Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zvezda

89 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bűntények Újratöltés 2016.07.23 15:19:15
4 éve már annak, hogy ez a blog elindult. Szép is lenne, ha az eltelt időről most értékelést írhatnék, de sajnos meg kell elégedni annyival, hogy újraindulunk. Rengeteg bűntény történik a világban, mindezekről képtelenség beszámolni. Így az oldal tematikáját szűkíteni kell. Az új elképzelés szerint…..
Ha megkérdeznék 100 embert, hogy létezik-e még a Magyar Szocialista Munkáspárt, akkor 90 kapásból rávágná: nem. A maradék 10 pedig összekeverné a Thürmer-féle formációval. Holott 2010-ben Budapesten még önkormányzati képviselőjük is volt, sőt akadt, ahol az LMP-t is leverték. Utoljára 2014-ben…..
Bemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját: Szécsi Saci és Böbe: Our Time (szerzők: az előadók és Fodor Máriusz) Tóth Vera: Gyémánt (Hrutka Róbert) Csemer Boggie: Wars For Nothing (Sebestyén Áron és Bori Sára Heléne), Bogi - Dallos-Nyers Boglárka: World of…..
Zvezda 2014.12.10 14:30:39
@Hátrányos helyzetű kaviár: Rúzsa Magdi már szerepelt az Eurovzión (tehát nagyobb rálátással rendelkezik arról, mi illik oda és mi nem), és nem is rosszul (12. hely a negyven akármennyiből). Ráadásul lassan 10 éve énekel. Úgyhogy személye nagyon is elfogadható itt, ebben a műsorban zsűritagként, sokkal inkább, mint Wolf Katié volt egy korábbi évadban. Még a gondolat is sértő lehet, hogy egy viselkedészavaros tótgabival hasonlítsák össze....
Mindenszentek alkalmából mi és a társblogunk, a "Mit Miskolc adhatott" (miskolcadhatott.blog.hu) megemlékezik házi kedvenceinkről is. Íme egy kis betekintés a Miskolc melletti kedvencek temetőjébe.  A Bükk lábánál, a kisvasút vonala mellett, nem messze a gyógyszergyártól…..
Borsod több szomorú vártörténetet rejt. A sorozat második részében újabb eltűnt vártörténeteket ismerhet meg az olvasó. Újabb szomorú történelmi meséket.  Szendrő elveszett vára Nem az első vár volt, melyet a Bódva folyó völgyébe építettek (itt feküdt Edelény…..
Észak- Magyarország, azon belül is Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendkívül sok, látogatható várral és várrommal rendelkezik. Ám szomorú történet, hogy vannak olyan, kezdeti régészeti feltárás alatt álló épületmaradványok is, melyek elfeledett, lerombolt, a történelem során…..
Az Űrhajós Nő az űrállomáson 2014.10.23 16:57:22
Jelena Olegovna Szerova (Елена Олеговна Серова) (Vozdvizsenka-ban született 1976. április 22-én. 2001. óta végezte űrhajós felkészülését, 2014. szeptember 30,-án indult el a Nemzetközi Űrállomásra, első orosz női személyzetként. Immár jogosult viselni az…..
Szomorú mese ez egy szép reményű kezdeményezésről, melyet lelkes amatőrök váltottak valóra. Ózdon kívül csupán Miskolcon van borsodi csillagvizsgáló, ám szomorú, hogy az idő és a változások keze ezt az apró ékességet is kikezdte.  A csillagászati és…..
Ma kivételesen ünnep van, Jelena Szerova már az űrállomáson dolgozik, bár a fél évszázad alatt ő csak a negyedik nő a szovjet-orosz sorban. Miközben a világon ötven fölött van az űrhajósnők száma, többnyire amerikaiak és sokan voltak háromszor is a kozmoszban. Szerintem…..
Az X-Faktorban az a jó, hogy kiszámítható. Mint a gyorskaja: pontosan tudod, mit fogsz kapni, minden alkalommal pont ugyanolyan, éppen ezért nem fog nagyobb sokk vagy meglepetés érni, a mekis hamburgerben az uborka a legjobb dolog, a halas szendvicsben a szósz, az X-Faktorban meg a…..
Zvezda 2014.09.21 15:17:09
Őszintén szólva, nem tudom eldönteni, hogy Keresztes vagy Tóth a rosszabb. Előbbi állandóan csak bőgött, és horrorisztikus fejeket vágott. Hozzá képest Gabi szórakoztató, inkább az a baj vele, hogy már sok. Sok belőle. Az állandó kézemelgetése csak engem zavar? Valamiért kényszeresen a hónalját nézem, de esküszöm, nem szándékos, és az a képzetem támad, hogy vajon 8-10 óra ücsörgés után leizzadt-e és szaglott-e Alföldinek :) Leglábbis amennyit ugrál ez a nő, simán le lehet izzadni. Egy-két beszólása pedig jó, és vicces a maga proli módján, ami egy színfolt a sznob művészvilágban, de ezeket elcseszi az arckifejezéseivel, amelyek tényleg színésziesek. A fintorgástól kezdve az áll leesésig. És persze azt sem ártana tisztázni, hogy ez most egy "tóth Gabi pasit keres?" c. műsor, vagy valami tehetségkutatónak csúfolt izé. Nem kellene minden pasira nyáladzani, főképp nem ennyire feltűnően. Az eszébe sem jut, hogy a csávónak esetleg van valakije, akár komolyab is (pl. menyasszony), vagy mondjuk meleg... Mégis hogy eshet annak a szerencsétlen párjának, amint azt látja, hogy az ország egyik legnézettebb műsorában rácuppanak az ő kedvesére? És utána erről ír a bulvár? A kínos és fájdalmas nem elég jó kifejezés erre.

