Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteveBudin

45 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mobil kaszinó világ egyre növekvő ágazata az online szerencsejáték iparnak. A figyelemreméltó számú, okostelefonra és táblagépre kidolgozott kaszinó szoftver lassan nélkülözhetetlen, ha egy kaszinó brand-et működtetsz. A mobil applikációk futótűzként foglaltál el a helyüket a játékos-csoportok…..
Eddig sokat ecseteltem, hogy a kaszinó játékokban 99,999%-ban a ház nyer hosszú távon. Ez így is van, de vajon ki az a maradék 0,00001%? Hosszú pályafutásom alatt találkoztam pár játékossal, akik a látogatásaik nagyobb részében távoztak profittal, mint üres kézzel. Hogy kik Ők és, hogy játszottak…..
Az előző cikkeinkben leginkább arról beszéltünk, hogy miért hasznosak a kaszinó bónuszok. Ebben a cikkben arra fogunk koncentrálni, hogy megmutassuk, hogy miért lehet egy kaszinóbónusz veszélyes a játékosok számára. A következő szekcióban egyenként fogjuk megvizsgálni a különböző…..
Gyakran keringenek olyan legendák, hogy a krupiék mesés fizetéseket tesznek zsebre. Ugyanakkor, ha az ember józan paraszti ésszel közelíti meg a témát, akkor ezt gyorsan megkérdőjelezheti, mivel a legritkább esetben nyernek komolyabb összeget játékosok a kaszinókban, akkor meg miért adnának sok…..
A legtöbb online kaszinósnak nyilván eszébe se jut, hogy vannak játékosok, akik kimondottan bónuszrablásra specializálódtak. Mi is az a bónuszrablás? Az egy olyan tevékenység, amikor a játékos nem azért regisztrál, hogy kaszinózzon, hanem azért, hogy megforgassa és kivegye a bónusz összeget. Az…..
Nem egyszerű kérdés, hogy melyik online kaszinóban érdemes játszani, de azért van pár fontos dolog, ami nagyban meghatározza egy kaszinó kvalitását. Első ránézésre minden kaszinó elég hasonlónak tűnik, de ha egy profi szakértő azt jobban nagyító alá helyezi, akkor komoly különbségeket…..
Bizonyára te gondolkodtál már azon, hogy amikor elindítod valamelyik online kaszinón az élő kaszinó alkalmazást és betöltődik a helyes krupié leányzó, vajon hol lehet ő most. Talán már meg is kérdezted tőle chaten keresztül? Nem baj, ez még nem zaklatás  A világ számos országában alakítottak…..
Ha valaki először az utcáról nyíló kaszinókban és játéktermekben kezdett kaszinózni, annak furcsa lehet, hogy az online kaszinókban a játékosoknak gyakori nagy mennyiségű bónuszokat ajánlanak. Jogosan feltehetik azt a kérdést is, hogy, ha az online kaszinókban ennyi bónuszt kapnak, akkor a normál…..
Mivel jelenleg megközelítőleg 15 magyar nyelvű online kaszinó van működésben, kiélezett kaszinó bónusz verseny indult a cégek között, hogy minél több játékosra tegyenek szert. A kaszinók tisztában vannak vele, hogy a legtöbb játékos bónusz érzékeny és ott fog játszani, ahol a legtöbb bónuszra tehet…..
Az internetes kaszinó a kezdetekben csak számlanyitási bónuszt adtak új játékosaiknak, ezzel szemben mostanra már szinte naponta adnak különböző trükkös bónuszokat játékosaiknak. A számlanyitási bónusznál a játékosnak el kell helyezniük egy összeget a saját pénzükből, ahhoz, hogy megszerezhessék a…..
Manapság jelentősen megnőtt az online kaszinók száma az interneten, ami azt eredményezte, hogy kiélezett versengés indult meg a cégek között. A cél az, hogy az egyes kaszinók minél több játékost csábítsanak be virtuális játéktermükbe és tartsanak játékban minél tovább. Mivel a legtöbb kaszinó…..
A csirke stratégia alapja, hogy hosszú ideig egy gépnél sem érdemes játszani. A furcsa nevét onnan kapta, hogy a stratégiát használó játékosok csirkék módjára szaladgálnak gépről gépre a kaszinókban. Így működik a félkarú rablóknál a csirke stratégia: A játékosnak el kell döntenie mennyi pénzt…..
