Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszi10

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenhonnan azt halljuk, hogy a futás rendkívül veszélyes dolog. Tönkreteszi a lábat. A térdet. A derekat. Hacsak nem veszünk spéci futócipőt, ami tökéletesen alátámasztja a lábat mindenhol. Én is így gondoltam, eddig. Már nem így gondolom. ..
A magyarországi hivatalos (királyi és királyközeli) sajtónak egyáltalán nem okoz problémát az, hogy magától értetődő bizonyosságként kezeljen téves megállapításokat a menekültek ügyében, illetve az ehhez kapcsolódó európai (elsősorban német) politika ismertetésében. (Másban sem, de ez most mindegy.)…..
Olyan házat mutatunk nektek, amiért nagyon sokan, nagyon sok mindenüket azonnal odaadnák. Mi legalábbis biztosan. A tihanyi dombokról emelkedik a Balaton fölé a tópart egyik legszebb, de kétségtelenül legértékesebb telke, amelyért rendkívüli árat fizetettek, de még így is akadt volna olyan, aki…..
nyuszi10 2016.01.06 11:32:15
Kézműves-e a kéz műve? Értelmezzük egy kicsit ezt a divatos fogalmat. Kép: chef.hu A "kézműves" szó valaha egyet jelentett a tradicionális kisipari technológiákkal, a folklór kultúrával, a szó szoros értelmében vett kézimunka eredményével - tehát sok mindennel, mely részét képezi hagyományaink…..
Life Advice Házi kifli 2015.11.09 06:30:00
Amikor nincs időm kenyér sütéshez (kelesztés meg hasonló időhúzó tevékenységek) akkor jön ez a recept. Amellett hogy baromi finom, nagyon gyorsan meg is van. Legalább is a kenyér elkészítési idejének a fele :)  Vasárnap reggel gyakran szoktam készíteni. Forró teával és…..
Nyilván túlzás a cím. Van, aki nagyon jól bírja az erős ingereket – legyen az vizuális vagy éppen zajhatás.Én nem tartozom ebbe a csoportba. Éppen ezért tudok őszintén rácsodálkozni azokra a termékekre, amelyekkel zavaró hatásokat vihetünk be az otthonokba. Vajon a…..
Július 11-én, csütörtökön arról döntenek a tagállamok kormányainak képviselői, hogy az EU engedélyezze-e a komplex génmódosított fajtacsoport, az ún. „SmartStax” kukorica importját. Ez azt jelenti, hogy a Monsanto hatféle méreganyagot termelő, valamint a glifozát és…..
Nem mi mondjuk, hanem Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora a Borsban. Malek Miklós ugye kiszállt, a helyére majd jön valaki, de Feró szerint ez még nem elég, még egy új arc kellene, és akár ő is feláll, ha úgy hozza a sors. Szerintünk az idei évadban nyújtott teljesítményük…..
Vastagbőr Győzelmi jelentés 2012.07.14 12:07:00
Erős kontenttel vonul el nyaralni az ország két koponyája, Matolcsy "rengeteg terve van még a fiókjában" György és maga Orbán Viktor.Matolcsy a szokásos, csütörtöki Heti Válaszos pubijában a szokásosnál elborultabb írással jelentkezett. Úgy néz ki, hogy a Boldogságkutató…..
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
nyuszi10 2012.05.12 13:00:34
Sziasztok!
24 éves vagyok, 3hónapja élek Németországban. Anyukámék arra bíztattak pályaválasztásnál is, hogy olyan szakmát válasszak, amivel kint is megállom a helyem és ne maradjak ebben az országban. Tökéletesen igazuk volt. Semmi pénzért nem mennék haza. Annyira más a mentalitás itt, mint otthon, annyira mások az emberek. Persze itt is vannak rosszindulatú emberek, de lényegesen kevesebb (legalábbis ahol élek). Anyuméknak annó volt lehetőségük, hogy kimenjenek Ausztráliába a 90évek elején. 2szer is lemondtak erről, mert hogy a családdal mi lesz? Az itthon hagyott rokonokkal. Hát megbánták de nagyon. A saját családunk fordult el tőlünk és a család barátai amikor nehéz helyzetbe kerültünk, amiből persze nincs kiút. Senki nem segített, és jöttek a tragédiák, a szomorú sors és élet. Az otthoni barátokból egyet tudok mondani aki tényleg barát és kíváncsi rám mi van vele stb. Megdöbbentő, hogy milyenek az emberek. 15éves korom óta dolgozok a vendéglátóban. Nappali tagozatos szaközép sulit úgy tettem le hogy közben nem kevesett melóztam. Nem vettek emberszámba, hajtottak mint egy állatot a szó szerint, nem becsültek meg és még sorolhatnám. 19éves koromra porckopásom, izületi gyulladásom, lumbágom lett. Apukámat a csodállatos egészségügy miatt veszetettem el.Köszönöm szépen Agyarország! Soha többé haza! Remélem hamar helyre jövök anyagilag és anyukámat meg a 2 hugomat tudom magammal kihozni. 5 év alatt avolt kollégáim és barátaim 90% ment ki. Egyik sem fog hazajönni. Még látogatóba se nagyon. Inkább küldenek a családnak 1 repjegyet, talákoznak valahol és együtt nyaralnak. Az összes ismerősöm ezt csinálja. NAgyon sokan panaszkodnak, hogy milyen újra haztérni látogatóba. Várják nagyon hogy haza menejenek, de 2 nap után inkább lecserélik a repjegyet és előbb visszautaznak. Szomorú és tényleg ez van...