Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyátok picsája!

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vietnám és a "narancssárga hatóanyag": A vietnami háborúban 1962. és 1971. között az amerikai haderők 77 millió liter lombirtó vegyületet permeteztek Dél-Vietnamra. A permetezés fő célja a sűrű dzsungellombozat ritkítása volt, hogy az ellenséges, kommunista erők ott ne…..
A kormány elégedetten dőlhet hátra, megvalósította ígéretét: felemelte a pedagógusok fizetését. Vagy mégsem? Miért tiltakoznak a pedagógus-szakszervezetek? Miért nem fogadta kitörő örömmel egy álom beteljesülését a pedagógus-társadalom? Semmi nem elég jó a tanároknak?…..
Anyátok picsája! 2013.09.16 18:19:53
@vezér01: Óóó, a Drágabolgárúr mélységeit sosem sikerülne elérnem, bármennyi szeszt vedelve gyilkolnám az agysejtjeimet. :)
De élsportoló lévén ilyesmiről természetesen szó sem lehet.

Nem tetszett a megtörtént sztori? Pedig folytathatnám a matek-orosz tanárnővel. Az sem volt piskóta... :D
ENTERTAINMENT WEAKLY - Mai kérdésünk visszatérő jelleggel merül fel bennünk minden egyes alkalommal, amikor meglátjuk az újságosnál vagy a szupermarketben a polcon a temérdek tv-újságot: mégis mekkora piaci igény mutatkozik ezekre a sajátos sajtótermékekre 2013-ban? Csak ezen…..
"Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál" - kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella. "A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is.…..
A cseh neonáci olyan, mint a magyar vagy a szlovák. És ahogy nézem a fotókat és a videofelvételeket egyre inkább úgy tűnik, hogy a roma kisebbséggel folytatott együttélés nyilvánvaló problémája csak a felszín, itt egy morcos, elégedetlen és elszegényedő tömeg általános…..
hacsaknem Ki a (nem) magyar? 2013.06.30 11:18:46
Olvasom, hogy Sorbán Attila Örs, az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) egyesület elnöke "Turista vagyok, nem magyar" feliratú pólót ajándékozott Bajnai Gordonnak Kolozsváron. A volt magyar miniszterelnök értelmiségiekkel, vállalkozókkal, a romániai magyarok parlamenti képviseletét…..
Nyilvánosságra hozta a Tárki friss pártpreferencia-kutatását. Ebből az derül ki, hogy májushoz képest csak a kormánypártok és az MSZP tudta érdemben növelni szavazó táborát. Úgy tűnik, hogy az ellenzéki összefogás első lépései végre aktivizálták a szavazókat, elkezdett…..
Anyátok picsája! 2013.06.30 02:06:21
@Mr. Waszabi: Ezt a kérdést talán nekik kellene feltenni. Sőt, muszáj feltenni. De a saját sajtójukban rendszeresen foglalkoznak ilyen fontos kérdésekkel is, csak nem jut el hozzád.

