Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corrado

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a részben életképekben mutatják be, mi is történt, igaz az idővonalon jelentősen gyorsítunk. A szigorúbb nézők szóvá tették, hogy nem feltétlenül mutattak be mindent, de legyen ez a legkisebb gond, a rész hozza a megszokott színvonalat. Elsőként az evakuálás egy…..
corrado 2019.06.19 10:09:14
@schanc:
"Nem lehet, hogy Uljana tudta, hogy mindenképpen cenzúrázni fogják a listáját, és eleve olyanokat írt fel a legfontosabb doksi mellé, amik nem voltak neki fontosak? "

Ez nekem is eszembe jutott, simán lehet, hogy így volt.
Mindjárt véget ér a Trónok harca, a tét pedig soha nem volt ilyen óriási. Kár, hogy ez a nyomás a legrosszabbat hozta ki a készítőkből, akik nem tudtak felnőni az egekbe tornázott elvárásokhoz. Részben maguknak köszönhetik, hogy ide jutottak...
corrado 2019.05.16 11:59:31
@midnightcoder2: "Ahhoz képest hogy Arya milyen szuper orgyilkos, elég szánalmas volt"
Az orgyilkosok egy háborúban vagy természeti katasztrófa(jelen esetben a sárkány) esetén megsüthetik a tudományukat és ezt nagyon jól átadta ez a rész. Mert ugyan mit kezdesz egy könnyű páncélban egy kis fegyverrel a nehézpéncélos katonék ellen? Levághatsz 1-2-3-at, aztán szépen elsöpör a túlerő...
Zsuzsáék jó hat és fél éve lettek határátkelők, a németországi Augsburgban kezdték meg külföldi életüket. Akkor írtak is posztot a velünk történtekről (itt olvashatjátok el, szerintem érdemes!). Most kérésemre hat évvel később veszi fel Zsuzsa a történet fonalát –…..
corrado 2019.04.01 16:55:06
@Hari Seldon 2:
"- Szerintem nem nagyon van Frankfurt 1200 km, inkább 1000 km körül van."

Nem nagyon értem minek kell ezt csinálni.
Győrből 850, Budapestről 1000, Debrecenből meg 1200 km Frankfurt.
Ha a posztoló 1200-at írt, akkor 1200, ne tudjuk már jobban - infók nélkül -, mint ő.
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
corrado 2019.02.19 15:08:27
@Kolompár Magneto:
Az ilyen kérdéseknél mindig elgondolkozom, hogy a jóistenbe sikerült megtanulni kommentelni, ha egy sima google keresés is meghaladja a kommentelő képességeit.

Apró Anna pedig elég ügyesen továbbfejlesztette az elhunyt apja örökségét. De persze ehhez sem ártana tudni keresni...
A streaming szolgáltatások törekednek a fogyasztói igények minél teljesebb megismerésére és kielégítésére, így tesz a filmek, sorozatok esetében a Netflix vagy a zenéknél a Spotify. Ezek a formátumok a hagyományos tévézés és zenefogyasztás reformját indították el. Üzletpolitikájuk hasonló: fix…..
corrado 2019.02.11 13:54:43
@Tinman:
"...ilyen korlátozott szolgáltatással pofám nem lenne idehaza megjelenni..."

Tehát te inkább senkinek nem adod el a terméked, még azoknak a keveseknek sem, akinek egyébként jó lenne? Ez üzletileg nem túl okos hozzáállás.

"Lefordítom: A hazai előfizető akkora idióta, mint ide Kenya. Többet fizet JÓVAL kevesebb tartalomért (cirka 6x kevesebb sorozat és 8x kevesebb mozifilm!)"

