Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciluvagyok

211 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jött egy olvasói levél Facebookon:   A segítségeteket szeretném kérni . Jön vidékről 13 éves unokaöcsém és szeretném Budapesten pár érdekes helyre elvinni, ami biztos, hogy izgalmas lehet neki, légyszi javasoljatok pár helyet , maradandó élményt. Az állatkert,…..
Subba Subba Police! 2012.07.10 11:34:00
"Sziasztok! Különösen nőtársaim figyelem! Veletek is megtörténhet, hogy fényes nappal leszakítják a nyakatokról a láncotokat! A képen látható férfi a Margit-híd budai hídfőjénél a villamosmegállóban szakította le az enyémet a múlt hét csütörtökön. Egy segítőkész…..
ciluvagyok 2012.07.17 21:43:13
Túl nagy farkam van, és a mi esetünkben ez sok kellemetlenséget okoz. Csak bizonyos pózban, nagyon óvatosan megy a szex, de így is van amikor fájdalmat okozok neki.Sziasztok, Tamás vagyok. Ez a történetem: A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt. Szeretjük egymást, egyetértünk…..
ciluvagyok 2012.05.20 22:22:56
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
ciluvagyok 2012.05.20 18:32:08
@bukszindeksz: Ha 90%-a 5 személyes, a maradék 10% akár 6 vagy 7 személyes is lehetne, nem?

Nem hiszem, hogy olyan lehetetlen kívánság lenne egy-két kisbuszt forgalomba állítani, ha mégis az, akkor bocsánatot kérek.

