Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mészy

558 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzetek be az új oldalamra! http://koborallatok.ucoz.hu/..
Családi nap, fanatikus szurkolótáborok. Ezek azok az "apró" dolgok, amik a vasárnapi Kispest Honvéd-Diósgyőr meccsen meghatározó elemek lehetnek. Közönségcsalogató és egyben családbarát kezdeményezés, aminek mi is örülünk, tudtunkkal mindkét tábor képviselteti magát a…..
A vasárnapi Kispest-DVTK meccs kapcsán találtunk infót a jegyekkel kapcsolatosan, most ezt osztjuk meg veletek! Csütörtöktől már kaphatóak a Bp. Honvéd - Diósgyőr mérkőzésre szóló jegyek a miskolci drukkerek számára. A fővárosiak 600 jegyet biztosítanak a…..
A DVSC klub szokásához híven ismét szurkolói buszt indít Nyíregyházára, a DVSC-BATE Boriszov BL-visszavágóra. Szurkolói busz indul Nyíregyházára, a DVSC-Teva Bajnokok Ligája visszavágó mérkőzésére, amit augusztus 7-én rendeznek. Az utazás ára 1100 Ft/fő. Érdeklődni…..
Korábbi anyagunk utóéleteként, a DVTK-Újpest meccs időpontjára a Bajtársak csoport és a DVTK Fórumfoci Team csapata gyűjtést szervezett a leukémiában szenvedő Rakaczki Bence számára. Most jó hírként közölni tudjuk, hogy elég szép számmal adakoztak a stadionba kilátogató…..
A diósgyőri szurkolók a DVTK-Újpest meccsen üzentek Bencének, akinél júniusban diagnosztizáltak leukémiát. A szurkolók a rengeteg tárgyi és "vér" adományok mellett a lelátón is bíztosították Bencét: mellette állnak mindenben és segítenek amiben csak tudnak.…..
Következő szavazásunkat a táborok népszerűségének megismerése miatt készítettük el, meg szeretnénk ismerni a véleményeteket, ahogyan viszonyultok a magyar brigádokhoz. Ha van kedvenc magyar szurkolótáborod vagy csak szimpatizálsz eggyel, ne habozz, szavazz! Szavazataitokat…..
Ennek keretében az összefogás nem csak egy alkalomra esne, hanem a szurkolótáborok segítségét képviselné a továbbiakban a "Szurkolók Egy Álomért!" elnevezés. Ez lehetne az egyik legnagyobb erő, amit a szurkolótáborok egységenként birtokolhatnának, segítve ezzel sok…..
A Videoton csapata vasárnap Újpesten lép pályára, ahová a klub vezetősége természetesen várja a szurkolók támogatását is. A klub még különbuszt is indít, ahová várnak minden utazni vágyó drukkert (persze korlátozott számban). A mérkőzésre szóló jegyeket szerda…..
Számomra igazi meglepetés volt ez a videó, ahogy elnézegettem a Rotterdam drukkerek kezdeti zászlós szurkolását, majd hirtelen durranások következtek és működésbe lépett a pirotechnika. Elképesztő! Amúgy jól felépített koreo, ami még a kívűlálló nézőknek is nagy…..
Most a Saint-Étienne ultrái szállítják nektek a mentalitást a mai napra. A francia csapat fanatikus szurkolótábora hazájukban is nagy népszerűségnek örvend, látványos akcióik és a stadionokba varázsolt koreoik méltán emelik a legjobbak közé az ASSE ultrákat. Most egy kis…..
Az MLSZ már az első forduló után elkezdte "szurkolóbarát" programját és a Diósgyőr számláját már meg is csapolták 300 ezer forinttal. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának alelnöke által kijelölt fegyelmi tanács a Diósgyőr labdarúgócsapatát működtető…..
Elég érdekes vélemény egy pszichológustól, miért csodálkozunk, hogy megint a szurkolókon csattan az ostor? Mert ha valami rossz van, az csak szurkolóból lehet. De mondjuk ha a játékosok úgy állnának hozzá a történethez, hogy szívvel-lélekkel teszik a dolgukat, talán a…..
A ferencvárosi fanatikusok fellélegezhetnek, hiszen távozott a csapatból Pölöskey Péter, aki a legutolsó Kecskemét elleni meccsen is gyalázatos teljesítményt nyújtott. A média persze hazugság-hadjáratot indított "Kikezdték a Fradi-szurkolók" címbe öntve, ne higgyetek el mindent!…..
Csalódott körmendi szurkolók szavait kell közölnünk (sajnos), akik kedvenc csapatuk szép napjai mellett most a poklot kénytelenek megjárni, miután kiderült, tetemes adósságot halmozott fel a Fortress Lami-Véd Körmend kosárlabdacsapata. Reméljük, hogy a problémát végül majd…..
Jogerősre emelkedett az a határozat, amelyet a bíróság hozott a pénteki DVTK-Újpest mérkőzés előtt történt "incidens" miatt. Az illetőt 1 éves felügyelet melletti próbaidőre bocsájtották, illetve 1 éves eltiltást is kapott sportrendezvényekről. Mint az ismeretes egy 20…..
Érdekes "honlap-szépségversenyre" bukkantunk a blog.hu jóvoltából, amelyet a goldenblog.hu szervezésében bonyolítanak le. Röviden bevezetésnek annyit, hogy a legjobb blogokat keresik, több kategóriás díjazással és értékes nyereményekkel. További részletekért kattints…..
Fantasztikus videót találtam a Napoli ultrákról produkció közben, amit meg is osztok most veletek! Az alábbbi akció a tavalyi BL szezonban játszódott le, a Napoli drukkerek a hangerő mellet egy kis "pirót" is bevetettek a meccs elején, mire a BL himnusz felcsendült, a San Paolo stadion…..
Egy kis szösszenet láthattok a Curva Sud-ról, vagyis a Milan vezető kanyarjáról. Éppen a Bologna elleni meccsen alkotnak, pirotecnikát és bődületes hangerőt bevetve. A TifoTV ajánlásával. ..
Ultrák és Huligánok Problem? 2012.07.30 19:08:57
A külföldi mém, "Problem?" a külföldi lelátókról betört a hazai lelátókra. Eddig idegen országok meccsein láthattunk hasonló koreo-t, drapériákat, de a tegnapi Vidi-Lombard meccsen testközelből is megismerhettük a kaján vigyorgó alakot. ..
A legfanatikusabb csabai drukkerek keddtől vehetik meg a női kézilabdacsapat mérkőzéseire szóló bérleteket, jó hír, hogy áremelés nem történt, a drukkerek az években már megszokott kellemes áron vehetik meg az idei bérleteket is. A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE…..
A walesiek legendája arra kéri a brit csapat drukkereit, hogy ne fütyüljék ki a válogatottat az utolsó, Uruguay elleni meccsen. Az Egyesült Királyság országai – Anglia, Skócia, Wales, Észak-Írország – a világ- és Európa-bajnoki sorozatokban önálló válogatottakkal vesznek…..
A Fradi ismét leszerepelt. Kijelenthetjük ezt a Kecskemét elleni gyalázatos 1-1 után. A szurkolók nem ezt érdemelnék, pont azokat verik át, akik jó és rossz időkben is a csapat mellett állnak. Mostanában egyre többet lehet olvasni különböző médiumokban a szurkolók…..