Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marketing Mániás

32 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 7 jótanács 1. Megosztás2. Fájl3. Kérdőív4. Említsd+ Említsd meg! Szeretik a közösség tagjai, ha valaki olyan tartalomban osztja meg nevüket, ahol szakmailag relevánsan tud a megemlített szakember válaszolni, avagy üzletileg értékes kapcsolatot tud létrehozni. Ez hasonló…..
Marketing Mániás 2013.07.17 16:32:15
Onlinemarketing blog Fanta-sy 2013.06.18 19:35:50
Szoktam szeretni a Coca-Cola image kampányokat, és nem szokott zavarni az a túlzó képi világ, ami megjelenik benne. Ebbe a vonalba illeszkedik a legújabb Fanta reklám is, de nekem már ez kicsit sok. Igazi film-célzás-katyvasz, van benne minden a Szellemirtóktól kezdve a Perzsia…..
A HubSpot csapata összegyűjtött 101 zseniális marketing idézetet. Mindenkinek ajánlom :)   Forrás: HubSpot blog ..
Onlinemarketing blog Jogi update 2013.05.09 19:52:55
Namost legszebb öröm a káröröm, persze. De ez a bejegyzés nem ezért született, hanem azért, mert látom, mennyire nem szokták tudni az ügyfeleim és a tanítványaim, hogy mit szabad és mit nem használni a weboldalon és közösségi médiában: milyen zenéket, képeket, szövegeket…..
A minap volt egy beszélgetésem néhány korábbi kollégámmal, arról, hogy mennyire nem érzik biztonságban a személyes adataikat, illetve, hogy munkájuk során a facebookon lévő róluk szóló információk problémát is okozhatnak. A listák létrehozása és kezelése tud megoldást…..
A Dodge-nak fő célcsoportja a fiatal korosztály. Egy réteg, akik idejük nagy részében online vannak (számítógép, telefon, ipad, stb), ezért természetesen a cég is próbálja elérni a célcsoportját ezeken a platformokon. Egy képet posztoltak a twitterre, de hiba csúszott a…..
Jimmy Kimmel már korábban is viccet csinált az Apple újabb és újabb piacra dobott termékeiről. Most éppen az iPad mini volt terítéken és azonnal készített is hozzá egy reklámvideót: ..
Az AIDS ellenesség jegyében egy újabb reklám készült el. Azt kell mondjam, hogy tökéletes lett - számomra mindenképpen. Rövid, egyszerű, ütős és zseniálisan használja ki a foursquare-trendet. A nőknek szóló verzió innen érhető el. A férfiaknak szóló verzió innen…..
Az amerikai PointRoll egy infografikát készített a digitális reklám fejlődéséről. A Mac piacra lépésétől egészen napjainkig. Említve a legfontosabb szoftvereket. ..
A Durex Lengyelországban egy új fajta módszerrel jelent meg: egy repülői stewardeszei nem a biztonságos repülésre, hanem a biztonságos szexet mutatta be az utasoknak. Külön érdekessége a videónak az utasok reakciója, hogy milyen arcot vágnak. Habár kérdéses, hogy az utasok…..
Ha egy cég úgy dönt, hogy a Social Mediában megjelenik azzal a kockázat mellett további kérdésekre kell választ adnia. Egyik ilyen kérdés, hogy saját vagy kiszervezett social media menedzsert foglalkoztasson. A kérdés eldöntése sok dologtól függhet, amibe most nem mennék. Sokkal…..
A facebooknak egyre több pontján találkozhatnak a felhasználók hirdetésekkel. S ez most egy további hellyel nőtt. Most már a kereső találatok között is megtalálhatók lesznek a hirdetések. Ahogyan az a képen látható, a kereséseink eredményei között is megjelenek a…..
Az olimpia közeledtével egyre több reklám készült a sport és az olimpia témakörében, ám ezek többsége az Olimpia hivatalos támogatói készítették. Azon cégek, akik nem az olimpia hivatalos támogatói jóval kisebb a sporthoz kötődő aktivitást generáltak, ám szerencsére…..
Augusztus végétől egy új plugin válik elérhetővé. Az Intel és a McAfee közös fejlesztésének hála a felhasználók meghatározhatják, hogy kik láthatják a képeiket az oldalon, így leblokkolva azt, hogy máshonnan is elérhetők legyenek a képek. A fejlesztés neve Közösségi…..
A 2008-as pekingi olimpián még nem volt igazi közösségi médiás jelenlét, ám ez a mostani olimpiáról már nem mondható el. A sportágaknak saját profiljuk van, hogy a felhasználók így is értesüljenek a legfrissebb hírekről, s közben pedig a sportolók lájkolhatók a…..
Az IKEA minden évben kiadja a termékkatalógusát. Hagyományosan igen vastag tömb, ám idén gondoltak egyet és a katalógust kiadták mobilokon elérhető formában is. Ezzel egyúttal létrehoztak egy alkalmazást is. Ha valaki beszkenneli papír alapú katalógus valamely lapján…..
A YouTube egyre fontosabb hírcsatornává válik, ám ez a jelenség életre hívott néhány kötelező újítást a videómegosztón. A YouTube egy új modult épített be, aminek hála a videó feltöltői/szerkesztői a videó szereplőinek arcát elhomályosíthatják. Így védve a…..
A márkák eddig is adhattak kedvezményeket, azoknak, akik check-ineltek náluk, de ez most még jobbá válhat. A foursquare új fejlesztésének hála a márkák üzletei a különleges kedvezményekről küldhetnek üzenetet a legjobb check-inelőik számára. Az hogy ki tartozik ebbe a…..
A telekocsizás fogalma már itthon, Magyarországon is ismert. Ki né ismerné a dugók okozta kényelmetlenséget. Erre ad megoldást a Zivi. "Valaki megy holnap kocsival Budapestre?" Ki ne olvasta volna már a facebookon ezt a kiírást. A felhasználók már jó ideje használjak tudatosan…..
A General Motors májusi nagy kivonulása óta igen feszült volt a hangulat a Facebook és a General Motors között. Ám úgy tűnik, most változás állhat be ebbe a kapcsolatban. Legalábbis erre utal az, hogy a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon a cég vezetője nem csak hogy találkozott…..
Az utóbbi napokban vírus módjára terjedt el egy új videó, ami a dohányzás ellen kampányol. Szerintem a videó és az ötlet is zseniális. Ti mit gondoltok róla? Nálatok milyen hatást keltett?..
Egy felmérés szerint a tiniket egyre jobban zavarják az ismerősök száma a facebookon, emiatt egyre többen pártolnák át az olyan közösségi médiumokra, amiket álnévvel is lehet használni - mint, amilyen a twitter vagy a tumblr. A felmérés eredményéből kiderül, hogy nem csak a…..
A Social Media fejlődésével kapcsolatban rengeteg statisztikai adat, infografika és video került ki az internetre az elmúlt években. Ezek egyrésze néhol túlzó vagy nem valós információkat tartalmazott. Ez a videó ezt parodizálja ki.   ..
Egy twitter bejegyzésben jelentették meg, hogy hamarosan megújul a foursquare térkép design-ja. A tweet alapján arra lehet következtetni, hogy további - akár a teljes rendszerre hatással lévő - változások jöhetnek...
Időzített posztolás és különböző szintű adminok az új fejlesztések után. A megosztások fizetős kiemelhetősége mellett most már időzíthetőek is a posztok, hogy így mindig frissek és aktívak legyenek a facebook oldalak. A másik fejlesztésnek hála különböző szintű…..