Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cunci87

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a szerbek a mai hágai ítéletet a horvát Ante Gotovina és tábornoktársai két héttel ezelőtti felmentését követően egy újabb, igazságtalan pofonként élik meg. A koszovói főváros ráadásul a piros-fekete, albán zászlók tengerében fürdik, hiszen tegnap ünnepelték a…..
cunci87 2012.11.29 13:48:16
150 ezer eurót a szerb szövetségnek. A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) ma végleg úgy döntött, csak százötvenezer euró ellenében engedi meg, hogy Nataša Dušev-Janić szerb színekben folytassa. Október 31-ig kaptak haladékot a szerbek az összeg átutalására. A pénzt…..
cunci87 2012.10.25 15:53:46
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:
'értem mit akarsz mondani...s valójában igazad is van...de én ugy gondolom hogy nem csak azt a munkát kell figyelmebe venni amit az edzők belefektettek s pénzt amit a szövetség ráköltött , hanem amit Natasa is megtett azért hogy szép eredményeket érjen el magyar szinekben...rengeteg munka,odaadás és a hatalmas győzni akarás (mely a magyar sportolókra nemjellemző) ...szerintem meghálálta ő eléggé a törődést...hisz hiába akartak volna belőle jó kajakost csinálni ha neki nincs tehetséges s szorgalma hozzá...a tehetséget nem pénzben mérik s nem veheti el / kérheti meg az árát senki!
Szóval a magyar szövetségeg sem pénzelte volna ha nem gondolja azt hogy sikereket hozhat a magyar kajak sportnak, hozott is.Megkapták amit a pénzükért kaptak szerintem.Janics most lépni akar s példát próbálnak statuálni vele hogy a Magyar Szövetségel nem lehet packázni (közben még 3 kajakos igazolt el...talán véletlen?!)
cunci87 2012.10.25 16:41:05
@régi_vendég:
Carlos Perez volt Kubai válogatott , nem is egyszer !
cunci87 2012.10.25 18:20:51
@town: el ne szálljak már a ti sport eredményeitektől...uszás,kajak,torna,fogathajtás,öttusa...világra szóló sikerek ..köszönöm, kb a szük réteg aki figyeli ezt a sportot az van vele tisztában,100 emberből a világon kb 1 (talán)

(uszás talán kivétel...uszni mindenki tud :) )
Serbia Insajd Szerbia szégyene 2012.10.17 13:30:00
A tegnap esti, Belgrád  helyett vidéken, Krusevácon megrendezett Szerbia-Anglia U21-es EB-selejtező korosztályos meccsen nem csak az utánpótlás játékosok bőgtek le (hasonlóan,  mint a "nagyok", akik Macedóniában kaptak ki) hanem a rasszista huhogások, a meccs lefújása utáni…..
cunci87 2012.10.18 09:23:44
@Dan Abnormal:
Nem kellet utánna olvasnom mert tisztában voltam ezekkel,de ott ahol játékos hibázott ott a játékost büntették , ahol szurkoló ott szurkolót de sehol se az egész csapatot, válogatottat.
Most valószinükeg példa értékü büntetés fog következni...olyan amit magasabban rangsorolt válogatott nem kaphatna meg!Szerbekbe mindig bele lehet rúgni...ezt már megszokhattuk.
Lengyelországba az EB alatt több probléma volt a szurkolókal mint a szerbekkel az elmult 10 évben...és történt valami?eltiltás?hmm?
Az angolok pedig nekem ne papoljonak a Rasszizmusról...
Verekedésbe pedig mind2 csapat benne volt igy nem lehet csak a szerbeket büntetni.
Óriási megtiszteltetés érte Sergej Trifunović (39) színészt. Az IMDb internetes moziadatbázison egy basterull nicknevű filmrajongó a Szerb filmben (Srpski film) nyújtott alakításáért őt választotta meg a legjobbnak a valaha filmben nyújtott pszichopata, különc és ördögi…..
Pánbalkáni kalandozás a turbofolk nyomában – 1. rész Míg moldáv népi énekesek a mű dolgokért őrülnek meg... Jó hatásvadász címet találtunk, ugye? Nekünk is tetszik. Még mielőtt valaki megsértődne: a hazai politikai szcénának ezúttal tényleg semmi keresnivalója a…..
Wesley Clark tábornok 13 évvel ezelőtt Szerbia bombázására adott parancsot, mint a NATO-erők vezetője, most az immár (de facto) független Koszovóra mint üzletember utazott. A volt NATO-főtiszt egy kanadai cég, az Envidity képviseletében nyugat-koszovói szénbányászati…..
cunci87 2012.06.19 18:28:53
micsoda véletlen :)
ajánlom ezt a filmet
www.imdb.com/title/tt1789083/
rég láttam ilyen jó dokumentum filmet...sok mindenre fényt derit!
A karikatúrát Léphaft Páltól, az egyik legnagyobb vajdasági (és egyetemes)magyar karikaturistától "loptuk". Reméljük, megbocsát nonprofit blogunknak.A lista is karikatúraszerű: kissé eltúlzott, néhányunkra igaz, másokra meg nem. Bálint Csaba szerzőtársunk közel négy évvel…..
Boris Tadić: 47,35% Tomislav Nikolić: 49,51% (99 százalékos feldolgozottságnál) A piknikezésre alkalmas, kellemes vasárnapi időjárás és az első fordulós csalásgyanú miatt 2004 óta a legkevesebben járultak az urnákhoz a mai napon: a részvételi arány egész biztosan 46,5…..
Szerbiai választások Kiborította a bilit Pásztor István, a legnagyobb szerbiai magyar párt, a VMSZ elnöke. A köztársasági elnökválasztás első fordulójának tizenkét jelöltjéből Pásztor kilencedikként végzett. De nem ezzel az eredménnyel elégedetlen. A VMSZ-elnök a rá és…..