Regisztráció Blogot indítok
Adatok
champy

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sanyi szerencsére nem épp hetekig nyaralt, vagy dobta ki olvasatlanul a cetlit, ami az ajtajában várta. Egyébként feltörte volna a végrehajtó anélkül, hogy ellenőrzi a tulajdoni viszonyokat? Kérdéseinket feltettük volna a végrehajtó cégnek is, hogy mégis ilyen esetben mi a…..
champy 2019.07.03 11:35:50
@kekecke: Meg tetszett érteni a levél kérdését? Gondolom nem. Tessék nekifutni még1x.
235         Szeptember 25 Péntek Meg vagyok lepve, mert ma a tegnapi vita ellenére is kiengednek szabadnapra. Persze felmerült bennem, hogy nem megyek sehova, mert Knízner hadnagy osztotta ki a katonakönyveket, és nekem úgy adta a kezembe, hogy előtte még elmondta,…..
Megy az egymásra mutogatás az alábbi sztoriban, pedig egy valami biztos: olvasónk potyára ifizetett ki valamit, amit orvosolni kéne, de izibe. 2016 júniusában telefonos egyeztetés után az interneten talált Akkuszervíz – XY lakcímére vittem 4db hibás Hilti akkumulátort, 1 db B36/ 3.0 Li-Ion…..
champy 2017.03.30 09:46:21
@Bendeguz 1001: Ha a te általad felvetett kört nézzük, akkor a 4 db akkumulátor nettó ára 154390 Ft, szemben a javított (elvileg 30%ot többet tudó) 86291 Ft nettójával szemben.
Persze, a poszter a hülye, mert féláron akart a gyári akksinál 30%-al többet tudó, garanciális akkumulátorokat.
Lajos csak tanácsot szeretett volna kérni egy homáros örökzöld, a felháborítóan gyorsan gajra ment cipők témában, erre nem belefutottunk egy sportos nevű, de rejtélyes módon inkább az élelmiszeripari kiskereskedelemben jeleskedő szakértői véleménybe? A poszt alatt ajánlunk…..
Andrást érthetetlen módon lezsidóhülyegyerekezték a Nyugatinál lévő Tesco Expressben, amit ő levélben sérelmezett a vezetőségnél. A Tesco azt válaszolta, hogy beszólós alkalmazottukat a munkajogi szabályokat figyelembe véve figyelmeztették és frissitő oktatásban…..
champy 2013.09.06 08:58:13
@horex: Ezek szerint az elejét se olvastad:
"Andrást érthetetlen módon lezsidóhülyegyerekezték a..."

A Tisztelt Hölgyem a zigazgatóasszonynak szólt.
Kisebb fejetlenséget észlelt Ned Stark az Apród.hu rendszerében. Ismerőse a "moderator@aprod.hu" címről kapott a hatékony hirdetésfeladásról baráti hangvételű szakmai tanácsot ittas állapotban. Az egyik ismerősöm felrakott egy hirdetést az aprod.hu nevű apróhirdetéses…..
Korábban én is gondolkodtam már a mindenféle traffipax fotót nézve, hogy amikor csak egy rendszám látszik a képen, az mennyire bizonyító erejű. Cs egy ilyen helyzeten akadt fenn, ti mit tanácsoltok neki, mit tegyen? Elnézést kérek, hogy hozzátok fordulok a problémámmal, de…..
champy 2012.05.30 10:38:22
@hagyma:
Vazze.
Ott úgy megy, itt is mehetne úgy, igazán benne lennénk, nem hisztizne senki sem.

De nézzük.
Fizet 100 dolcsit, mert gyorshajtot, nem nagyon, csak kicsit, olyan 30%-al.
