Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mi vagyunk a Borg

33 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja röppent fel a hír, hogy Magyarország legismertebb biztonsági őre felismerhetetlenné gyúrta magát. Az információnak természetesen mi is utánarohantunk, hogy aztán konstatálhassuk: a hír igaz. Alekosz valóban vadító formát hozott össze így az év végére, még mielőtt bárki megfogadhatta volna,…..
A fehérje az egyik legalapabb fitness-táplálékkiegészítő. A testépítők tonnaszám borítják magukba, az alakformálók is be-be dobnak pár grammot egy héten belőle, és sokan csodálatos fogyasztószerként beállítva isszák a példás diéta helyett, hogy utána két órával lelkiismeretfurdalás nélkül ehessenek…..
Ahogy észrevettétek nem csak a testépítéssel és a fitness-szel, de a magyar sportélettel, illetve annak fontosabb eseményeivel is igyekszünk foglalkozni. Az olimpia kapcsán ugyan nem írtunk cikkeket - egyrészt mert nem a mi asztalunk, másrészt a csapból is ez folyt - de most személy szerint úgy…..
Aki benne van a testépítésben az nem csak a táplálékkiegészítő szerek fejlődését követhette nyomon, hanem a hozzájuk kapcsolódó marketing evolúcióját is. Első körben kimondottan sikeres, a csúcsokat döngető testépítőkre bízták a márkák bevezetését és népszerűsítését, aztán jöttek az élvonalbeli…..
Ha azt hiszed, hogy a Te családod örömére, akkor persze nagyot tévedtél :) Mint minden magyarországi fejlesztésben, itt is egy szűk réteg fog jól járni és HUXIT ide, vagy oda, a tehenet addig kell fejni, amíg az ólban van. A stadionépítések reneszánsza már a végét járja, szinte minden olyan…..
Mostanában egész sokat mozgok az internetes társkeresés világában, úgyhogy kezd egy eléggé átfogó kép kialakulni az éppen keresgélő lánytípusokkal kapcsolatban. A "felmérés" helyéül két mobilos társkereső, egy webalapú és egy chates ismerkedős oldal szolgált alapul,…..
A tesztoszteron bizony a legfontosabb FÉRFI nemi hormon, aminek a mesterséges bevitele számos mellékhatással és kockázattal jár. Nem így gondolták a következő listánkban szereplő „hölgyek”, akik nem hogy túltolták, de egyenesen férfivá is váltak a szertől. 1. Ez a…..
A címben szereplő kérdés lehet prózai és lehet valós is. Prózai azért, mert a Hajdú-família olyan már mint a meztelen csiga: igyekszik mindent felzabálni, minden rúdon felmászni és lehetőleg mindent összenyálazni és taknyozni, amit a még szórakozni vagy sikereket elérni…..
Már az edzés előtti telefonbeszélgetésből sejthető volt, hogy darabokra fogják cincálni a vendégségbe érkező Berkit: „A véréből fogunk inni”. Ami pedig az edzést illeti, lelkesen, de kapálózva próbált az elithez zárkózni a Gólem, ami az edzés végén egy…..
Vajnáné Palácsik Tímeát valószínűleg mindenki ismeri. Ő az a kedves, nyíltszívű, "nem a külső a fontos" leány, akit a Télapó vett feleségül még 2013-ban. Mivel a bulvár rovatunk haldoklott, időszerűnek tartottuk, hogy beleöklendezzünk valami rendkívül fontos hírt, így…..
Ma reggel egy fogadalom kapcsány a FEM3 műsorában alsógatyára vetkőzött a Berki. Önmagában nincs is ebben semmi különös, hiszen az Édes Élet celebje eddig sem idegenkedett a félmeztelen megjelenéstől. Olyannyira nem, hogy fél évvel ezelőtt még – megkockáztatom – azt…..
Egy pár hónapja rendeztek nálunk egy drog prevenciós interaktív kiállítást, amelyre meghívták a környékbeli iskolákat. A szomszédban lévő gimnázium igazgatója közölte, hogy ők nem jönnek el, mert náluk ilyen probléma nincs. Hát az ilyeneknek találták ki az aranylövést. Gyanítom, hogy ha a…..
