Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibitoma

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új évad első epizódja, az őszi szezon agyonhypeolt durranása. Ilyenkor tipikusan megoldódnak az évadzáró cliffhangerei és egyéb lezáratlan történetszálai (mit látott a kopaszember a nyílásban a szigeten, ki lőtte le Jockeyt), megismerkedünk az évad új szereplőivel (a…..
Bettynek kurva szar napja van, kibasznak vele a munkahelyén és otthagyta a faszija, de ez mind smafu, sokkal nagyobb a baj. Betty ugyanis csúnya, ezt onnan tudjuk, hogy böszme fogszabályozója van (ugye, hogy jelent valamit a szó), randa vörös ponchóban jár, és vastag keretes a…..
comment:com Hírek keddre 2006.09.26 08:40:00
Az amerikai tévéműsorokban hirdető cégek között végzett felmérés szerint a 2006/07-es évad nyertese ismét az American Idol (az ottani Megasztár), egyes cégek képesek 700.000 dollárt is kifizetni a kedd esti műsorban leadandó 30 mp-es szpotok darabjáért. Második helyen a szerda…..
Breaking news: kis hazánk egyetlen amerikai sorozat exportszínésznője, Gáti Kati saját oldalán jelentette be, hogy szerepet kapott a Született felesésgek harmadik évadában. Érdemes felsorolni milyen sorozatokban játszott: 24, Vészhelyzet, The Practice, NYPD Blue, The Agency,…..