Mennyi egy napi bére ott egy átlag melósnak? A blogodat olvasva, biztos több, mint 100 dollar. Itt ha 30%-al gyorshajtasz 30 ezer forint. Mennyi itt egy átlagkereset naponta. Itt felénk ha 5-7 ezret keres, akkor már jó. És akkor most mond azt, hogy ha nálatok 400 dollar lenne a bünti minimum, akkor lenne-e hőbörgés? És nem csak akkor büntetnek, mikor jogos, hanem egyenesen vadásznak rád.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
champy 2011.11.16 16:09:37
@CatMother:
Asszongya hogy van 6 alkalmazott + ő és két vezetője.9-3 az még mindig 6
Imre a hiteleit szerette volna egy külön számláról tovább fizetni, de az OTP ügyintézői ezt 3 hónap alatt sem tudták megoldani:2011 május hónapban, szerettük volna az összes összes hiteltörlesztésünket átrakni egy másik számlára ami csak arra van fenntartva, hogy a hiteleinket…..
champy 2011.09.08 16:53:30
@urimate: Szólt X-nek is, ez a baj.
Egészen pofátlan extra bevételi forrást talált magának a fapados Ryanair. A szokásos trükkök, minthogy "utasdíj" vagy "webes becsekkolás" (nem fordítva kellene, ha nem fárasztják a személyzetet?) már rutinból mennek. A legújabb fejlesztés az önkényesen…..
champy 2011.09.08 12:42:04
@RoopeHUN: Milyen olcsó kamatról beszélsz???? Még a svájci frankos hitelen is kurva magas a kamat. Egyébként azért vették fel svájci frank-ban a hitelt, mert ellehetetlenítették a forinthitelt vazze. (Gondolkozzhatsz, hogy ez kinek érte meg) Ja, nincs frank hitelem.
Dávid egy csúcskategóriás okostelefont vett mindenféle hűségidő nélkül a Speedshopban potom 160 ezerért, de sajnos ez sem mentette meg a kezdetektől jelentkező hibáktól. Első körben két hétig "javították", aztán az egész képernyő megszűnt reagálni. Amikor naiv…..
champy 2011.08.18 11:55:38
@konigjanos: Téged mit érdekel az, hogy mennyiért vette és mit fog érni 2 év múlva? Olcsójancsi..
Köki Turistaparadicsom 2011.08.09 14:00:00
A KÖKI-parajelenség mindig is attól különbözött a többi lerobbant, lepusztított, koszos átszállóhelytől, hogy Ferihegyről időtlen idők óta ide érkeztek meg azok a turisták, akik taxi helyett a tömegközlekedést választották. Tehát számukra ez volt Budapest kapuja,…..
Túl gyorsan készült el a pizza Kuck szerint, amiket 15 percen belül szolgáltak fel nekik Balatonfüreden. Hát már ez is baj?Szombat este a Kékszalag díjkiosztójára igyekeztünk Balatonfüreden. Be is jutottunk könnyedén és ott egy kis nyári borozgatásba kezdtünk. Majd eljött az az…..
Sisca teljesen ledöbbent, hogy az automatikus korlátozás mellett valódi emberek is foglalkoznak a késve fizető ügyfelekkel. Ezek a misztikus emberek méltányossági alapon még a visszakapcsolási díjat is elengedik, ha a postán lassan átcsorgó csekk miatt történt a fenyítés:Már…..
Zsuzsiék lehet jobban jártak volna, ha a tanyájuk áramellátásáért - mint utólag kiderült - felelős főfogyasztóval tartják a kapcsolatot, de legalább megismerkednek vele, úgy talán most egyszerűbb lenne elintézniük, hogy újra legyen áram a háztartásukban. A számukra vadidegen…..
champy 2011.07.19 14:12:22
@atpijkamo: Mit rugózol már, hogy mi van a szerződésben? Nem mindegy? Ki akarják kapcsolni? Ki. Fizetve volt eddig? Volt. Ha szerződéskötéskor tisztában lettek volna, hogy alfogyasztók lesznek, de külön órával, meg DÉMÁSznak fizetnek, akkor is aláírták volna. (szerintem) Baszki. Te csak basztatni tudod, azt, aki bajban van.
Áprilisban volt egy történetünk, hogy a Pizzafutár.hu túlvállalta magát kuponilag, és szinte alig tudják teljesíteni az előre kifizetett pizzarendeléseket. Zsoltnak például egyáltalán nem sikerült beváltania, minthogy közben az étterem "technikai okok miatt átmenetileg nem…..
champy 2011.07.19 14:03:47
@fghjk:
Legalább olvasnád el miről van szó vazze.
