Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseh Balázs - Balee

224 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Instant Mehl egy 2014.08.29 22:17:39
Sokszorosan szerencsés vagyok – elsőként azért, mert lehetőségem adódott, hogy egy teljes évet Németország egyik távoli csücskében, Münsterben tölthessek a családommal. Másodszorra azért, mert – most még - úgy tűnik, lesz visszautunk is Pécsre, ahonnan indultunk. (Bár…..
Belsőség Porsche+szarvas+tempó 2014.07.28 15:21:26
A szarvast, vagy hozzá hasonló nagytestű állatot elütni nagyon veszélyes tud lenni, hiszen egy normál személyautó elejével éppen az állat lábait kapja csak el az ember, az állat súlyos teste (meg az ilyenkor halálos fegyverré váló agancsa) pont beesik a szélvédőn, és nagyon…..
A Magyar Nemzet újságírója felhívott a mobiljáról (+367031594..) 2014. június 20-án, pénteken, 15 óra 54 perckor, és a következő kérdést tette fel nekem: „Igaz-e, hogy hivatalosan vagy informálisan felkérték a főpolgármester jelöltségre?” Rövid csönd után a válaszom…..
Hetek óta követeljük és várjuk, hogy a kormány tegye közzé a paksi hitelszerződés hiteles magyar szövegét. Nem történt meg, szemmel láthatólag szeretnék a legnagyobb titokban tartani, hogy milyen gyalázatos szerződést kötöttek, és azt, hogy minden hazugság volt, amit eddig…..
Cseh Balázs - Balee 2014.04.06 11:16:36
@na bakter: pl. a képre kattintással?
Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla. Palotabarát, a BPXV bloggere ismét remek válogatást küldött az Urbanistára, saját fotókkal és ismertetőkkel. Át is adom neki a szót,…..
Autósokra támad egy motoros banda New Yorkban. A megtámadott Rover-ben egy család utazott. Az nem egyértelmű, hogy az autós mivel vívta ki a motorosok haragját, de az amatőr felvétel tanulsága szerint több tucat motoros inzultálni kezdte az autósokat, a kocsiban utazók megijedtek,…..
A trafikmutyit a Fidesz a fiatalkorúak védelmével indokolta. Ehhez képest folyamatosan jöttek a hírek, hogy fiatalkorúakat is kiszolgálnak. Egy idő után a hatóság elkezdett fellépni. Így most ilyen üzleteket is lehet látni: Korábban nem lett volna gond, ha egy üzletet…..
A Google régóta támogatja a weboldalakat abban, hogy minél strukturáltabb módon jelenítsék meg adatokat az oldalakon. Ezt erősíti, hogy nem csak az indexelés lesz jobb/könnyebb/gyorsabb, ha a honlap megfelelően strukturált, de a találati oldalon is megjeleníthetőek a strukturált…..
Megjött végre, itt a tervezet a reklámadóról. Van benne egy vicces mondat: (2) Adóalanya külföldi illetőségű szervezet, magánszemély is a belföldön, fióktelep útján végzett reklám közzétételi tevékenysége vonatkozásában. Ha jól értelmezem, akkor megpróbálják…..
Egy jó site a "Facebook 20% szöveg a cover-en" ellenőrzésére: http://coverphoto.paavo.ch ..
Rögzítsük ezt a napot emlékezetünkben. A korábban Facebook-ot nem annyira kedvelő Index ma jobb felső hasábba kicsapott egy FB like boxot. Rajongók száma 2013. április 22-én, a Föld napján, 21.00-kor 1448 fő. Nézzük meg pár nap múlva újra!..
Az informatika fejlődésének és a növekvő felhasználói igényeknek eleget téve a Protopmail megújult felülettel és új funkciókkal is bővült. Az új, Protopmail 7.0-ás verzió nem csak külalakjában újult meg, hanem új funkciókkal is bővült. Az új verziónak köszönhetően a…..