@Dexter007: Konkrétum? Szerintem igyál még egy liter kóser pálinkát, aztán tök jó lesz neked végre! :)
Miért kell támogatni adott esetben a homoszexuális házasságot? Barátaim a korrespondancia hímes mezéjén -- és különösen testvéreim az Úrban -- aggódnak a konzervatív sráfomért a hajtókámon, mert üdvözöltem a Supreme Court döntését a gay marriage szövetségi…..
Fotó: eclipse.chaser Már itt a blogon is többször felmerült a Kossuth tér átépítése. Az egyik legfontosabb a tér északi részén zajlik. A most ott tátongó gödörben mélygarázs lesz, annak a legfelső szintjén - közvetlenül a felszín alatt - pedig a látogatóközpont…..
Szeretnénk bemutatni egy koránt sem új, de mégis keveset hangoztatott módszert, amivel könnyebben fogadhatunk el olyan dolgokat az életünkben, amelyekre nincsen hatásunk, amik nem tőlünk függenek. Mi most ezt egy igazán aktuális témával, a melegséggel szeretnénk bemutatni. Úgy…..
Anyátok picsája! 2013.06.20 02:00:36
@Bogár-Papa: A tiedből is: egy féregből keltél ki.
@Physim31419: Ha ismerek szartúrót, az nem kérkedik vele és ügyesen titkolja. Ha nem így tenne, akkor lehánynám, aztán kivágnám a szívét, mielőtt valami gyereket megront.
Azok után, hogy a Fidesz-frakció megdöbbent Szász Károly Kúriának írt levelén, szinte biztos, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jelenlegi elnökének befellegzett. Bár már korábban is leírhattuk volna ezt, például amikor kiderült, hogy a Nemzeti Bank és a…..
És milyen lesz a 10-es évek tipikus nyomozója? Illusztráció: ameziane from Flickr. A bűnöző  bűnöz, a rendőr meg fut utána, és vagy elkapja vagy nem. Nagyjából ez lenne egy klasszikus  bűncselekmény felderítésének forgatókönyve, mondhatni az analóg…..
Anyátok picsája! 2013.06.14 11:50:29
@VT22: @mim: Jaaa!? Akkor azért szeretnék ezt a rendszert, hogy nehogy valami bajuk essen, még véletlenül se menjenek a bűntény környékére.
Ez eddig is így volt, de a technika fejlődésével jobban megóvhatjuk Vizoviczkiőreink biztonságát. Nem hülyék ezek!
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Anyátok picsája! 2013.05.25 14:17:53
Anyátok picsája! 2013.06.13 20:46:14
@Péter Fehér: Ilyen a zsidók többsége, miért csodálkozol? Remélem nem fizettél ezért a szemétért!
Anyátok picsája! 2013.06.14 11:55:19
@Péter Fehér: Ja, ja köszi! Tapasztalat.
Körmendy Zsuzsanna egy „több évezredes multikulturális intézmény” védelmezőit, Ablonczy Bálint pedig Natacha Polony-ra hivatkozva fordított 1968-at lát a melegházasság ellen többször is tüntetésre összegyűlő francia százezrekben. Kimondva-kimondatlanul is úgy tekintenek…..
Anyátok picsája! 2013.06.07 23:30:02
@calabria007: Te meg látens embernek.
"Fasza kis startupnak tűnik" - kommentálta országunkat Budapest romkocsmáit látogatva a Facebook vezére. Magyarország ezentúl Facebook appként működik tovább. Lapunknak sikerült kiderítenie a váratlanul Budapesten feltűnő Mark Zuckerberg látogatásának célját. Ez pedig nem…..
Anyátok picsája! 2013.06.07 18:33:20
@Frady Endre: Mi van emtékás endre, még mindig szopod a faszt a fos rímjeiddel? Siralmas.
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Saját kíváncsiságomra végeztem egy egyszerű kis számítást, hogy a Pártunk és Kormányunk által oly sokat hangoztatott, és a magyar családok védelmezőjének (és mellékesen a 2014-es választások megnyerése kulcsának) tartott Wunderwaffe, azaz a rezsicsökkentés mennyire áll meg…..
Anyátok picsája! 2013.05.26 17:04:46
@Rodolfo63: Ebbe ugye bele tetszettél számolni a szocionisták által az adónkból kifizetett garantált nyereséget is a szolgáltatók részére?