A new york-i lepukkant sárga taxi pedig pont úgy nem érdekel, mint az indiai riksa, mert Magyarországon vagyunk, nem New Yorkban.
ciluvagyok 2012.05.20 21:52:47
@bukszindeksz: ez az igényed például szerintem teljesen jogos; úgy értem, ha pl egy pizzéria erre feküdne rá, hogy vezetni jól tudó, szép, kedves, nagy mellű, szőke/vörös/fekete futárlányokkal dolgozna, lehet, hogy szívesebben adnának az éhező vendégek jattot, látványra is biztos jólesne, csak eddig senki nem próbálta ki :) egy igényfelmérés után lehet, hogy ez jó marketingötlet lenne...
Valószínűleg sokkal kisebb az igény a nagyméretű taxikra, minthogy az kifizetődő legyen mondjuk egy 1200 autós taxitársaságnak, de pl a posztoló és az én részemről is van ilyen igény. Amikor 30 felsővezetőnek kellett leszerveznem a reptéri transzfert, akkor például elsőbbséget élveztek (volna) azok a taxitársaságok, ahol nagy taxik rendelkezésre álltak volna, és nem kellett volna megbontanom pl a 6 fős svéd küldöttséget. Akkor is hiába kerestem ilyen taxit, mert csak 1-2 társaság ajánlott ilyet, de sajnos nem tudták a kért mennyiségű taxit prezentálni. Természetesen nem "kell" tartani egy kisbuszt sem, sőt, semmi sem kötelező, én mindössze annak adtam hangot, hogy nekem pl. szükségem lett volna ilyenre többször is, csakúgy, mint a posztolónak, de ha ezt az igényt semmibe veszik, akkor semmibe veszik. Nem áll meg a világ, semmi harag, egyszerűen nincsen Magyarországon / Budapesten ilyen taxitársaság, aki ezt bevállalná. Pont.
Persze bárkit le lehet barmolni, engem igazából nem zavar, de ha egyesek szerint mindenki mindig hülye, akkor igencsak beszűkül a világ...
ciluvagyok 2012.05.20 22:02:57
@PlastiCat /Én nem rendőr vagyok,hanem királylány!/:
Nagyon ügyesen megmondtad, királylány vagy! :)
Béke.
Tékozló Homár Uniqa vs kismama 2012.05.18 16:11:00
Alettának sorozatosan rossz összegről kiállított csekket küldött ki a Uniqa. Mint kiderült, előző biztosítója, az Aegon még nem töltötte fel az adatait, ezért kerülhetett drágább besorolásba. Az Uniqánál azt mondták, ne izguljon, és ne is fizessse be a rossz csekkeket, minden…..
ciluvagyok 2012.05.20 19:08:41
@PlastiCat /Én nem rendőr vagyok,hanem királylány!/:
"Bébibogyó" :) nem tudom, milyen többhónapos posztokról van szó, de a szájkaratét megelőzendő: én kérek elnézést.
...plusz ha annyira bánt, hogy milyen url-t használok, akkor ne kattints rá :)
ciluvagyok 2012.05.20 19:29:42
ciluvagyok 2012.05.20 19:31:24
@A félelmetes népszavazás: egyszemélyes vagyok, nem iroda... :)
de erről úgy látszik még beszélni sem szabad itt, bezzeg a nácizás-zsidózás nagyon előrébb viszi a dolgokat és totál entellektüel tevékenység... (nem neked szól)
Lacit megtalálták egy fullos fantomtartozással. Se a bankkal nem volt kapcsolata, se a címét nem találták el. De nem is ez a lényeg, hanemhogy a Creditreform bíróságnak képzeli magát, és beidézget: Egy az egyben megküldöm a Creditreform levelét - idézését:) és a Magyar…..
Szszab kétségbeesésében fordult a T. fogyasztókhoz költői kérdésével, miután körülbelül 7000 forintért fennakadt a callcenteres robotokon. Kíváncsi lennék egy gyorsfelmérésre: létezik olyan élő ember, akinek sikerült már beszélnie a magyar Ryanair ügyfélszolgálattal?…..
ciluvagyok 2012.05.16 19:45:14
@kekecke: vágom, igazad van, mint ahogy a BKV-n is van reggeli és délutáni tumultus,
DE:
Ha az ügyfélszolgálatnak - nomen est omen - az "ügyfél" "szolgálata" lenne valóban a feladata, akkor lehetne ügyfélbarátabb megoldást is alkalmazni, pl biztosítóknál üzenethagyás esetén visszahívnak, máshol kérhetsz automata visszahívást, vagy csak egyszerűen közlik, hogy "még 37 percet kell várakoznia".
A bicskanyitogató csak az, hogy látványosan tesznek az egészre, miközben iszonyatosan megnőtt a bevételük, mert a Malév volt járatainak legnagyobb részét ők hörpintették fel, illetve vastagon benne voltak a MALÉV bedöntésében; olvassatok utána a Wikin.
Gábornak mázlija volt, hogy egy ellenőr (?) találta meg a telefonját, aki azonnal sms-ben indult a keresésére. Így egy órán belül visszakerült hozzá a mobilja, ami Homár-szinten is szinte biztosan területi rekord: Ez év május 14 reggelén a 130-as buszon kiesett a hátizsákom…..
Naiv ügyfélnek túlcsordult a toleranciabufferje, úgyhogy az első bekezdés után minden irányba elküldte a Digi Kft-t, amiért azok képtelenek csekket küldeni, csak a 200 forintos késedelmi díjról sikerül általában. Ahogy Sixx szokta mondani, csúnya szavak, +18, satöbbi. A…..
Egyelőre még nem kell a tömeges utacai kannibalizmustól tartani, de azért lopni mindig is előszeretettel loptak vonaton: Ha Budapesten jársz és vonatra szállsz fokozottan ügyelj az értékeidre. Saját figyelmetlenségemen okuljon mindenki! Ma (04.16.) ellopták ugyanis a laptop…..
ciluvagyok 2012.05.03 00:33:23
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Ismételten felhívjuk a kedves reklámszakemberek figyelmét, hogy a négynapos ünnepek elején a lakások kilincsére kihelyezett reklámhordozókkal magukra haragíthatják a lakosságot: Korábban már írtam egy ilyen kapcsán. Most elutaztam a négynapos hétvégére, mint bizonyára…..
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
Vérlázító, hogyan próbálják elfojtani a vlilág egyik legtermészetesebb testnedvét a jofoság.hu hirdetési oldalon. Nem tiszta, hogy az ingyenességgel volt-e problémájuk, mindenesetre az anyatej nem engedélyezett termék. Jól is néznénk ki, ha bárki csak úgy…..
Minthogy hasonló sztori már volt néhány, igazából az a kérdés, hogy van olyan hely, ahol nem diszkriminálják azokat, akik előre fizettek nekik? A Louis Prima Pizzériában 2 asztalnál pörgetik a "kuponosokat", így általában "telt ház van". Kedves Kuponvilág! A tegnapi napon…..
A sok kinyilatkoztatás után végre megint hoztam nektek jó kis kövérkés,húsos csajokat, 24-30-as BMI-vel,ha valakit ez az adat is érdekel :):). Engem speciel kurvára nem. Imádnak enni,van rajtuk hájréteg bőven,mégis milyen jó a testük.. Jé és egyáltalán nem tűnnek…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..