Ennek így megint nincs sok értelme. Egyszerűen el kell dönteni, hogy megéri az adott szolgáltatás az árát vagy sem. Felesleges magad azzal idegesíteni, hogy Mucika Torontó-alsón mennyit fizet a szolgáltatásért és mennyivel többet kap, mert erre semmilyen ráhatásod nincs és csak a saját hangulatodat rontod el, ahelyett, hogy azt élveznéd ami elérhető.
Mert nagy pénzt és kis kockázatot jelent, és mert sok mai rendező képregényeken nőtt fel. Ezt a témát jártam körbe nemrég, a Cinemira rajzfilmfesztiválon tartott előadásomban...
corrado 2018.06.04 11:04:31
@doggfather: jobb egérgomb a képen, google keresés erre és tádám
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
corrado 2018.05.18 10:06:04
@szociál: A Miami Vice is borzasztóan öregedett...
Június elsejétől felkerül a hazai HBO GO kínálatába a Young Sheldon, azaz Az ifjú Sheldon teljes első évada. A sorozat az Agymenők spinoffja, ami az mutatja be, hogy milyen volt a különc zseni élete Texasban, ahol szüleivel és két testvérével élt. Az Iain Armiatage főszereplésével készült sorozat…..
corrado 2018.05.18 10:05:13
@közép dunántúli régió:
Ez mondjuk téged minősít, kicsit nyitottabb gondolkodást és sokkal több kérdést javaslok, az segíthet megérteni másokat.
Örülünk, Vincent? Testcselek 2011.12.09 11:06:00
Nem értek a focihoz. Nem, ez nem azt jelenti, hogy ha az érdekem úgy kívánja eltűröm a rasszizmust, bár lehet, hogy a kedves olvasónak már nem is mond semmit ez a kis beszólás, hiszen ma már arra se nagyon szokás emlékezni, ami tegnap este történt, hát még holmi értő kézzel…..
corrado 2011.12.10 17:12:32
@simonmondja.:
és mitől rettegnek?
Viktortól?
A saját hatalmuk elvesztésétől?
Fideszfigyelő Orbán nem elmebeteg 2011.12.05 22:49:00
Ki korán kel, Orbánt hallgathat a magyar kormányzati rádióban. Jóbarátom, aki pszichológiával is foglalkozik, azt mondta, kincset talált. Olyan mondatokat, amik arra utalnak, hogy a miniszterelnök elvesztette a valóságérzékelését. Merthogy ember komolyan nem mondhat olyat, hogy…..
corrado 2011.12.07 08:36:37
@NightLord: @tcom

srácok, talán ha forrásmegjelöléssel nyomnátok, kösz!
Sziasztok!   Nem tudom mennyire terror, vagy sem az én sztorim, de gondoltam megosztom veletek, miként mennek nálunk a dolgok. Sokszor hallani, olvasni arról, hogy a jó főnökök miként igyekeznek motiválni alkalmazottaikat, ezzel jobb és hatékonyabb munkavégzésre ösztönözve…..
corrado 2011.12.06 15:11:29
@_Molly:
Kit érdekel, hogy eredeti-e az ötlet vagy sem.

Azért külön elnézést kérek a posztolótól, hogy képzett, a munkájához értő embernek néztem őt, ha ez nincs így, akkor valóban ugorhatja az előző hozzászólásomat.

Nyilvánvaló, hogy vannak normális munkahelyek Magyarországon, persze, ha te az ellenkezőjéből indulsz ki, engem az sem zavar.

