Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vintersorg

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
myjesus wedding is in the air 2008.04.07 16:05:30
ha az ember érettségizik, akkor csak ilyen hírekkel foglalkozik, pedig lehet, hogy máskor azt sem tudja, mikor kezdődnek az efféle vizsgák. ha babát vár, mintha minden hirdetés, cikk, film erről szólna. szóval, most úgy érzem, minden a házasságról szól. elmentünk moziba, elénk…..
60 perc futás, gyaloglás nélkülÖsszesen:  60 perc futásIdőpont:18.35 órától – esti futásTerep: Szigetmonsotor Orvosi Rendelőtől a Mártírok úton az új telkekig – a Horányba vezető betonúton a gátig – a gáton végig a Dunakeszi kompig – a gáttal…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
Vintersorg 2008.02.06 10:34:56
Cellanapló Az sms valódi ára 2008.02.01 09:03:00
Tavaly százmilliárd dollárt kerestek a mobilszolgáltatók egyszerű szöveges üzenetekkel, ennyit ér az a sok tíz percet kések és csók bébi. A sms-biznisz mérete persze csak akkor fogható fel, ha más iparágak éves eredményével hasonlítjuk össze. Szakértői becslések szerint…..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Holnaptól ha valakinél elszineződik a szonda, a helyszínen elveszik a jogsiját. Érdekes. Az alapgondolattal egyet is értenék. Részeg sofőrt ne engedjünk tovább vezetni, a jogsi helyett esetleg a kocsikulcsot is el lehet venni tőle. Legalábbis első alkalommal. Pénzbüntetés? Nem…..
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..
Vintersorg 2008.01.04 21:51:03
"tudod az a különbség egy szoc. nagyvállalat (értsd állami) és egy magáncég között, hogy a magáncégnél megbasszák az ilyen managementet, mert nem a közös pénzből megy a herevakarás, hanem a tulajdonos pénzéből."

Szerintem pedig ugyanígy (sőt jobban) kellene megfegyelmezni állami keretek között is a managementet. Nagyon jó mérhető paramétereket lehetne meghatározni (utasszám, -elégedettség, átlagos/minimális/maximális menetrend szerinti utazási idők adot kilométertávolságra, eltérések a menetrendtől, szállított kilométerek, költség/utaskilométer: amik már biztos mind vannak, csak a kutya se kéri komolyan számon), onnantól pedig számon lehetne kérni a mutatók elvárt változását a valóstól.
A tömegközlekedés nem biztos, hogy direkt profitot hozó dolog tud lenni (nyugaton sem az általában, itt meg aztán pláne), viszont iszonyatosan nagy szükségünk van rá. Még privatizálás esetén is szükség lenne állami támogatásra, különben egyszerűen megszűnne. Vagy vehetnénk taxivonaljegyet tetszőleges helyről tetszőleges helyre egy mostani bérlet áráért.
Szép dolog a kapitalizmus, csak az a csapda, hogy oda is egy felelős és erős állami ellenőrzés kell, hogy el ne kurvuljon. Versenyeztetni pedig akár állami vállalaton belül is lehet a kisebb egységeket.
Csak ez az egész ürülékkupac a legaljától a legtetejéig bűzlik - néha ez az érzésem.
Jó éjt!
Amerikai kutatók szerint a vezetés közben telefonálók is sokat hozzátesznek a közlekedési káosz kialakulásához, mert beszélgetés közben csökken a reakcióidejük és általában lassan vezetnek. A kísérletben résztvevő sofőröknek hatszor kellett levezetniük nagyjából tizenöt…..
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Vintersorg 2008.01.02 11:36:00
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..