A sport is csak olyan, mint bármilyen más területe az életünknek, sokban függ az elért eredmény attól, hogy „milyen lábbal keltünk fel”. A pillanatnyi lelkiállapot jelentősen befolyásolja az aznapi teljesítményünket. És mivel az általános teljesítményünk a mindennapi edzésekből adódik, így ha…..
Általában az édességek nagy része nem reprodukálható tökéletesen, mert nagyon sok esetben a cukor adja meg jellegzetes ízét, vagy állagát egy sütinek és azt sajnos az édesítő nem tudja pótolni. Ha megpróbálunk tisztán étkezni, akkor sajnos száműznünk kell a cukrot és a finomított szénhidrátokat.…..
A dolog látszólag egyszerű, enni kell, gyúrni és pihenni. Mindenből sokat. Kialakult egy szokás, aminek az eredetére már senki sem emlékszik és a hatásosságát kevesen merik megkérdőjelezni, mégpedig, hogy szezonon kívül tömegelünk, szezon előtt diéta és aztán élvezhetjük az eredményt. Profik…..
Minden ember deviáns a maga módján. Hogy ez mennyire jelenik meg a mindennapi életében, viselkedésében az határozza meg, hogy betegnek, kórosnak vagy simán csak hibbantnak tekintjük. Mindenki hoz magával valamit a gyerekkorából, amivel nem tud mit kezdeni és ehhez még hozzájönnek azok a sérülések,…..
Rengeteg összeesküvés elméletet lehet hallani a konditermekben a fehérjékkel kapcsolatban. Melyik a jó, melyik nem, mennyit kell belőle enni, mennyit tudunk megemészteni, mikor kell fogyasztani és hogyan? Pedig egyszerű, a fehérje egy a három tápanyag közül. A szervezet lebontja aminosavakra, ami az…..
Az arcok a háttérben sorozatunkban olyan ismert, vagy kevésbé ismert személyeket kívánunk bemutatni, akik sokat tettek a testépítésért, sportért és az egészséges életmódért úgy hogy közben nem profi sportolók, nincsenek rivaldafényben folyamatosan. Mégis végzik a maguk dolgát és rengeteg ember…..
A minap olvastam egy "érdekfeszítő" cikket egy 1000 ismétléses karedzésről, amitől tuti, hogy azonnal 2-3 centimétert nő a karunk. Hát szerintem legfeljebb a hossza, nem a kerülete. Mindenesetre ezzel kapcsolatban eszembe jutott Rich Piana híres 8 órás karedzése, ami ha jól számolom akkor 1600…..
A búza protein egy közvetve szinte minden nap fogyasztott, de annál kevésbé ismert fehérjeforrás. Az hogy nem annyira közismert, mint a szója, tejsavó vagy mondjuk a kazein, annak több oka is van. Nézzük meg hát az előnyeit és a hátrányait, aztán mindenki eldönti, hogy mi a véleménye róla...
Imádom a túrót, de általában édesen eszem és a sok édesre jól esik néha valami sós. Mivel a túrónak magában szinte semmi íze nincs, ezért némi ízesítéssel bármi elkészíthető belőle. A túrós variációk általában csak úgy kipottyannak a fejemből. Ez is így történt, rám jött az ehetnék, hát gyorsan…..
Olyan dokumentumok jutottak a kezünkre, amik bizonyítják, hogy a FIDESZ jövő hétvégi győzelme esetén az első szankciók között lép életbe az a tervezet, mely szerint az edzőtermek 2014. május 1-étől betiltásra kerülnek. A tiltást Orbán Viktor kezdeményezte, mivel megnézte…..
A Vatera nevű ügyfélkezelésből negatív iskolapélda régóta jelen van kicsiny országunk piacán és amellett, hogy az egyik leglátogatottabb honi aukciós portál (mert csak ez van ugye) méltán híres arról is, hogy az ügyfeleivel úgy bánik, mint a kutyával, vagy éppen nem bánik…..
Az alábbi játékot szeretnénk eme csodás napon ajánlani minden Kedves Olvasóknak, akik szeretnék elütni az időt egy kellemes és szórakoztató játékkal. Az appban azt tehetjük, amit szívünk olyannyira áhít: elkaphatjuk a diktátort aki sanyargatja népünk, ezúttal Líbiában. A…..