Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Fox

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szelektív hallású magyar nacionalisták esete a Beneš-dekrétumokkal és Schwarzenberggel. Repedés a Beneš-falon, Végre egy normál hang, Hűha, Schwarzenberg elvágta magát a csehek előtt, korrekt ember, óriási respect – örömtüzek gyúltak és rácsodálkozott a nacionalista…..
Mr.Fox 2013.01.19 19:19:14
@Csehszlovák Kém: megtehetném, de mit változtatna?, ha megérti az ember a posztot, ha nem, lényegtelen, ha nem vág egybe a te véleményeddel az övé, akkor hülye provokátor, ez már párszor itt bizonyossá vált...ezen a blogon elég ritka az olyan bejegyzés ami ne lenne szélsőséges, nincs is ezzel gond, csak ha én szélsőségesen írok akkor vicces, hogy a másik oldal ostobáit szidom mert szélsőségesek, mi vagyunk a gonoszok mert numerus clausus meg horthy-redszer meg zsidóüldözés cigányüldözés ésatöbbi, de folyton "mentegeted" a benes-dekrétumokat, nyilván mert az nem volt más mint a háborús logika jogos szüleménye, mit számít, hogy meghalt pár milla szudétanémet, meg kik mentek bele tönkre, kik szívnak miatta a mai napig, ez nem számít, hisz a postdam-féle világrend alapja, kár, hogy már azok a fránya potsdami döntések sem lettek betartva a háborús logika alapján:

"A háromhatalmi közlemény hozzájárult ahhoz, hogy Csehszlovákia, Lengyelország és Magyarország kitelepítheti német nemzetiségi állampolgárait... Az áttelepítést rendben kell lebonyolítani, az emberiességi szempontok tekintetbe vételével."

mindent lehet magyarázni, az adott történelmi helyzetbe egy kifordított logika alapján minden lehet logikus, főleg háborús helyzetbe, de bírálni folyamatosan egyik oldalon egy olyan ostoba és kártékony rendszert mint a horthy-rendszer volt, míg a másik oldalon a benes-dekrétumokat és ezzel azok következményét ha nem is teljesen menteni de legalábbis kisebbíteni az nettó ökörség

és itt visszakanyarodva az egyesemhez, neked mondhat bárki bármit, ha nem futja válaszra, akkor jön az orbán meg az ő rendszere meg a jobbik, de persze, ezzel nettó könnyű visszavágni, mert ugye a cseh és a szlovák atyafiaknál nincsenek ilyenek, az ember csinálhat akármit a posztjaid alatt, ha nincs veled egy húron onnantól igaza sem lehet, akár kész érvei vannak akár nem, ezért nem próbálok már érveket sem felsorakoztatni egymás mellett, minek?

ja, megspórolom neked a válaszodat, tudom nem fogtam fel semmit, leültem, köszönöm az egyest....
Többször megkapjuk, hogy a kormányellenes kül- vagy belföldi vélemények tulajdonképpen az országot támadják. Ugyanezt a logikát propagálja a kormány erejét az ország erejévé stilizáló enyhén militáns propaganda. Mindkettő nyilvánvaló hazugság. Magyarország ereje, ha…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Nagyjából az a gondolkodási mód határozza meg Orbánék logikáját: alkotmányellenes egy jogszabály? Ki nem szarja le, majd módosítjuk az Alkotmányt! Akarom mondani az Alaptörvényt. Ezt történt például a választási regisztrációval kapcsolatban. Miniszterelnökünk a minap…..
Mr.Fox 2012.12.04 18:35:05
@decens: ahogy remélhetőleg a fidesz kormányzása is el fog, röpke 2 év múlva...
KatPol Blog [KNN] Gáza II. 2012.11.17 10:30:00
"It is important to understand one simple point: there is no moral symmetry between the terrorists in Gaza and Israel" Benyamin Netanyahu Ismét "eszkalálódik" a helyzet a Gáza-övezetben, ami annyit jelent, hogy felizzik a parázs a világ leghíresebb "fake war" jellegű konfliktusában.…..
Mr.Fox 2012.11.17 15:48:42
@Mohamed:

azt ugye tudod, hogy az egyiptomi m1-esek "butított" változatúak, már ami a páncélzatot illeti, mondjuk nem igazán hiszem, hogy annyival jobb lenne az export m1 a merka 4-től mint ahogy leírtad...
Mr.Fox 2012.11.17 19:12:17
@David Bowman:

úgy "tudom" nem egészen

"Az egyiptomi Abramsek számát bőven 1 000 fölé emelő beszerzés a szokott módon zajlana: az Egyesült Államokban legyártják a harckocsik elemit, bedobozolják, majd Egyiptomban összeszerelik a megérkezett kitekből az amerikai változatnál gyengébb, a szegényített urán komponenst nélkülöző páncélzattal rendelkező acélszörnyeket"
Megírtuk a napokban, hogy új elnöki limuzint készített a dicső múltú, ám kevésbé dicső jelenű Zil-gyár. Mi elsősorban az IFA-sofőrök által bőszen irigyelt benzines teherautókra asszociálunk a név hallatán, de orosz földön legalább ilyen gyakran gondolnak a valamikori…..
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
Mr.Fox 2012.10.23 12:41:15
@mokkaczuka: mesüge :)
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
Mr.Fox 2012.10.16 17:04:11
Maradtál volna a gasztronómiánál meg a focinál :), egyébiránt furcsa, hogy én mint magyar a blogod által általában negatívan vagyok megcímkézve, hisz a legtöbb posztod, amiben a "nácijobbikszéljobboldalt" (is) szidod, nos szóval a legtöbb ilyen cikked erősen általánosít, ez által engem is sért. Elhiszem, hogy van egy nézőpontod, de azt nem értem, hogy ha abban van hiba, akkor miért véded olyan elszántan, vagy miért nem veszel a hibákról tudomást, azt sem értem miért tekintesz ellenségnek mindenkit, még azt is aki valamely érvedre ellenérvekkel válaszol, kulturáltan, nem háborogva. A legtöbb bejegyzésednek se füle se farka, és valahogy úgy tűnik többet dolgozol azon, hogy a magyarokon élcelődj, mint azon, hogy kialakuljon valami értelmes dolog. Alapvetően nincs gondom sem a csehekkel sem a szlovákokkal, szoktam is évente 1-2 Szlovákiában járni, de minél több bejegyzésedet olvasom, annál inkább csalódom az átlag "szlovák ill cseh (mert, hogy annak aposztrofálod magad) mentalitásában. Ugyan úgy gyűlölködsz, de a másik oldalon ezt számon kéred. Magyar vagyok, ennek ellenére, rühellem a széljobbot, semmi gondom a zsidókkal, nem dobálok szappant, és még csak "idősebb vagyok mint Szlovákia" pólóm sincs, a cikkeid egy jó része a hangvétel és az általános nézőpont miatt sért, persze tudom, ez nem igazán számít manapság, egy olvasó nem olvasó, meg amúgy is....
Tavaly nem sokkal karácsony előtt fejezte be a Slovan Bratislava menetelését az Európa Ligában, nem kérdés, idén is ezt várjuk a csapattól. Első akadályunk Magyarországról érkezik, multi retro csapat, Videoton - neve alapján egy számítógépes játék lehetett Atarin, 1987-ben.…..