2 pizza + 2 liter üdítő + kiszállás 1490 Ft. Ebből vett 2-öt.
Egy ideje már elérhetetlen a leánykori nevén Alien Computers nevű számítástechnikai üzlet összes honlapja, úgyhogy lehet, hogy sikeres volt a fantomizáció. Aki mégis tud valamit róluk, kommentelje már be, köszi: Vásároltam egy gépet úgy másfél éve az AB Informatikánál…..
champy 2011.07.05 13:58:21
autózz! Mire valók a kijelzők? 2011.06.01 08:28:00
Mostanra viszonylag jól el lett látva kis hazánk autópályákkal. Az hogy mennyire (nem) nőttünk fel használatukhoz, már jó pár bejegyzés témája volt. SomiTomi levele ezúttal az egyre több helyre telepített kijelzőkkel foglalkozik. Nagyon hasznosak lehetnének elvileg, én már…..
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
champy 2011.06.01 09:04:21
@salapapa: Olvasni nem tud, és még okoskodik is. :))
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
champy 2011.05.23 10:23:28
@ColT:
Én azért óvatosan mennék a T ellen bíróságra.
Unokatesómnak volt egy előfizetése, mellé vett egy aranytárskártyát, Letiltatta a kimenő hívásokat, kölcsön adta, hogy el tudja érni, akinek odaadta. A társkártya számlája ahhoz ment, akinek kölcsönadta. Valami miatt nem tiltották le a kimenőt, erre a "haver" csinált rá 100 ezer körüli számlát pár hónap alatt. Mikor jött a felszólítás, akkor bement reklamálni, hogy hát le van tiltva a kimenő. A sluszpoén, hogy ki volt számlázva a letiltás havonta (500 Ft + ÁFA körüli összeg), de nem aktiválták a marhák. Jó, akkor bíróság. Első tárgyalásra el se jött a T-től senki. Halasztás. Másodikra szintén senki, de kötelezték az unokatesómat, hogy fizesse ki, mert ez így jogos. Pedig ott volt feketén fehéren a kártyaletiltásról a befizetés. Basszák meg magukat.
Mikor először láttam a Gábor által küldött fotót, az első gondolatom az volt, hogy most ezzel miért van különösebb baj, előbbre tud menni a Micra, pár tili-toliból kint van a helyéről. Aztán azért kicsit belegondoltam, hogy vannak azok, akik térérzékelésileg alulfejlettebbek…..
Brúnó bizonyára direkt két számmal kisebb cipőt vásárolt télire, hogy az még garanciális időn belül elpusztuljon. Különösen vicces a cégvezető független szakvéleménye, aki szerint a belső szakadások "nem rendeltetésszerű használatból" erednek. Vajon mire…..
champy 2011.05.02 15:15:28
@hagyma:
És tényleg kinyírták osamat?
Nagyon gyorsan hullámsírba dobták.
Valami bűzlik ott. Hirtelen nagyon betartják az iszlám temetkezési szokásokat. Mikor lesz választás az USA-ban? Lehet jól jött obamának.
champy 2011.05.02 15:23:33
@hagyma: De honnan tudod, hogy tuti?
champy 2011.05.02 16:06:15
@hagyma: Akkor majd azt mondják, hogy egy hasonmás volt. De ha él is, nem hiszem, hogy megjelenne. Lapulna, mint szar a fűben egy darabig.
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
champy 2011.03.07 10:22:59
Tékozló Homár A nagy zabálás 2006.09.11 13:43:00
Azt mondta nekünk az internet, hogy a Trófeát még a boldog monarchiabeli idõkben alapította egy digó Trieszti Nõ néven. Oszt egyszer csak jött az államosítás és tipikus komenista invenciózussággal átnevezték Vadászkertre, találgatni sem merjük, hogy mi a fenére vadászhattak az…..
champy 2011.01.27 11:47:36