Cseh Balázs - Balee 2013.04.25 14:59:34
A remarketing lényege Google Adwordsben az, hogy ha van egy weboldalunk, amelynek a kódjába (rendszergazdai segítséggel v. saját magunk) elhelyezünk egy legenerált kódot, az ilyen oldalra látogató felhasználók bekerülnek egy remarketing listába. Ha készítünk egy olyan Adwords…..
2013. februárjában indult el az eddigi korongos Céginfó termékünk online változata. A fejlesztés nem házon belül készül(t), a honlap igazából már az éles indulás környékén került csak az online marketingesek (ezúttal konkrétan az én) keze(im) közé. Hamar feltűnt, hogy az…..
Nem mai darab, de csak most botlottam bele a Psdisasters oldalán. Elgondolkodtató, mint egy borzalmas szóvicc. Na ki jön rá először, hol a bibi? ..
Cseh Balázs - Balee 2013.04.16 09:07:21
Szerintem ez bármelyik hétre igaz ;-) viszont most van a "hivatalos" Olvass e-könyvet hét. Már amennyire hivatalos lehet egy marék civil akciója. A dolog Kanadából indult, kilenc évvel ezelőtt, amikoris ez az egész új olvasási paradigma még igencsak gyerekcipőben járt (pontosabban…..
Cseh Balázs - Balee 2013.03.04 10:10:42
Kérés: Complex.hu esetén a link helyesen: www.complex.hu/img_termekek/html/ekonyvhet.html

Ha javításra kerül, akkor ez a komment kukázható is :)
Cseh Balázs - Balee 2013.03.04 10:12:51
A JogtárMobil alkalmazás (korábbi bejegyzés az iOS verzióról, és a Mobil Hungary 2012 2. helyezésről) december 18-án, azaz kb. 10 napja megjelent Android operációs rendszerre is. A 10 nap alatt, ebben az üzletileg (b2b-ben) holtnak mondható időszakban is 1600 letöltést ért el az…..
Feleségem nagypapája festő. 1922-ben, Csipkereken született, azaz idén töltötte be 90. életévét. A mai napig nagyon jó erőben van, jó egészségnek örvend és még a mai napig hódol szenvedélyének: fest. Kedvenc témája a magyar táj, ezen belül is elsősorban a pusztuló…..
Cseh Balázs - Balee 2012.12.29 22:03:27
@blash: jaja, sajnos a font amit a template használt alapból, nem volt magyar ékezetes betű konform :) De maradt a jó öreg Arial és most már jól muzsikál :)
Már látom is, ahogy tömegek kattintanak érdeklődve a Nyit gombra :) ..
Nemrég írtam a JogtárMobil iOS alkalmazásunkról. Nos, nem csak hogy a 12 000-en van túl letöltésszámban (najó, most már 13 000-en lassan), hanem egy megmérettetésen. Főnököm, Tóth Gábor szavaival: [...]   Örömmel jelenthetjük be nektek, hogy az idén júniusban kiadott…..
2012. június 25-én jelent meg a JogtárMobil alkalmazás. Engedélyt kaptam arra, hogy írjak róla, úgyhogy rögtön a címben robbantom is a bombát a statisztikával: 4,5 hónap alatt 12 000 letöltést produkált az AppStore-ban (2012. november 11. esti statisztika épp most jött: 12 250…..
Frissítettem a www.onlinemarketingszotar.hu oldalt néhány online hirdetéshez, Facebookhoz, valamint mobility-hez kapcsolódó fogalommal. Legfrissebb fogalmak itt >>> ..
A legbiztonságosabb 4 nap van mögöttem. Muszáj annak lennie, mert 8 emailt is kaptam a témában :) Mivel a küldők sem tétlenkedtek, összenéztem az 5 cég 8 kreatívját és kommunikációját email marketing szempontból, ezek alapján néhány tapasztalat: 8 emailben 8 féle képpen…..
2008. november 1-jétől dolgozom a RODIN Kft-nél, ill. most már a CompLex Kiadó Kft-nél, de ettől még egyben számolandó. Készítettem egy heveny statisztikát :) 4 év 165 987 683 reklámmegjelenés Adwordsben 180 422 187 reklámmegjelenés Facebook-on ~20 000 000 reklámmegjelenés…..