Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CssaBee

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már teljesen összeszerelve áll a francia-guyanai indítóálláson az ESA első Vega rakétája, fedélzetén két kisműholddal és hét CubeSattal, köztük a mi MaSatunkkal. A startig még hátra van a kész rakéta végső, teljes ellenőrzése, az indítás főpróbája, mikor a…..
CssaBee 2012.01.30 18:53:47
@lacalaca: Köszi! Azt hittem nagyobb a szabadág egy cubesat építésekor, de csalódnom kellett...
Amúgy én is arra gondoltam, amire MTom, ami a hibát illeti. Mást nem is találtam.

2013-ban lehetünk teljes jogú ESA tagok, nem?
CssaBee 2012.01.31 17:58:14
@lacalaca: Bárcsak lenne annyim :) De ha szavazni kéne, akkor is simán igent mondanék rá. Plusz még pár millára, amit pályázatokra lehetne költeni...

@MTom: Nem éppen erre gondoltam. A komplex rendszerek fejlesztése mindenképpen előny és jó ha van olyan ember az országban, aki ilyet képes összehozni.
Ami engem zavar, az inkább az olyan megszorítás, mint a sín mérete (és súlya). Vagy, hogy a súlypont ne legyen 2cm-nél nagyobb távolságra a geometriai középponttól. Nem lenne jó, ha ilyen megkötések miatt ugyanazt a funkcionalitást 10-ből 6-an ugyanúgy valósítanák meg.

Kérdés: kisebb rakétákkal, amik csak cubesatokat szállítanának, mennyivel lenne drágább/olcsóbb, mint így?
Úgy öt éve a Rosetta űrszonda elrepült a Mars mellett, de az akkor készített felvételek mindenféle okok miatt csak most kerültek fel a NASA publikus bolygós adattárába, a PDS-be. De most, hogy elérhetőek, a képmanipulátor közösség rájuk is ugrott. Az eredmény pedig…..
 Szőke nő nem tudja melyik ország fővárosa Budapest.De ez még semmi!Nézzétek végig.(Angol tudás előnyös)(A felirat néhol hiányos) Suzuki-s nő a csőtörés kráterébe. ..
Bigyóblog Díjnyertes órák 2010.12.13 12:55:21
A legdizájnosabb órák, merészek és szokatlanok. Díjat is nyertek. Melyik tetszik nektek?   Via Yanko Design..
CssaBee 2010.12.14 13:17:53
@AlexWolf: Én is arra voksolok:)
Egyelőre még csak tervasztalon létezik, de biztos vagyok benne, ha az Adidas, vagy valamely más sportszergyártó cég valóban piacra dobja ezeket a cipőket, hatalmas lesz rájuk a kereslet. Like vagy Dislike?Via Übergizmo..
Mindig azt hiszem, hogy a következő különbségkeresős játék, amit a DifferenceGames megjelentet, unalmas lesz, és már a könyökömön fog kijönni. És mindig, újra és újra elvarázsolódom. Ez történt a Museum of Thieves esetében is: eleinte kissé fanyalogva kattintgattam végig a…..
A NY Times híre szerint Neal Stephenson fantasy szerző saját digitális platformot hozott létre a The Mongoliad című új regényének publikálására. A digitális regények készítésére kifejlesztett PULP nevű rendszerrel a szerző(k) extra tartalmakat adhatnak a szöveghez:…..
Napnál világosabb, hogy a Sieger azokat a játékosokat próbálja megfogni, akiknek tetszett a Crush the Castle sorozat. Ebben a játékban is várakat és várvédőket kell lerombolni, csak ezúttal nem kell szenvedni egy katapulttal, hanem egyszerűen oda kell klikkelni a váron, ahova a…..
A Facebookot nem csak ismerkedésre, kommunikálásra, hanem képmegosztásra és videómegosztásra, videónézegetésre is egyre többet használjuk. Az elmúlt évben a Facebook vált a tengerentúlon a legnépszerűbb képmegosztó szolgáltatássá, és jó esélye van arra, hogy az online…..
CssaBee 2010.08.31 13:16:32
@Woodymerlo: "a magyarok nem arról híresek, hogy ilyesmiért fizetnének" - ez függ attól is, hogy hogy kérik a pénzt...
Na tessék. Amikor elolvastam K. levelének címét - Egy bringás kalandjai a vonaton - már tudtam, miről lesz szó benne. És ehhez képest végre igazán meglepődtem, mert nem arról volt szó. A sztoriból ugyanis az derül ki, ha ma Magyarországon igenis lehetséges levinni a bringát…..
Végy egy adag Jurassic Parkot, keverd össze a Szerencsekerékkel és Schobert Norbi tetszőleges dvd-jével, adj hozzá egy csipetnyi szadizmust, és megkapod a Treadmillasaurus Rexet. Egy jobb sorsa érdemes dinóval kell a pokoli futópadon minél több energiát elégetni két…..
CssaBee 2010.08.30 14:53:14
Többen írtak egy dologgal kapcsolatban. Itt egy példa:Direkt van a fölső sávban egy kamera ami lefele néz... Azzal nem olyan nehéz eltalálni a dokkolóhelyet!... A pénz mellett van balra...! Figyelni kéneValóban van fenn egy kamera, de ha a kommentelők figyelmesen nézik azt, akkor…..
Fura problémába ütközhet a TV2 jövőre, hiszen lehet, hogy meg kell változtatnia egy sorozatának címét – már persze, ha az a cél, hogy az továbbra is értelmes maradjon. És ezúttal nem NCIS - Tengerészeti helyszínelők-szerű váltásról van szó. Egy filmnek könnyű címet…..
CssaBee 2010.07.07 17:46:23
@redmist: Inkább az Agymenők:S
Bigyóblog Máris vége a Kinnek 2010.07.01 12:18:00
Alig néhány héttel azután, hogy árulni kezdték a Microsoft mobilját, leállítják a fejlesztéseket - legalábbis ez a pletyka terjed az amerikai kütyüblogokon. Többen azt állítják, hogy a céghez közel álló források meg is erősítették ezt az információt. Az ok egyszerű, alig…..
CssaBee 2010.07.05 11:38:09
Az idei I/O konferencia óta nem csak azt tudjuk, hogy az Android 2.2 mennyire menő lesz, hanem azt is, hogy a Google hisz abban, hogy a jövőben egyre többet fogunk használni webes alkalmazásokat... Nos, miért ne lehetne ilyen webes alkalmazásokat épp mobilra optimalizált felületen is…..
A Lightbot első része rövid, aranyos kis szösszenet volt, szerettük, de nem izzadtunk meg a megfejtésekhez. A Lightbot 2.0 ezen változtat gyökeresen, bár a feladat marad a régi: programmodulok egymás után rakosgatásával irányítani robotunkat és megvilágítani a kijelölt…..
CssaBee 2010.06.25 09:25:29
Reméljük valami kedvezmény végül leesett Lászlónak, hiszen először pofára ejtették a porszívüügynökök, most meg eladtak neki 300ezerért egy porszívót és ezt nagy boldogan meg is írta nekünk. Mindenesetre a lényeg az, hogy a plázákat járó marketingesek egy létező cég…..
Örömmel látom, hogy egyre több magyar játék érkezik a Munkakerülő levelesládájába. Roland alias Smartcode is elküldte legújabb művét – az ő neve még a KMK-ról lehet ismerős, a Liquid Measure című egyszerű játékkal debütált. Mostani alkotása, a Droids at the Gates…..
CssaBee 2010.06.21 12:07:16
@maydayray: ebbe én is belefutottam:(

