Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PinkFloyd_fan_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kockapótló Próbáljuk meg... 2012.07.08 01:28:00
Mit lehetne ide írni? A cél nem változik, csak a hely - ha Ti is úgy akarjátok :) Azért, hogy továbbra is meglegyen a helye a Legoval kapcsolatos híreknek, megjelenéseknek, végigjátszásoknak, akcióknak, apróhirdetéseknek, ugyanúgy mint Tutuka blogján. Hogyan fog működni? Egyedül…..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
PinkFloyd_fan_ 2012.05.26 11:21:47
@tutuka: kár. Azért @gerberus: véleménye megfontolandó...
(bloodymoon kritikája) Amikor elkezdtem újra LEGO-val foglalkozni, szinte rögtön kiszúrtam magamnak ezt a készletet, azóta volt már, hogy majdnem megvettem, de végül mindig valami más mellett döntöttem, azonban a múlthéten eljött az idő és lecsaptam rá. I.…..
Bár a megjelenési "szabályokat" egybeszedő posztban igyekeztem megkímélni mindenkit a véleményemtől (leginkább, hogy a beszélgetés a maga útját járja), a repcsi kapcsán most mégiscsak elmondom mit is gondolok róluk. Mindenek előtt: egyáltalán nem gondolom azt, hogy a kisfiúk…..
ÁDER JÁNOS WANTS YOU! Elküldted már a nevezésed a miniversenyünkre??? Ősidők óta és talán legtöbbször visszatérő témánk a blogon a LEGO és az erőszak viszonya. Legutóbb a egy elutasított cuusoo-s projekt miatt került előtérbe megint a kérdés, hogy szokás…..
PinkFloyd_fan_ 2012.05.12 00:08:37
@Llew: De úgy tudom, külföldön bejegyzett vallás a jedi. Magyarországon is akarták, csak az új törvények megnehezítették a dolgot. Két éve még lehetett volna.. A népszámláláskor is felvetődött a kérdés.
Ahogy szép lassan megjelenik a 412. gyűjthető legóember-széria is, egyre nehezebb azzal az állítással vitatkozni, hogy már legóemberkéből is bárki megépíthető. Hogy tényleg bizonyíthassam kijelentésem igazát, kitaláltam, hogy csinálunk egy nagy legóember-versenyt itt a…..