Akkor is ilyen hiphiphurrá? Vagy az nem számít, mert ti nem fizettek adót?
Anyátok picsája! 2013.05.26 17:17:40
@Rodolfo63: Úgy én is vállalkoznék/beruháznék, hogy a haverok garantálják a nyereségemet. Te nem?
Ez kormányüdülős feriéknél, horngyuszkónál jól megszokott. Meg újabban legjobb barátjuknál, orbán úrnál is.
Bemutatta a MÁV-START az első új kocsiját, amely majdnem kész, és elkezdték gyártani a Flirt motorvonatokat is Szolnokon, hazai megrendelésre. Erre röviden csak annyit lehet mondani: még sok ilyet. Még sok új kocsit, vonatot. A lassú pályák mellett a teljesen elöregedett járműpark…..
Vicces, hogy Majkát, alias Majoros Pétert mindenki a Pizza Kinggel azonosítja - jó, bevallom, nekem is van egy ilyen hűtőmágnesem, de ezt ne mondjátok el senkinek. Kevesen tudják viszont azt, hogy tavaly ősszel nyitott egy burgerezőt is a 13. kerületben (hát hol máshol), ami a…..
Terjed a hülyeség a Facebookon, ugyanis egy magát mértékadónak nevező online magazin (bár ugye az önmegjelölés ritkán jelent bármit) hosszú cikkben taglalja, hogy miért híve a fizikai fenyítésnek, büntetésnek. Őszintén nem szeretném népszerűsíteni, így nem linkelem be, de…..
Anyátok picsája! 2013.05.03 15:34:01
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
Anyátok picsája! 2013.04.23 00:28:58
@whitemike: Fél lábon ne álljak, hogy elférjél?
Na csak találkozzak egy ilyen futóbarommal, tuti, hogy eltöröm a lábát!
Anyátok picsája! 2013.04.29 20:50:43
@bioLarzen: Majd rájössz verébfej, amikor a műtőben próbálnak összerakni...
Anyátok picsája! 2013.05.02 01:02:24
Trágár. Ha nem bírod gyomorral ne olvasd. Én szóltam előre.  Na álljunk már meg egy szóra, he!  Kik akarnak itt erkölcsi normákat felállítani? Minekünk? Mi?! He?! De télleg. Mostan már elég már. A mindennek is megvannak a határa. Jóhogy nemmár. Belebeszélnek meg…..
Anyátok picsája! 2013.04.29 20:47:58
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Így van. Kinek mi köze bulin készült képekhez?
Fejbe kéne lőni aki ilyesmit ellop és közzétesz.
Faszszopó zsidó stílus.
Anyátok picsája! 2013.04.29 20:54:07
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi a szájbakúrt anyádat ugatsz, te fitymátlan geciszopó zsidó féreg?
Vannak könyvek, amelyek nem állják ki az idő próbáját. Vannak, amelyeket évtizedekkel megírásuk után fedeznek fel. És vannak, amelyek önálló életet élve hatnak vissza írójukra. Sokszorosan ilyen Tormay Cécile Bujdosó könyve is. Szubjektív vádirat ez, amely a mai napig…..
Anyátok picsája! 2013.04.20 01:41:57
@Mj: Már megint kukázol? Aztán mesélj, milyen problémáim vannak nekem a nőkkel?! :)

Már mondtam, hogy ne használj hallucinogén anyagokat, mert a töppedt kis agyadból mindenféle baromság szivárog a külvilágra kommunikációs rendszereden keresztül!
Anyátok picsája! 2013.04.23 00:23:25
@Mj: Baszdki, te unalmasabb vagy, mint ha harminc éve házasok lennénk. Igazi koravén rokkantroller könyvmoly, egy mondatot szajkózó papagáj.
Pedig volt egy másodperc, amíg értelmesnek gondoltak a privát levelezéseink idején...
Anyátok picsája! 2013.04.23 14:42:24
Az Amnesty International Magyarország cikke: Jól döntött a BRFK, amikor két pofon után idén inkább nem próbálja betiltani a Budapest Pride Felvonulást. Ha Magyarország a melegjogok területén is kelet felé nyitna, az szégyenpadra küldené az országot. El kellene dönteni, kikkel…..
Brooke Shields New York egyik legdivatosabb negyedében, a Hamptonsban talált magának új otthont. Nem is akármilyet, hiszen az 1920-as években épült ház minden igényt kielégít – és még jól is néz ki. A hat háló-, valamint hat teljes és két fél fürdőszobás ház a New…..
Anyátok picsája! 2013.04.01 01:02:48