Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunyeb

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek sikerült telekinetikusan megpanelhibásítania a riasztóját, ami így a garanciáját is elvesztette: Idén tavasszal vásároltam kis házam védelmére egy riasztóberendezést az Érdi Riasztóboltban. A beüzemelést a készülék hivatalos kezelési útmutatója…..
sunyeb 2012.10.26 11:58:50
@metal: De bizony (egy normális riasztórendszernél, nem Tescós bejárathoz tevős, távirányítós gagyi) kábeleket kell kötözgetni. Millió- meg egy bekötési variáció létezik a hozzákapcsolt eszközök számától, típusától és kívánt funkcióktól függően. Ennyiféle kábelt lehetetlen legyártani. Egy kisebb lakásban is (mondjuk legyen 5 helyiség kb. min. 30-40 ér bekötése szükséges és általában ennél jóval több). Ez egy szakma.
Amúgy a Te szakmádban a strukturált hálózat kábeleit is patch panellel és fali csatlakozókkal a végén egységcsomagban árulják? Vagy ne építsünk strukturált hálózatot se, a WiFi-é a jövő?
Norbert nem érti, hogy a Saxoo eladója miért nem jött rá, hogy ő egy eladó, aki azért van ott, hogy Norbertnek segítsen a vásárlásban. Talán nem volt egészen pontos a munkaköri leírása, mindenesetre sem köszönni, sem eligazítani nem tudott, így a vásárló máshol költötte el…..
Narnor úgy érzi, hogy a BKV nem tájékoztatja elég intenzíven a mozgássérülteket arról, pontosan milyen igazolványok felmutatásával utazhatnak ingyen. Az olvasónk által felidézett jelenetekből annyi feltétlenül kiderül, hogy az ellenőrök sokszor teljesen értelmetlenül…..
sunyeb 2009.12.01 10:09:56
@tarkamarha:
"Hogy milyen papír, azt meg a cége döntötte el"

Nem, nem:

A közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményeket 2007. május 1-étől a 85/2007. (IV. 25.) Korm. Rendelet szabályozza.

Viszont most átolvasva a rendeletet, valóban nem jogosult az igazolványával utazni. Csak a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek utazhatnak arcképessel. Neki MÁK-os kártya kell
Vasárnap délután 14-en, hétfő délelőtt pedig öten kaptak kipufugógáz-mérgezést az Allee-pláza Interspar áruházában. A hibát a parkoló -2. szintjéről átszivárgó gázok okozták, miután a hipermarket szellőzése lekapcsolt egy kamu szénmonoxid-riasztás miatt. A Homár nem…..
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
Én már azt sem értem, miért kell az átkozott iskolának nyolckor kezdődnie, így a fizető ügyfelek éjszakai-hajnali ébresztgetését végképp halálos bűnnek tartom. Sok cég ludas ebben, gondolom valami rosszul beállított automata miatt, ami két gombnyomással átprogramozgató…..
Ha egy üzletben nem tudnak nagyobb pénzből visszaadni, valamelyik szomszéd boltosnál váltják kisebbre, ez így működik amióta az eszünket tudjuk. Nemsissi viszont olyan helyzetbe került az újságosnál, ahol ez a megoldás szóba sem jött és kártyával sem lehetett fizetni.…..
"Lehetne ezt másképp is csinálni, jó kedvvel, normálisan, felelősséggel a munkát végezni. Úgy minden jobb lenne itthon" - mondja BS, és ebből a tapasztaltabb olvasók már ki is találták, hogy fiatalkorú levélíróról van szó. Igazán Naiv Ügyfelünk osztálytársnője…..
sunyeb 2009.10.28 10:14:02
@McKelek: "Kimentek, segítettek, nem volt senki életveszélyben, valószínüleg az osztálytárs kapott egy kis inzulint"...

Még csak az kellett volna. Ha hipozik, akkor leesik a cukra. Arra isten ments inzulint adni
Miután a Lukács szekrénéyből ellopták Drew cuccait, sokáig azt hitte, csak egy boldog ügyfél poszt jön ki a sztoriból: kártérítést kapott az uszodától és később a banktól is. Ám ekkor úgy döntött, hogy az Arena boltjában vásárol úszószemüveget, ezzel kiérdemelve a…..
Nagymama a görögországi poszton felbuzdulva nekünk írta meg élete első nyilvános panaszkodását. Azt írja, hogy a budapesti Der Tour New York-ban ejtette arcra a klasszikus módszerrel: nem azt a szállást kapta, amit itthon a prospektus alapján várt és ígértek neki, tehát amiért…..
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..
Akit hozzánk hasonlóan felháborít az alávaló MSZP-sek, hitvány fideszesek, rongy SZDSZ-esek és társaik által megszavazott csendrendelet, majd az azt követő nevetséges önkormányzati hazugságcunami, az hétfőn délután ötkor elmehet tüntetni az önkormányzat épülete elé, az…..
sunyeb 2009.09.23 13:37:24
Nah' azért az túlzás, hogy Angliában minden zár éjfélkor.Pl. 3a.m.:

www.purpleturtlebar.com/
www.12barclub.com/the_club.html
www.intrepidfox.com/

Más.Tavaly óta, mióta nem lehet a szórakozóhelyeken bagózni, sok helyen rakás ember áll a krimók ajtajában fél részegen ordítva, cigizve.

Megint más. Több helyen a "harangot" meg arra használják, hogy ha valaki jó jattot adott, akkor megkongatják (így ösztönözve arra a vele egy asztaltársaságban ülőt, hogy ő is adjon ha nem akar beégni a többiek előtt)
Hétköznapi horror a kórházban, avagy mit tegyen a naiv beteg, aki nem egy marék aprópénzzel közelít a vizitdíj-automatához:Mai napon délben megjelentem a területileg illetékesFejér Megyei Szent György Kórházban, mivel kicsit fáj a fejem, és homályos a látásom, mert sok homárt…..
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..