Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsi Fokken

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fear The Walking Dead a második évaddal óriási kockázatot vállalt, hiszen elvitte a cselekményt az USA-ból először az óceánra (technikailag amerikai vizekre, de mindegy), majd Mexikóba. Mindezt úgy, hogy egy alapvetően amerikai piacra dolgozó, amerikai nézőknek szóló tévéadó…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kicsi Fokken 2012.05.09 17:20:12
1. Olaszorszag. Nemreg Irorszag - Budapest - Monaco - Irorszag viszonylatban korbeutaztuk Europat, olaszorszagban benzinkutnal megallt mellettem a rendor, lattam eppen kavezas kozben. Kimentunk, kerdeztem miben tudok segiteni, adhatom-e a kocsi papirjait, ami termeszetesen komplett csomagban varta a rend oreit. Atvettek, atneztek, kiszallt a rendorneni hogy megmutassa hogy a rendszamom nem EU-szabalyoknak megfelelo mert vastagitottal van szedve es nem vekonnyal. En mondtam neki hogy fogalmam sem volt rola, minden papirom rendben van, csekkolja az eu dobozt vagy a lampara ragasztott matricat stb, komolyan nem tudtam. Semmi gond felkialtassal elporoztak. Miert? Mert minden rendben volt a kocsival, nem kotozkodtem, probaltam TOVABBMENNI s aktivan hozzajarulni egy masik ember munkavegzesehez, ugyanis barhol a vilagon leall az ember kotozkodni rendorrel csak o szivhatja meg.

2. Mas. Magyarorszag. Friss jogsis koromban hatam mogott kokemeny 2 ev vezetesi tapasztalattal, nagymama a jobb egyen felhajtottam a lekanyarodo savba (szembe a forgalommal), megfordultam, lehajtottam - azt hittem nem arra kell menni. Pechemre mogottem egy rendor eppen vegignezte a mutatvanyt, megallitott, en termeszetesen " Jo napot biztos ur" felkialtassal indotottam, majd kaptam egy infarktust amikor kozoltek mennyire veszelyes volt amit csinaltam. Rendor latva panikom, 17 eves autom es jobb egyet kozolte hogy muszaly megbuntetnie, a minimum 10000 forint, amit en megkoszontem, es kertem hogy szondaztasson mar meg mert meg soha nem szondaztattak meg. Megszondaztatott, elhajtottam, lehet elkerultem egy halalos balesetet par evvel kesobb mert azota jobban figyelek. Miert nem lett belolle para? mert TISZTELET-tel viselkedtem a rendorrel szemben.

3. Irorszag. Itt mar sokszor megallitottak, legdurvabb amikor 90-nel megeloztem zarovonalon egy jeloletlen rendorautot, majd amikor megallitott es miutan szetzedtek az autot, engem es kicsit ingerultek voltak megkerdeztek: Mondja, miert hajt igy? Sir, Mert a munkahelyemre megyek es kesesben vagyok, magunk meg ott tokolnek elottem es be kell ernem, hivatasos sofor vagyok, kerem ne vegyek el a jogsim. Figyelmeztetessel megusztam, azota nem hajtok allatul (annyira). rendes volt a tag, en is a poziciojat tiszteletben tartva beszeltem vele, nem okoskodtam, emeltem fel a hangomat.

4. Amikor otthon voltunk vittem minden papirt, megkerdeztem egy autopalyarendort mi van ha megallitanak, azt mondta: Figyeljen ide, jobbkormanyos autot Ir rendszammal nem allitunk meg, hacsak nem csinal valamit, illetve ha barki megallitja es latja hogy jogkoveto magatartast folytat (lasd minden papir megvan), nem bunko akkor nem tortenik semmi.

Az egesz vege: atolvasva a kommentek ketharmadat eros bennem a gyanu hogy MO-n a lakossag hozzaallasa erosen idiota (mint azt a Totalcarra kirakott cikk is bizonyitja). Sok az olyan komment hogy a rendor kurva anyjat, meg dogoljenek meg mert mentoladat ellenoriznek stb. Ez a munkaja, nem lehet megelozni azzal hogy 1) uj mentolada 2) Kinyomtatni tartalmat lejarati idovel, muanyagfoliaba berakni, megallit a kozeg, kerem a mentoladat, tessek uram, itt van a szavatossagi datumok papiron, kerem az izzokeszletet, tessek utam itt van a mentolada mellett. Koszonom es szep napot kivanok.
rendor hozzaszoloktol kerdezem: Ilyen hozzaallas mellett megbirsagoljak az illetot?