De akárhogy próbálkozom a 2. pálya kifog rajta normál szinten:S De a sok fejlesztési lehetőség tetszik:)
A mai posztunkban a sokak számára kedvelt és az új blogban eddig hiányolt TD műfajnak hódolunk. Nem a legfrissebb darabok közé tartozik (fránya szünet) a Cursed Treasure - Don't Touch My Gems, viszont mindenképp érdemes említést tennünk róla. A játék felépítése nagyon…..
Egyszerű, de szórakoztató valósidejű stratégia a black metal zenekarok nevét idéző Necronator. A játékban egy világot kell földrészenként – illetve a földrészeket városonként – leigázni úgy, hogy minden városba nyitunk egy portált, ahonnan élőholtakat és egyéb…..
CssaBee 2010.06.15 14:45:21
CssaBee 2010.06.16 11:17:40
@Malarki18: előzménye:)
Emlékeztek még a Piroskás szösszenetre? Ahhoz hasonlóan édes, de annál sokkal kellemesebb különbségkereső a Robin Hood. A történet édesen kitekert (pl. Robin nem tud célba lőni, de nem spoilerezek ennél többet), ráadásul választásunktól függ, hogy milyen irányba halad, és…..
CssaBee 2010.06.12 19:45:56
@diodavid7: azt próbáltam:)
Elnézést, hogy eddig kellett várnotok, de cserébe hamarosan jön a 2. epizód  ..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.06 17:41:55
Ez a játék egyszerűen röhejes, unfair, bugos mint állat és egy nagy káosz. Mindig úgy voltam vele, hogy megpróbálom végigvinni, eljutok annál tovább, ahol elmentettem/elakadtam és ez általában sikerült is, de most hivatalosan is lezártam a folyamatot, mert teljességgel…..
Mint a számtalan beszámolóból már mindenki tudja, az Origo Zrt. több fronton is erősödni kíván 2010-ben. Kezdve az Origo induló blogszolgáltatásával (Postr ejtsd: poszter). Amiről előzetesen csak annyit, hogy egy inkább a Tumblr-re hajazó közösségi szájtról van szó, ami…..
CssaBee 2010.06.05 04:02:51
@hírbehozó: az új dizájn már el van döntve, vagy lesz rá esetleg valami pályázat, vagy csak lesz ahogy lesz?

Hátha a felhasználók is besegíthetnek mi kell, mi nem...