Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brielle

43 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Műköröm 3D szempilla 2013.05.15 15:12:01
Az igéző tekintet titka - 3D szempilla! LuXLash kellékek, webáruház, step by step bemutató, tanfolyamok, szalon kereső és minden olyan információ, ami a tartós és természetes szempilla hosszabbításhoz elengedhetetlen! www.muszempilla.net ..
Hihetetlen újítások várnak, formák, technikák, díszítések és ápolás területén a legváltozatosabb kategóriákban. Az egyik leggazdagabb műköröm step by step kollekcióval rendelkezünk, hogy minden kívánságot ki tudjunk elégíteni. Valamint a felvételeinkben használt…..
Műköröm Rafinált porcelánok 2013.03.20 11:36:47
Építs, díszítsz velünk a legtrendibb porcelán köröm divatból. Rafinált technikák, és hasznos tanácsok várnak step by step, hogy bátran, és határtalanul merj alkotni. http://www.mukorom.tv/porcelan-korom..
Műköröm A manikűr 2013.03.18 10:48:24
A legkülönfélébb manikűr típusokkal, körömápolási technikákkal, sőt még férfiaknak szánt kéz- köröm- és lábápolási tippekkel és technikákkal is találkozhatsz nálunk. Válogass kedvedre számtalan videónk közül, ahol részletesen bemutatjuk nemcsak az alkalmazott…..
Szeretnéd pontosan tudni az egyes műköröm alapanyagok tulajdonságait? Mik a típusok között a különbségek, vagy esetleg, hogy hogyan és mikor érdemes alkalmaznod őket? Oldalunk felvételei segítségével pillantok alatt elsajátíthatod azokat a technikákat, és fortélyokat,…..
Műköröm Porcelán műkörmök 2013.01.10 16:53:03
Galériánkban egyszerű, kombinált, vagy porcelán műköröm képek sokaságával is találkozhatsz. Remek lehetőség, hogy újabbnál, újabb alkotásokkal találkozhass, és akár ihletet meríts belőlük. http://www.mukorom.hu/mukorom-mintak/porcelan-mukorom-mintak..
Műköröm Műköröm díszítések 2012.12.20 18:00:21
A műköröm díszítések számtalan mintából állhatnak össze: léteznek léteznek egyszerűbb, összetettebb, de kombinált díszítések is. Sőt készülhetnek minták beépített díszítéssel, festéssel, ám újabban az is különösen divatos, ha egy-egy körmöt teljesen beborítunk…..
Műköröm Műkörmös városok 2012.12.12 17:49:51
Pompás körmös csodák várnak műköröm Székesfehérvár szalonjaiban. Hogy megtaláld a város legkiválóbb szakembereit, használd oldalunkat. A legördülő listából válaszd ki a keresett várost, ahol megtalálod az összes regisztrált körmöst, a referencia munkáikkal és…..
Műköröm Műkörmös webáruház 2012.12.04 17:41:41
Ahol könnyedén, gyorsan és megbízhatóan megszerezheted alapanyagaid, tájékozódhatsz a legfrissebb újdonságokról napi 24 órában, mindez megvalósulhat műkörmös webáruház oldalunkon. http://www.crystalnails.hu..
A legnagyobb alkotói szabadságot, és egyediséget nyújtjuk neked a BrillBird-től. Lepd meg magad műköröm alapanyagainkkal, és eszközeinkkel, hogy elkápráztathasd vendégeidet és saját magadat is. Érd el a maximumot, és még többet termékeikkel. http://www.brillbird.hu/..
Műköröm Hegyes köröm minták 2012.09.24 14:30:49
Elegánsak, és kiválóan díszíthetőek a hegyes körmök. A hegyes műköröm minták segítségével rengeteg ötletet nyerhetsz oldalunkon. http://www.mukorom.hu/mukorom-mintak/hegyes-mukorom..
Fergeteges, csúcsminőségű műköröm alapanyagok és kellékek várnak honlapunkon. Látogass el hozzánk, ahol megtalálhatod mindazt, amire szükséged van, illetve lehet körmösként. Válogass kedvedre változatos kínálatunkból. http://www.brillbird.hu/mukorom-alapanyagok..