Az esernyő stratégia lényege, hogy kockáztatott érméink számát egyre növeljük, majd a maximális betehető összeg után egyre csökkentjük. Például, ha rendelkezésünkre áll annyi pénz, megtehetünk egy 1-1-3-3-5-5-4-4-2-2 sorozatot. A sorozat elemeinek száma bármennyi lehet, az adott gép korlátain belül…..
A mókus stratégia a mókusok mozgásáról és élelmet eltároló, majd később felhasználó életmódjáról kapta a nevét. Ez a félkarú rablók esetében természetesen a profitra értendő. Ez a stratégia konzervatív módszernek minősül, mivel a nyereményeket mindenképp részben zsebre tesszük. A mókus stratégia…..
Nyerő gépek avagy a nagy nyelő gépek? Mind az attól függ, hogy milyen stratégiával játszunk rajtuk. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy befolyásolni tudjuk a nyerési esélyünket bármilyen stratégiával. Az fix a nagy számok törvényei alapján, az online kaszinók közzé is teszik visszafizetési…..
A legtöbb nyerőgép stratégia a tétek méretén, és a nyereményektől, veszteségektől függően azoknak a variálásán alapul. Lent több nyerőgép stratégiát mutatok be, de bármelyiket is fogod használni, ezeket a tanácsokat érdemes megfogadni: Ha félkarú rablózásra adjuk a fejünket, fontos a szabályok és…..
A blackjack alap stratégia megtanulása minden blackjackezni vágyó játékos számára kötelező irodalom, melyek betartásával és kis szerencsével szép nyereségre tehetünk szert a blackjack asztaloknál. A blackjack alap stratégiájában végigvesszük milyen lapkombinációval mi a legkifizetődőbb taktika az…..
A blackjack a szerencse- és a tudásjáték kombinációja, ahol a megfelelő stratégia alkalmazásával és tippek betartásával a kaszinó előnyét minimálisra csökkenthetjük és nyerési esélyeinket jelentősen megnövelhetjük. Mi most összegyűjtöttük ezért a legfontosabb tippeket és stratégiai titkokat,…..
Minden kaszinójáték alapvetően a szerencsén alapszik, de mégis a Blackjack az, ahol valamelyest javíthatunk esélyeinken, ha egy 6 vagy 8 deckes asztalnál játszunk. A blackjack alapstratégia ismerete rendkívül fontos az éles játék előtt, így azt mindenképp gyakorold be az ingyenes blackjack…..
Kezdjük mindjárt az egyik legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb stratégiával, a Martingale (avagy duplázó) módszerrel. Ennek a lényege, hogy a játékos addig duplázza a feltett téteket, amíg a veszteségek után vissza nem nyeri pénzét. Ha négy körön keresztül veszít is, az ötödik körben visszanyeri…..
A rulett alapstratégia lényege a megfigyelésen alapul, némi statisztikával megspékelve. Az első pár játékban még nem veszünk részt, ehelyett külső megfigyelő pozíciójából szemléljük a kijövő számokat. Az online és élő kaszinóknál is mutatnak listát az utolsó pár tucat pörgetés eredményéről, szánjunk…..
A James Bond rulett stratégia kipróbálásához 20 dollárra van szükséged. Az alábbi összeget a következő módon kell elhelyezni a fogadási lehetőségek között. Tegyünk 14 dollárt a magas számokra 19-36-ig szériára 5 dollárt a 13-18 – 6-os fogadási lehetőségre 1 dollárt a 0-ra mint…..
A hatos csomag rendszer egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy, ellenben a többi stratégiával, ami váratja a játékost egy bizonyos kezdőpontig ahol játékba kezdhet, minden körben engedi őt játszani, sőt, szorgalmazza is. A hatos csomagot alkalmazva a fogadónak minden körben legalább 5…..
A D’Alembert rulett stratégiát módszert Jean Le Rond d’ Alembert-ről nevezték el és alapjaiban hasonlít a Martingale stratégiához, de egy másik logikán alapul. A D’Alembert módszer alapja, hogy az előző tét nyertes volt-e vagy vesztes, ettől függően emeljük vagy csökkentjük a tétet a következő…..
A Fibonacci stratégia egy kevésbé agresszív rulett stratégia a Martingale stratégiához viszonyítva, mivel arányaiba jóval kisebb a tétek növekedése tétről a következő tétre. Ebből azonban az következik, hogy néhány vesztes kör után lassabban fogjuk visszanyerni az addig elveszített tétjeink…..