Továbbá.

Tudom, hogy valószínűleg az én hiányosságom, de fogalmam sincs, ki az a Little G, ahogy a versenyzők 95%-ának sem.

A versenyzőkről:
Nyilván megvannak a tipikus karakterek, hiszen van már továbbjutó:
- Ázsiai srác
- Milf anyuka
- Szerény nagymackó
- Aranyhangú kislány (16 éves kategória)
- Danics Dóra hasonmás
- Művies művésznő (alias Zöldujj)
- Aktuális rosszfiú (kick-box)

Hiányzik még:
- Fiatal kispasi a tiniknek
- Valami fiú/lánycsapat
- A Díva
- Valami duó
- Aktuális szépfiú a huszonéveseknek
- A tehetésgkutató miatt hazaköltözött külhoni magyar.

A többi csak töltelék, hogy majd legyen kiket kiszórni a táborból meg a mentorházból, könnyek között.
Sajnos valóban sablonos a műsor, talán pihentetni kellene pár évig.
A 2012 DA14 katalógusjelű kisbolygó elhaladt a Föld mellett - minden kisebb incidens nélkül. A NASA jelentése szerint az egyébként rizikós égitest már távolodó pályára állt, és elmúlt a becsapódás fenyegetése.  Legkisebb távolság a Földtől A legkisebb…..
Folytatjuk a Naprendszeren kívüli bolygók megismerését, és a sok száz felfedezett új világ közül ismét megismertetünk titeket néhánnyal. Ezúttal azonban nem a leg-ek számítanak, hanem az adott bolygó különleges, számunkra teljességgel szokatlan "életvitele". Újabb öt…..
Chris Hadfield kanadai űrhajós, aki hamarosan átveszi az ISS parancsonkságát, szabad idejében sokat zenél. 1995-ben játszott már a Mir űrállomáson is, és most újra hobbijának hódol. Íme az első, az űrben rögzített dal! A majdani parancsnokot gitáron kíséri…..
Avagy úgy is mondhatnánk: az ISS-re tartó új legénység az első tuti biztos túlélői a világvégének! Komolyra fordítva persze, mint mindig, most is rendkívül alapos ellenőrzés kísérte végig az újabb sikeres felbocsájtást. A Szojuz TMA-07M fedélzetén Chris Hadfield…..
Friss hír: az elmúlt órákban megtörtént a Szojuz TMA-05M űrhajóban lévő három asztronauta felkutatása és kiszabadítása. Az űrhajó vasárnap landolt Kazahsztánban, benne Sunita Williams, Jurij Malecsenko és Aki Hoshide űrhajósokkal. A kapszulában lévő személyzet…..
Néhány évtizede még elképzelhetetlenek voltak, és csak a tudományos-fantasztikus sorozatok epizódjaiban helyszínként szerepelhettek Naprendszeren-kívüli világok. A kutatók legnagyobb áttörései a Jupiterről, a Szaturnuszról, később, a hetvenes-nyolcvanas években pedig a külső…..
A Szojuz TMA06M jelzésű űrhajó ma reggel sikeresen elstartolt a kazahsztáni Bajkonur kozmodromról. Az űrhajó parancsnoka Oleg Novitszkij, utasai pedig Kevin Ford (NASA), és Jevgenyij Tarelkin fedélzeti mérnökök. A legénység előzetes tervek szerint 5 hónapot fog tölteni a…..
Mitől számít valaki űrhajósnak? Űrhajós-e az a jelölt, akit még csak felkészítenek az utazásra; és űrhajós-e az űrturista? És egy extrém-sportoló, aki a világűr pereméről szeret ugrálni mindenféle rekordokat megdöntve?  Nos, a tegnapi sztrato-ugrás mindenképp…..
Az Endeavour űrsiklót kísérettel és nagy figyelmességgel szállították el új otthona, a California Space Center felé.  ..
AZ alábbi képen technikusok illesztik rá a Dragon űrkapszulát a Falcon 9 rakétára a Space X létesítményén, Floridában. A Dragon 1000 kg-nyi ellátmányt tud majd vinni a Nemzetközi Űrállomásra. A start ideje október 7.-én, 08:35 perckor lesz Cape Canaveral-on.  ..
Rendkívüli videó egy rendkívüli csapattól egy rendkívüli csapatról.A közelmúlt NASA-s eseményei megihlettek már többeket, így született repülésirányítóról mém, vicces fotó a marsjáró Curiosityről, most pedig itt a NASA rap is. Egyébként a paródiának is beillő alkotás…..
SF.blog A nap képe: Origami-Yoda 2012.10.05 07:05:00
Van itt olyan bátor, aki megpróbálná kihajtogatni? Ha origamiról van szó, semmi sem lehetetlen... Az Erő legyen veletek! ..
1957. október 4.-én sikeresen indították az első működő kozmodromról, és sikeresen pályára is állt a Föld első mesterséges holdja, az első tárgy, amely elhagyta a légkört: a Szputnyik 1.  Súlya alig volt 83 kiló, gömb alakú testéből pedig négy, egy méternél valamivel…..