, avagy ilyen, amikor kilépünk egy…..
Már az a cím, hogy Elmeakupunktúrára szorul Zámbó Krisztián sem semmi, de a folytatást bele kellene hímezni egy göndör fürtökből font faliszőnyegbe, az kurvaisten: Zámbó Jimmy egy angyallátónak üzente, hogy segítsen Krisztiánnak túllépni a blokkjain. A látó…..
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.10.30 13:46:44
Először is szeretném bejelenteni, hogy a minisztériumi levél dacára, mondhatni szabotázsakció keretében múlt pénteken megkaptuk a tankönyveket. Pár darabot mondjuk a leragasztott csomag mellé külön, tehát azok valószínűleg az országos tendenciának megfelelően késve érkeztek,…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.09.02 10:30:42
Természetesen a pornóipar is felfigyelt a magyar úszósport jelenleg legjobban eladható termékére, a szexkönyv-írónővé avanzsált Szepesi Nikolettre, aki röptében a legyet is leszopta, már ha hinni lehet a könyvének, amivel nyolcmilliós gázsit tett zsebre eddig. A Blikk infója…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.07.08 14:50:45
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..
Minden jóval telebaszott hambi. Jó étvágyat! ..
Subba Jön még kutyára vér 2013.05.02 14:00:00
A két németjuhász berágott a gazdájukat kövekkel bombázó idióta nyomorultra...
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.05.02 14:51:43
Akciódúsabb epizód jön, de sárkányt megint nem látok, basszameg. ..
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.04.10 16:02:48
Szinte hihetetlen, minden más hírt háttérbe szorító újdonság: Borbás Marcsi új műsort készít a köztévén. Igaz, hogy ezúttal csak főszerkeszt, a műsorvezetést átengedte a Katona József Színház jobb sorsra érdemes művészének, Nagy Ervinnek. Az életművész azzal a kicsit…..
Február 28-án számoltak be róla a soproni országgyűlési képviselők (dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott, Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője, Ivanics Ferenc), és a város polgármestere,  dr. Fodor Tamás, hogy "történelmi döntést hozott a kormány…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.03.06 09:34:53
A hírek szerint csupán 10 kilogramm lóhúsos hamburgerpogácsa érkezett tavaly Magyarországra, de ezeket anélkül elfogyasztották, hogy bárki észrevette volna, így sosem derül ki pontosan, mennyi lovat ettünk. Eközben már a cseh Ikeánál tart a balhé: Az Ikea húsgolyóiban…..
Telefont szervizelni mindig fájdalmas, főleg ha a kijavított problémák helyére újak érkeznek. Volt, aki ki tudta cseréltetni emberi időben? Naiv ügyfél 2 hónapnál jár, és lassan azért szeretné használni az előfizetését. Tisztelt Ügyfélszolgálat! 2013. január 8-án…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.02.25 19:03:42
Szombaton este egy dél-afrikai tévéadó annak ellenére adásba küldte a Tropika Island of Treasure című reality-sorozata legfrissebb epizódját, hogy abban Oscar Pistorius olimpikon meggyilkolt barátnője, Reeva Steenkamp szerepelt. Steenkampot a műlábai ellenére kiválóan futó…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.02.18 14:38:07
Pinkfuga Claudia a medence partján 2022.09.08 00:00:00
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.02.04 11:09:58
Egy újabb remek projekt került fel a listánkra a 40 cm-es kilátó, a kutyafitnesz, a Világörökségi Kapuzat, a fatuskók és a besencei teniszpálya mellé. A Brandhouse kft. "Az Alföld legnagyobb szánkódombja" címmel pályázott az Új Széchényi Tervben, 3 hónap…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.01.24 12:31:14
Előrehaladott állapotú hasnyálmirigy-rákot diagnosztizáltak Wilko Johnsonnál, a Trónok harca Ser Ilyn Payne nevű karakterének megformálójánál. A színész, aki nem mellesleg a Dr. Feelgood nevű bluesrock-zenekar gitárosaként lett ismertté a hetvenes években, konzultált az…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.01.12 16:00:51
Muhaha, pont az én részemről irtózatos nagy pofátlanság egy másik médiumot elírás miatt baszlatni, mert egy három bekezdéses posztban is képes vagyok az index egész napos termésének java részét reprodukálni, de ilyen ez a popszakma. Brit helyett britt lett Dynamo, az Ismert Brit…..
Boston Cézárja (erőművész, egyéb kat.) 2013.01.04 15:19:28