(Mo-n élek)
Tudtuk, számítottunk rá, hogy jó lesz, mégis sikerült minden vágyunkat felülmúlnia a bronzmeccsnek. Kilencven percen keresztül a székünkhöz voltunk szögezve. Helyzet itt, helyzet ott, öt gól, fordítás kétszer is, és semmi cicó. Akik eddig fenntartással fogadták a bronzért…..
corrado 2010.07.11 11:23:42
@horas:
szeretem Forlan-t, de az, hogy 31 éves és hogy Manchesterben nem futott valami jó szezont, azt hiszem óvatosságra inti a nagy klubok vezetőségét.
Modorosblog A Koránkelő 2010.06.24 06:00:00
Bármilyen éjszaka = MENŐ. Egy tökéletes, tabudöntögető cikk. Lehet, hogy én írtam? Talán itt ébredtem rá először, hogy kialakult és tökéletesen működő életritmusom nem valamiféle szégyellnivaló renyheség, számkivetettség jele, hanem valójában egy egyre…..
corrado 2010.06.25 22:05:55
@Animacs: "...ezzel viszont az a gond, h. akkor 5-6 körül végzel, és mire hazamész, már vége is szinte a napnak..."
már hogy lenne vége, éjfélig még egy csomó idő van :D
Na ez a promóció! A Brazil Zenei Export Iroda feltöltött hat válogatáslemeznyi anyagot a Bandcamp-re és természetesen az összes album ingyenes le is tölthető. A válogatásokon friss és izgalmas brazil zenekarok szerepelnek, mi a szuperari Copacabana Club egy dalát választottuk…..
Egy helyes pofi eltart egy-két évig De jó hamar kiderül, mit is tudsz Zajod mintha holmi háttérzene volna Ennyi év alatt csak tanultál valamit   /John Lennon - How Do You Sleep?/   -Most mit osztod itt az eszet? Neked mindig könnyebb volt, a tanulás is könnyebben ment.…..
corrado 2010.06.10 19:47:28
@Patrick Bateman:
"svejci" lesz az a fran :)
HeStyle Kipróbáltuk: Asos webshop 2010.05.31 19:00:00
Ezúttal (többek között) egy cipőt szereztünk be az asos.com webshopból. Néhány szó a tapasztalatokról. Az asos webshopja nem kizárólag a saját márkáit árulja, kategóriánként megtalálhatóak benne sportos, utcai és prémium kategóriás márkák is. Ez nekem nagyon tetszik,…..
Kicsit amerikai focisra sikerült az idei BL, hiszen a szezonban legnagyobbat alkotó edzők vívhatták a döntőt, sőt egyiküknek még quarterbackje is akadt. Extra tétként a BL-szereplést érő negyedik helyért is megküzdöttek a csapatok – végül az Inter mindent megnyert…..
corrado 2010.05.23 16:38:11
@Piiii:
és a videóban még nincs is benne amikor nem sokkal a lefújás után Zanetti odamegy hozzá és valamit a fülébe súg
Mourinho majdnem el is sírta magát
ejj de szeretném tudni, hogy vajon mit mondhatott neki Zanetti...
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
corrado 2010.05.12 19:59:55
@lusta:
mivel ahol én lakom a digi nem szolgáltat netet, kénytelen vagyok a szutyok T kábeltv+net szolgáltatásával nyomni
a digi így járt...
tehát, honnan lesz netem, ha átmegyek hozzájuk?
corrado 2010.05.12 20:06:41
@favicc: ember, az általad az első sorban írt szolgáltatásra szerinted elő lehet fizetni mindenhol??? gyere már egy kicsit ki a barlangból és nézz körül a világban
corrado 2010.05.12 20:11:40
@lusta: akkor el is jutottunk a megfejtésig. nem fizetek nagyjából ugyanazért a szolgáltatásért többet és szívok két szolgáltatóval, ha nem muszáj. egyébként van storytv-m, pusztán csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy bizony vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy nincs értelem a digi tányérostévéjére előfizetni.
Modorosblog Az Idétlen Nevű 2010.04.07 07:00:00
A három névvel rendelkezők nagy része önként és büszkén viseli három, vagy annál is több nevét. Házasságkötés esetén Modor-Nyelvész, esetleg Nyelvészné Modor, Modor Tiborné Nyelvész - ezt lehet természetesen a nemesi előnevekkel ill. doktori címekkel is cziffrázni,…..
corrado 2010.04.07 21:02:53
HeStyle 1000 2010.03.27 13:26:46
Őszintén bevallom, a HeStyle indulásánál nem gondoltam volna, hogy elérünk majd az ezredik bejegyzéshez, látván, hogy sokan milyen rossz véleménnyel vannak arról, ha egy férfit érdekel a divat. Nem gondoltam volna, hogy a blog életképes lesz. Egy évvel és pár hónappal azonban…..
corrado 2010.03.27 21:36:07
@Mc Murphy: lusták vagyunk és brutális tempóban is nyomjátok a posztokat :)
hajrá!
-Mankiewicz László. -(a vonal végén túlartikulált, modoroskodó, tudálékos, negédes, fiatalos férfihang) Szép jó napot kívánok, kedves László - Somogyi Armand vagyok a Stockexchange.biz-képviseletében, és egy közös ismerősünk, Krabócz Patrik ajánlotta Önt nekem mint…..
corrado 2010.03.23 22:44:07
@Levéltetű: és a sarki boltos is megmondja a vevőjének, hogy mennyiért szerezte be az árut, hogy mennyit fizet az alkalmazottainak, hogy mennyi a bolt rezsije és hogy mennyi az ő haszna...
HeStyle YourLook: András táskája 2010.03.10 13:05:00
Újabb nap, újra YourLook! Ezúttal egy táskáról kaptunk fotót, melyet András nevű olvasónk küldött nekünk. Leveléből idézünk: "Annak ellenére, hogy ha ügyesen pakolok bele akár az egész életem elfér, mégis egy viszonylag kisméretű, „karcsú” oldaltáska,…..
corrado 2010.03.10 19:54:54
HeStyle Zara Man 2010 tavasz 2010.02.05 17:25:00
A spanyol brand Man kollekciója is megérkezett. Túlnyomórészt vászonból készült ruhák láthatóak, halvány színekben. Szellős és könnyed az egész, határozottan jók a világos színek. Csak a derék fölé felhúzott nadrágok nem tetszenek, azokat nem tudom hova tenni. Anélkül…..
Modorosblog Blogajánló: BtheBest 2010.01.26 19:10:00
 Mivel az Index-címlap, aztán Józsi, ma meg a Helyesírás és a Subba is piedesztálra emelte ezt a profi munkát, nem akartam vele külön foglalkozni. Ám miután két kedves olvasónk, pavlovna és Anna is levélben kért a BtheBest azonnali pellengérre állítására, hát legyen…..
corrado 2010.01.27 20:41:38
@pavlovna:
teljesen komoly, tényleg