A kényelmes szakszerű munkához, elengedhetetlen a kellemes munkakörnyezet, hogy a maximumot tudd kihozni magadból. Körmösként, az egyik legfontosabb, hogy a számodra legmegfelelőbb műkörmös asztal mellett végezd, ezt a megterhelő munkát. Kínálatunkból Te is megtalálhatod a…..
Műköröm Műkörmös képgaléria 2012.09.04 11:21:22
A BB műköröm képgaléria a BrillBird életét, rendezvényeit, tanfolyamait és hétköznapjait mutatja be neked képekben. Számtalan műköröm mintával és szempilla dúsítással is találkozhatsz, amiket a legjobb hallgatók, és oktatók osztanak meg…..
Műköröm Kecses mandulák 2012.09.03 15:59:48
Törj ki a megszokott kocka körmök világából, és próbáld ki a mandula műköröm adta természetes, kecses, nőies formát. Oldalunkon számos alkotás közül válogathatsz, amelyek ihletet adnak abban, hogy milyen legyen neked az első, vagy épp a…..
A legújabb BrillBird műköröm hírek várnak rád nap, mint nap honlapunkon. Gyere és tájékozódj nálunk a legfrissebb újdonságokról, hírekről és a közelgő műkörmös eseményekről. http://www.brillbird.hu/mukorom..
A porcelán köröm divatos, és szemet gyönyörködtető körömművészeti forma. Porcelánból készített számtalan apró kecses virág gombócként felhelyezve, akár gyöngyként is alkalmazható a körmökön. A strassz és porcelán együtt alkalmazva, különösen mutatós díszítést…..
Műköröm Körmös továbbképzés 2012.08.07 11:09:28
A műköröm képzés elvégzése után, egy kifejezetten nőies, modern szakmát kapsz, amiben kibontakozhat fantáziád és kreativitásod is. Az OKJ-s tanfolyamon megtanulhatsz mindent, ami ehhez a nagyszerű szakmához szükséges! Oldalunkon alaptanfolyamra és körmös továbbképzésre is…..
A zselés műköröm az elmúlt években egyre népszerűbb. Nem olyan rég óta használt, ugyan, mint a porcelán ám széles körben kedvelt műköröm-fajta. A vendégek zöme ezt ismeri és kedveli leginkább. Hogyan lehet díszíteni? Oldalunk mindenre megoldást nyújt!..
Lenyűgöző műköröm képek oldalunkon, hogy elüsd az időt valamivel, ihletet meríts, vagy csak gyönyörködj bennük. Hagyományos szalon vagy kicsit extrémebb körmökre vágysz? Itt egy témára minden variációt megtalálsz!..
Műköröm Műköröm nyomda 2012.07.22 13:11:00
A műköröm nyomda és a körömnyomda egy egyszerűen használható körömdekorációs módszer, amivel már a tinik és a rendhagyó mintákat kedvelő felnőttek is dekorálhatják körmeiket. A körömnyomdát a mi kínálatunkban is megtalálod, a készletekkel 48 minta készíthető, a hét…..
Műköröm Körömlakk 2012.07.06 14:20:00
Fantasztikus, egyedülálló körömlakk kollekciónk hatalmas kínálatából válogathatsz honlapunkon. Kategóriákba rendezve könnyedén rátalálhatsz az áhított termékekre. Különleges összetételükkel és külsejükkel, nemcsak ellenállhatatlanná varázsolják körmeid, hanem…..
Műköröm Körömdivat 2012.07.05 12:10:00
A kivételes műkörmös világmárkák egyik legnagyobb bajnoka a Műköröm CN. Kiváló, elsőrangú termékeivel, képzéseivel, és szakembereivel vívta ki magának a legnagyobb, legrangosabb elismeréseket világszerte. Látogass el honlapunkra, ahol Te is részese lehetsz ennek. Termékeink…..
Egyszerűbben, könnyebben, és a hozzád legközelebb szeretnéd megtalálni álmaid körmösét? A műkörmös települések segítségével ezek mind valóra válhatnak. Nálunk települések, városok, és kerületek alapján is kereshetsz, így pillanatok alatt rátalálhatsz az igazira...
Műköröm Műköröm minták 2012.07.03 11:02:00
A legújabb, legdivatosabb műköröm minták hada vár rád honlapunkon. Válogass kedvedre a kategóriákba rendezett mintákból, amelyeket a legjobb körmösök osztanak meg veled...